Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελίες για απαγωγή δύο ατόμων από οπλοφόρους με Καλάζνικοφ!

astynomiaΣε κατάσταση πλήρους ανομίας κατρακυλά πλέον ο τόπος με πρωτοφανή συμβάντα δείγμα ότι κανείς πλέον δεν ελέγχει την κατάσταση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας στη «χώρα». Μετά τις αποκαλύψεις για τις 5 συμμορίες αλλοδαπών από Αλβανία και Γεωργία που εισβάλλουν βασανίζουν και ληστεύουν τους ενοίκους τους, ένα νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη λίστα βίας.

Πρόκειται για υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν ομάδα οπλοφόρων φέρεται να απήγαγε δύο άτομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», οι ένοπλοι απήγαγαν, σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, δύο άτομα, αγνώστων στοιχείων.

Μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν ότι γύρω στις 22:30 του Σαββάτου, την ώρα που η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, μια ομάδα 30 με 40 ατόμων πέρασε ανάμεσα στο πλήθος.

Οι άνδρες ήταν μαυροντυμένοι, είχαν καλυμμένα πρόσωπα και κρατούσαν όπλα βαρέως τύπου, πιθανότατα τύπου καλάσνικοφ!

Ο κόσμος άρχισε να τρέχει έντρομος προς τα γύρω στενά. Οι ένοπλοι έπιασαν δύο άτομα, τους φόρεσαν κουκούλα και τα πήραν μαζί τους, αποχωρώντας.

Ομάδα 30 με 40 ατόμων κρατώντας Καλάσνικοφ Σάββατο βράδυ μέσα σε πλήθος κόσμου! Ακόμη και στη Γουατεμάλα η την Κολομβία τέτοια περιστατικά δεν έχουν συμβεί. Εάν δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, καθώς η 1η Απρίλιου αργεί ακόμη και το συμβάν αληθεύει τότε μπορούμε να πούμε ότι πραγματικά δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτόν το τόπο πλέον.

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Exit mobile version