Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπεγράφη η σύνδεση Ε.Ε. – Ουκρανίας: Αρχίζει το πρόγραμμα του ΔΝΤ στην περιοχή

Υπεγράφη η σύνδεση Ε.Ε. - Ουκρανίας: Αρχίζει το πρόγραμμα του ΔΝΤ στην περιοχή

Η ΕΕ υπέγραψε το πολιτικό μέρος της συμφωνίας σύνδεσης με την πραξικοπηματική και μη εκλεγμένη κυβέρνηση του Κιέβου. Ο διορισμένος από τους σιωνιστές τραπεζίτες πρωθυπουργός Γιατσενούκ έβαλε την υπογραφή του εκ μέρους του ουκρανικού λαού σε αυτή την συμφωνία, χωρίς όμως να υπάρχει απόφαση της πλειοψηφίας, αφού είναι γνωστό ότι η πρώην νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση του Γιανουκόβιτς είχε σφόδρα αντιταχθεί στην ένταξη στην ΕΕ και αυτή της η απόφαση είχε δώσει το έναυσμα των πραξικοπηματικών ενεργειών των ΗΠΑ και των προθύμων συμμάχων τους στην Ευρώπη εναντίον αυτής της χώρας.

Ουδόλως ρωτήθηκαν λοιπόν οι Ουκρανοί πολίτες για την υπογραφή της συμφωνίας ένταξης στην ΕΕ και εννοείται ότι δεν ρωτήθηκε ο ρωσόφωνος πληθυσμός, ο οποίος αποτελεί την ισχυρή πλειοψηφία στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία. Για πολλοστή φορά η ΕΕ και οι ΗΠΑ δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο και κατά πόσον σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Η συμφωνία με την ΕΕ θα έχει ως συνέπεια και την καταστροφική εμπλοκή του σιωνιστικού ΔΝΤ στην οικονομία αυτής της χώρας. Είναι γνωστό ότι η Ουκρανία έχει μεγάλο εξωτερικό χρέος και χωρίς την βοήθεια της Ρωσίας, και ιδιαίτερα χωρίς την προμήθεια του φθηνού ρωσικού φυσικού αερίου το οποίο μεταπωλούσε σε υψηλότερες τιμές προς την Δύση, η οικονομία αυτής της χώρας θα υποστεί μεγάλη καθίζηση, την οποία βέβαια θα εκμεταλλευτούν με το γνωστό τους τρόπο τα σιωνιστικά όρνεα του ΔΝΤ παρέα με την ΕΕ, με αποτέλεσμα να γίνει η Ουκρανία το σκλαβοπάζαρό τους.

Η πραξικοπηματική ενέργεια της ένταξης στην ΕΕ και η αναμενόμενη εμπλοκή του ΔΝΤ είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει την διχοτόμηση της χώρας. Ήδη οι ρωσόφωνες περιοχές της Ανατολικής και Νότιας Ουκρανίας ετοιμάζουν δημοψηφίσματα τα οποία πιθανότατα θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της χερσονήσου της Κριμαίας.

Η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ και ΕΕ θα συνεχιστεί πολυεπίπεδα τις επόμενες εβδομάδες και είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα ρωσικά στρατεύματα που βρίσκονται σε επιφυλακή στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας θα εισβάλλουν στις ρωσόφωνες περιοχές για να προστατεύσουν τον πληθυσμό από τις προβοκάτσιες των μισθοφόρων-διαδηλωτών του George Soros και των ελεύθερων σκοπευτών της CIA και του BND. Η αρχή της αυτοδιάθεσης που ίσχυσε στην Κριμαία δεν μπορεί παρά να ισχύσει και στην υπόλοιπη Ουκρανία.

Το τόξο Ανατολική Ουκρανία-Κριμαία-Οδησσός-Υπερδνειστερία πολύ σύντομα θα είναι μέρος της κρατικής οντότητας της Ρωσικής Συνομοσπονδίας. Οι Αμερικανοσιωνιστές με την πραξικοπηματική εμπλοκή τους στην Ουκρανία άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upegrafh-h-sundesh-e.e.-oukranias-archizei-to-programma-tou-dnt-sthn-perioc#ixzz2wdT3OFX1

Exit mobile version