Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εισαγγελική βόμβα κατά Μπόμπολα για το ΧΥΤΑ Γραμματικού!

Εισαγγελική βόμβα κατά Μπόμπολα για το ΧΥΤΑ Γραμματικού!

Η οικογένεια η οποία πέρα από τις μεγάλες δημόσιες εργολαβίες, έχει αναλάβει και το μεγαλύτερο βάρος της χυδαίας συκοφαντικής εκστρατείας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την Δικαιοσύνη, κατόπιν πορίσματος των επιθεωρητών περιβάλλοντος που διαπιστώνει ακατάλληλη και επικίνδυνη χωροθέτηση έργων, στον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ του Γραμματικού.

Συγκεκριμένα, το πόρισμα των επιθεωρητών βεβαιώνει παραβάσεις που αφορούν την κοινοπραξία Λάμδα Τεχνική Α.Ε., στην οποία συμμετέχουν εταιρείες των ομίλων Μπόμπολα, Λάτση και Λασκαρίδη.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω κοινοπραξία είχε αναλάβει την κατασκευή του έργου ολοκληρωμένης εγκατάστασης διαχείρισης αποβλήτων βορειοανατολικής Αττικής στην περιοχή του Γραμματικού. Το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να επιστραφούν σε περίπτωση ακύρωσής του.

Πληροφορίες θέλουν να ανατρέπεται ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο οποίος εκτιμάται σε ποσό άνω του μισού δισεκατομμυρίου ευρώ!

Οι επιθεωρητές οι οποίοι συνέταξαν το πόρισμα, κάνουν λόγο για περιβαλλοντικά εγκλήματα, με σπουδαιότερο εκείνο της ύπαρξης ρέματος το οποίο διέρχεται από το χώρο που κατασκευάζεται το έργο και εκβάλλει στον Ευβοϊκό Κόλπο. Καθώς αναφέρεται, τούτο απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία, συνεπώς η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου είναι ακατάλληλη και απαγορευτική.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι υφίστανται σοβαρότατες ευθύνες κρατικών λειτουργών και φυσικά των πολιτικών τους προϊσταμένων, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά συμφέροντα παρέκαμψαν την κείμενη νομοθεσία. Εναντίον αυτών στρέφεται το πόρισμα των επιθεωρητών, το οποίο και τους στέλνει στον εισαγγελέα.

Αποτελεί ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι οι μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου, έχουν αναλάβει εργολαβικά την συστηματική συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής και του νόμιμου πολιτικού της αγώνα. Τα καθημερινά ψεύδη και η λάσπη των διαπλεκόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έχει σαφή στόχο: να εξαλειφθεί ο μείζον κίνδυνος για τα συμφέροντά τους, τα οποία εξυπηρετούνται απαρέγκλιτα και συστηματικά από το υπάρχον Καθεστώς της κλεπτοκρατίας. Και ο μείζον κίνδυνος για τους εργολάβους και τα συμφέροντά τους είναι ένας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eisaggelikh-bomba-kata-mpompola-gia-to-chuta-grammatikou#ixzz2wdgLQ2KB

Exit mobile version