Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με απόλυτη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Ζάκυνθο

Με απόλυτη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Ζάκυνθο

Πλήθος συναγωνιστών από όλη τη Ζάκυνθο έδωσε βροντερό παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατo,στην αίθουσα του κτιρίου της παλιάς Νομαρχίας.

Στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε οι συναγωνιστές Λεμοντζής, Πατήρης και Λάπος απάντησαν στα ερωτήματα των εκπροσώπων των τοπικών μέσων, τα οποία αφορούσαν τις διώξεις, την σκευωρία εις βάρος του Κινήματος, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ομιλίες,με πρώτη αυτή του συναγωνιστή Χαρίλαου Πατήρη, ο οποίος έκανε μια γενική αναφορά για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αλλά και ιδιαίτερα στη Ζάκυνθο, που μαστίζεται από ανεργία.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Χαράλαμπος Λάππος, ο οποίος αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα αλλά και τις λύσεις που προτείνει η Χρυσή Αυγή, λύσεις εφαρμόσιμες και εφικτές.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Λάμπρος Θεοδώσης, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι,ιδιαίτερα στα οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει από την φορομπηχτική πολιτική της χούντας του μνημονίου.

Την εκδήλωση ολοκλήρωσε με την ομιλία του ο συναγωνιστής υπεύθυνος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Νικόλαος Λεμοντζής, ο οποίος ανέλυσε το πως εξυφάνθηκε η άθλια σκευωρία εις βάρος του Αρχηγού και του Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε επίσης στις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και στις οικονομικές λύσεις που προτείνει. Τέλος, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου και ανακοίνωσε πως η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Υ.Γ. : Τα πέντε υστερικά παπαγαλάκια του ανταρσύα, τα οποία προκάλεσαν άφθονο γέλιο στους περαστικούς αλλά και την τοπική κοινωνία με την γραφική αντισυγκέντρωσή τους, απαιτούσαν μαζί με τον ντόπιο σύριζα, να μην δοθεί αίθουσα της Περιφέρειας, δηλαδή δημόσιου κτιρίου, στους Χρυσαυγίτες. Δυστυχώς, για αυτούς, για ακόμη μια φορά,απέτυχαν. Περαστικά τους…

Χρυσή Αυγή Ζακύνθου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-apoluth-epituchia-h-politikh-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-sth-zakuntho#ixzz2wnSLwAzJ

Exit mobile version