Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΟΛ προς κυβέρνηση και υποτακτικούς: Φτιάξτε αναχώματα εναντίον της Χρυσής Αυγής

ΔΟΛ προς κυβέρνηση και υποτακτικούς: Φτιάξτε αναχώματα εναντίον της Χρυσής Αυγής
Επιστροφή στις παλιές «καλές» τακτικές των αναχωμάτων και των αποκομμάτων φτιαγμένων με υλικά κατεδαφίσεως σηματοδοτεί τόσο η γενικότερη αρθρογραφία των φυλλάδων του οργανισμού, όσο και ένα ειδικότερο άρθρο που έκανε την εμφάνιση στην εν λόγω εφημερίδα. Παλαιότερα οι ταγοί του συστήματος είχαν ηρεμήσει καθώς στην θέση της Χρυσής Αυγής υπήρχε ο Καρατζαφέρης, ο οποίος καπηλευόμενος την ψήφο του Ελληνικού Λαού, κατέστη δεκανίκι της κυβέρνησης Παπαδήμου. Τώρα ο γνωστός οργανισμός προπαγανδίζει συγκεκριμένο απόκομμα, αποτελούμενο από στελέχη του Καρατζαφέρη ως τον «διάδοχο» της Χρυσής Αυγής.Τις τακτικές που έχει υιοθετήσει ή πρόκειται να υιοθετήσει το σύστημα, προκειμένου να κοροϊδέψει τους Έλληνες, ώστε να ψηφίσουν τους τυράννους τους, προδίδει με άρθρο της η γνωστή πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Βασιλική Γεωργιάδου. Η αρθρογράφος του «Βήματος» περιστρέφει το σύνολο της σκέψεως γύρω από το βασανιστικό, για το σύστημα, ερώτημα «Πώς όμως μια δυνητικότητα εκλογικής μεταστροφής μπορεί να μετατραπεί σε απτή πραγματικότητα;». Πως, δηλαδή, μπορούμε να πάρουμε ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή και να τους «μεταγγίσουμε» ως πρώτη προτεραιότητα στις μνημονιακές δυνάμεις και δευτερευόντως σε αναχώματα – δεκανίκια της ΝΔ και του Σαμαρά.
Στην κατακλείδα του άρθρου της η Γεωργιάδου θέτει ένα σχέδιο σε τρία βήματα, το οποίο περιλαμβάνει:
Σχηματισμό αναχωμάτων αλά Καρατζαφέρης
Αποστασιοποίηση των κομμάτων από τα φλέγοντα προβλήματα των Ελλήνων
Η ήδη υπάρχουσα συνεργασία πολιτικών και επίορκων δικαστικών
Σας παραθέτουμε την επίμαχη παράγραφο:
«Η Χρυσή Αυγή δεν εισήλθε μετεωρικά στην πολιτική αρένα (είχε προηγηθεί η δημιουργία μιας δομής πολιτικών ευκαιριών από το 2008), ούτε πρόκειται να εξαφανιστεί σαν αστροβολίδα. Η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης περιορίζει την επιρροή της, όμως δεν αρκεί. Θα χρειαστεί ένας θεσμικός συντονισμός στην προοπτική σύστασης ενός δικτύου αναχωμάτων για την απόκρουση του πολιτικού εξτρεμισμού. Επιπλέον, καίριο ζήτημα είναι η ξεκάθαρη αποστασιοποίηση κομμάτων και κομματικών ιθυνόντων από τη θεματική ατζέντα του εξτρεμισμού. Όχι η απορρόφηση στοιχείων ενός ακραίου ρεύματος αλλά η πλήρης διάκριση από αυτό αποτελεί την προϋπόθεση για την αδρανοποίηση της εκλογικής του επιρροής.»
Κοινώς το σχέδιο είναι να μετακινήσουν τους «ορκισμένους» σε αναχώματα που θα ελέγχουν και τους άλλους να τους πάνε απευθείας στα συστημικά κόμματα, τα οποία θα έχουν φροντίσει ώστε να μην μιλάνε καν για τα προβλήματα των Ελλήνων. Μόνο που σε αυτό τους τον αγώνα, εκεί στον ΔΟΛ, λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο», ο οποίος εν προκειμένω είναι ο Ελληνικός Λαός. Εκατομμύρια Ελλήνων είναι ήδη «ορκισμένοι» Χρυσαυγίτες και δεν μασάνε το κουτόχορτο των καρατζαφερικών αναχωμάτων. Αντί, λοιπόν, να εκπονούν κάθε τρεις και λίγο ένα νέο σχέδιο για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, ας ετοιμάζονται για την νέα Χρυσή εποχή του Ελληνισμού, όταν η Αυγή θα σηματοδοτήσει την Αρχή της Εθνικής Ανεξαρτησίας, μακριά από υποτελείς του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και των εγχώριων λαμογιών – «νταβατζήδων».

Exit mobile version