Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σπηλιωτόπουλος με φωταγώγηση θα “λύσει” το πρόβλημα που δημιούργησε το κόμμα του

Ο Σπηλιωτόπουλος με φωταγώγηση θα “λύσει” το πρόβλημα που δημιούργησε το κόμμα του

Κυριακή μεσημέρι ψάχνοντας να ενημερωθώ για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έτυχε να σταματήσω στην εκπομπή του Kώστα Xαρδαβέλλα, ο  οποίος δήλωσε υπερήφανα ότι θα φιλοξενήσει στις εκπομπές του όλους τους υποψηφίους δημάρχους Αθηνών εκτός από έναν…μαντέψτε ποιον! Αυτό δεν μας προξενεί εντύπωση καθώς έχουμε συνηθίσει τον αποκλεισμό από όλα τα μέσα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Στην συνέχεια της εκπομπής καλεσμένος ήταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (υποψήφιος δήμαρχος με τη ΝΔ) ο οποίος ξεκάθαρα είπε ότι πρώτο μέτρο κατά της εγκληματικότητας είναι η φωταγώγηση της Αθήνας! Δηλαδή οι δολοφονίες, οι ληστείες, οι βιασμοί οφείλονται στον μη επαρκή φωτισμό; Να ενημερώσουμε τον κ. Σπηλιωτόπουλο ότι οι κακοποιοί δρουν ανενόχλητοι και μέρα μεσημέρι, εισβάλλοντας στα σπίτια ανυποψίαστων Ελλήνων πολιτών, αδιαφορώντας για τους λαμπτήρες… οικολογικούς η μη! Όσο για το ατυχές γεγονός, όπως είπε, ότι αναγκάστηκαν λόγω του μνημονίου, να καταργήσουν την δημοτική αστυνομία να του υπενθυμίσουμε ότι αυτό έγινε με την ψήφο του ιδίου και της παράταξης του. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός πως η Αθήνα τώρα πια δεν είναι όπως παλιά, πως είναι χωρισμένη σαν κάποιος τώρα να έχει ορθώσει ένα τείχος σαν αυτό του Βερολίνου, η πάνω Αθήνα δηλαδή είναι ρημαγμένη και η Αθήνα γύρω από την Καρύτση όπου εκεί οι νέοι άνθρωποι μαζί με τους λαθρομετανάστες έχουν κάνει ένα μείγμα πολύ πιο ζωντανό και πως εκείνος έχει σκοπό να γκρεμίσει το τείχος.

Ο κάθε Έλληνας κάτοικος των Αθηνών ξέρει επακριβώς πόσο πολύ «βοήθησαν» οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων στην «επίλυση» του προβλήματος της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης και πόσο «αρμονικά» ζούμε μεταξύ μας, γεγονός που αποδεικνύεται και από τον παρακάτω πίνακα.

Από αυτό και μόνο γίνεται αντιληπτό το «μέγεθος» αυτού του πολιτικού ανδρός, το ήθος του, η αντίληψη του για την πραγματικότητα και το σχέδιο που έχει για να εποικιστεί και την υπόλοιπη Αθήνα με λαθρομετανάστες. Καλό θα ήταν λοιπόν αντί για την Αθήνα να είναι υποψήφιος στην Μύκονο η στην Τήλο που θα βρει πιο πολλούς ψηφοφόρους.

«Οι ανίκανοι,όταν ανέβουν σε κάποιο αξίωμα, όσο πιο ανάξιοι είναι, τόσο πιο αδιάφοροι γίνονται και φουσκώνουν από θράσος και αφροσύνη» – Δημόκριτος.

Ροζαλία Μπαξεβάνογλου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
Δυτικού Τομέα Αττικής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eg#ixzz2wrvPTxSD

Exit mobile version