Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Βούλιαξε η πλατεία Κοραή από την «πρώτη» του Κούζηλου

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με άρθρο του στην ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» αποκάλυψε τον τρόμο του απερχόμενου δημάρχου του Πειραιά από την δυναμική εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής» στην πλατεία Κοραή.

«Κοιτούσε από το παράθυρο του δημαρχείου ο κυρ- Βασίλης και ζητούσε γενόσημα για να συνέλθει! Βούλιαξε η πλατεία Κοραή από την «πρώτη» του Κούζηλου.

Από νωρίς εχθές το μεσημέρι είχαν μαζευτεί οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας στο γραφείο μου για να μου ζητήσουν να φύγουν νωρίτερα για να μην μπλοκαριστούν από την πορεία των συγκεντρωμένων στη πλατεία Κοραή.

Τι θέλαμε και εμείς να αγοράσουμε γραφεία στον Πειραιά! «Ρε παιδιά δεν θα έχει κόσμο ο Κούζηλος. Δεν θα ταλαιπωρηθείτε». Επέμενα και τελικά εγκλωβιστήκαμε μέχρι τις 11 το βράδυ, αφού φυσικά τα πλήρωσα για να μάθω, τρώγαμε σουβλάκι στην εφημερίδα μέχρι να αδειάσουν οι δρόμοι από την πορεία που έκαναν 3.000 περίπου πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά με την Χρυσή Αυγή.

Δεν λέτε που την βγάλαμε μόνο με σουβλάκια; Με παρηγορούσε όμως το γεγονός ότι σκεφτόμουν τον κυρ-Βασίλη που πρόσφατα πάντρεψε και την θυγατέρα του με τον Κώστα Κατσαφάδο, να κοιτά από το παράθυρο του δημαρχείου και να αντιλαμβάνεται τον λόγο για τον οποίο δεν θα «περάσει» στο δεύτερο γύρο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-bouliaje-h-plateia-korah-apo-thn-prwth-tou-kouzhlou#ixzz2wkUGkDmq

Exit mobile version