Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απόλυτη ξεφτίλα: Ο Σύριζα αντιγράφει κατά γράμμα το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Η απόλυτη ξεφτίλα: Ο Σύριζα αντιγράφει κατά γράμμα το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γνωστή η πολιτική ένδεια των αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, αλλά και η ανικανότητα τους να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή μπας και τσιμπήσουν κανά ψηφαλάκι. Δεν το κατάφεραν με διώξεις, δολοφονίες και τρομοκρατία και τώρα αντιγράφουν ως κακέκτυπα το πρόγραμμα και τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Μετά την “ακροδεξιά” στροφή της ψοφοδεξιάς με κορώνες για λαθρομετανάστες και αντικομμουνισμό ήρθε η σειρά του Σύριζα να προσπαθήσει να αντιγράψει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Όπως διαφημίζει η εφημερίδα “Kontra news” ο Δραγασάκης τόνισε σε ομιλία του πως αν οι ξένοι μας πετάξουν εκτός ευρωζώνης, ο ελληνικός λαός θα κληθεί με δημοψήφισμα να δώσει τη λύση στο δίλημμα “ευρώ ή δραχμή”.

Αρχικά, με την μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα η Ελλάδα ποτέ δεν θα βγει εκτός Ευρωζώνης, αλλά οι διεθνείς τοκογλύφοι θα συνεχίζουν να την απομυζούν στον αιώνα τον άπαντα!

Δεύτερον και σημαντικότερον τα περί δημοψηφίσματος είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής. Για του λόγου το αληθές αντιγράφουμε από το πρόγραμμα του Κινήματος: “ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: Διεξαγωγή δημοψηφίσματος για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα. Τονίζεται ότι στην  Ελλάδα ουδέποτε εφαρμόστηκε πολιτικό δημοψήφισμα, αλλά όλα ήταν πολιτειακά. Ο λαός ήταν πάντοτε στην άκρη και εκτός των μεγάλων πολιτικών αποφάσεων, ενώ και το κατεστημένο πάντα έτρεμε την ιδέα ενός δημοψηφίσματος.”

Επιπλέον, παραθέτουμε και το σχετικό απόσπασμα από την διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής (14/10/2013)

Δεν έχουμε να κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο πέρα από το… “προσοχή στις αριστερές μαϊμούδες“!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-apoluth-jeftila-o-suriza-antigrafei-kata-gramma-to-programma-ths-chrushs#ixzz2wmr93KHH

Exit mobile version