Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αγαπητοί κύριοι,  Ένιωσα ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά κατά τη χθεσινή συγκέντρωση στο κέντρο του Πειραιά, όπου χιλιάδες Ελληνικές σημαίες ανέμιζαν υπερήφανες και συνάμα με τους πύρινους λόγους όλων των ομιλητών πήραμε κουράγιο και δύναμη  στα δύσκολα που έρχονται, από αυτή τη κυβέρνηση της συμφοράς και της προδοσίας. Σας ευχαριστούμε πολύ

Β.Π.

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Βούλιαξε η πλατεία Κοραή από την «πρώτη» του Κούζηλου

Τα παπαγαλάκια της ΝΔ έχουν κάθε τρεις και λίγο πρωτοσέλιδα και αφιερώματα στο ότι η Χρυσή Αυγή δήθεν διαλύεται. Παρόλα αυτά κάθε βδομάδα έχουμε είτε εγκαίνια νέων γραφείων, είτε συγκεντρώσεις χιλιάδων Ελλήνων. Πόσα χρόνια έχουν αυτοί να δουν τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο και τόση συμπαράσταση στον Αγώνα; Μήπως όταν ήταν στο 35%; Τότε και μόνο τότε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μπορούσαν και συγκέντρωναν πλήθη. Και αυτό όχι κάθε εβδομάδα. Μία φορά το κάνανε και τελείωνε. Ακόμα και εκείνες τις εποχές της παντοδυναμίας τους, αν επιχειρούσαν να κάνουν συγκεντρώσεις ανά εβδομάδα, θα έβλεπαν ότι δεν θα μάζευαν κανέναν. Οπότε ας αφήσουν το παραμύθι γιατί δεν το τρώει κανένας. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο ανεβαίνει αλλά αντιπροσωπεύει και το πιο ενεργητικό κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας. Αυτό το κομμάτι που μάχεται για μια Νέα, Ελεύθερη Ελλάδα, χωρίς λαμόγια και πάσης φύσεως τρωκτικά.

Κ.Α.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”: Μας αποκαλούν φασίστες οι δωσίλογοι της εποχής!

Πλησιάζει ο Μάιος και τους έχει πιάσει πανικός. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω διαφορετικά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός άρχισε τις εξαγγελίες περί δήθεν διαμοιρασμού χρημάτων. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς ότι έχουν παγώσει τα πάντα στις εφορίες, μη τυχόν και λάβει ο κοσμάκης ειδοποιητήρια πριν από τις εκλογές. Όλα κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς για τον Σαμαρά και την κουστωδία του. Προσπαθούν να ξεγελάσουν τον Ελληνικό Λαό για να υφαρπάξουν την ψήφο του. ΤΟ ίδιο κάνουν και όλα τα άλλα κόμματα, εκτός της Χρυσής Αυγής, η οποία βγαίνει ανοιχτά στον Λαό και γίνεται δεκτή με επευφημίες.

Ι.Λ.

Χρυσή Αυγή παντού: Ένα νέο κάστρο του Εθνικισμού εγκαινιάστηκε στην Δράμα!

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Κεφαλονιάς, με την οποία επισημοποιήθηκε η συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Άλλωστε  είχε ήδη ανακοινωθεί από τον αρχηγό τους εδώ και τρεις εβδομάδες σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικά εμάς τους Χρυσυγίτες της Κεφαλονιάς δεν μας φάνηκε καθόλου περίεργο, γιατί αφενός μεν γνωρίζουμε το ρόλο που παίζουν όλοι οι «Καμμένοι» και τα αποκόμματα – αναχώματα που στήνει η Δεξιά, προκειμένου να ανακόψει το εθνικιστικό κίνημα, αφετέρου δε, διαπιστώσαμε πρόσφατα την, σε πλήρη απαρτία, συνεργασία της καθεστωτικής συμμορίας, κατά την επίθεση που πραγματοποίησαν από κοινού εναντίον των γραφείων μας στην Πλατεία Καμπάνας (πλήρες οπτικοακουστικό υλικό στη διάθεση της δικαιοσύνης, όταν αυτή αποκατασταθεί στη χώρα μας).

Καμία λοιπόν εντύπωση δεν μας προξενεί αυτή η συνεργασία, ειδικά στην Κεφαλονιά, όπου πέρα από τον πολιτικό γάμο, προϋπήρξε ο φυσικός… του Συριζαίου και της Ανελ. Κι επειδή από τέτοιου είδους «σχέσεις» έχουμε χορτάσει στο νησί μας, να ευχηθούμε στους αριστεροδεξιούς «καλά κρασιά», ενώ στους «εθνικόφρονες», που δήθεν ξαναπιάστηκαν κορόιδα, εκφράζουμε τα «θερμά συλλυπητήρια».

Ως Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς και Ιθάκης δηλώνουμε τη μεγάλη μας ικανοποίηση και δικαίωση γι’ αυτή την εξέλιξη, που έρχεται να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία μπορούσε να είχε δημιουργηθεί στους Κεφαλονίτες και στον Ελληνικό Λαό γενικότερα, για το ποιοι στέκονται απέναντι στο σύστημα. Και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά περίτρανα, ότι οι μόνοι που έχουν απομείνει να παλέψουν για τη σωτηρία του Έθνους και της Πατρίδας, κόντρα στο προδοτικό και ανθελληνικό καθεστώς που αποτελείται από το σύνολο των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου», είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Μόνοι εναντίον όλων μέχρι τη Νίκη…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-23-martiou-2014#ixzz2wkXQaIeP

Exit mobile version