Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

xamail-letter__article

Επιστολή προς Κορινθίους…
Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται και κρίνεται στα δύσκολα. Κάθε άνθρωπος θέτει τα δικά του όρια, αλλά και τις προτεραιότητες του. Στην Χρυσή Αυγή όλοι μας δοκιμαζόμαστε καθημερινά και με πολλούς τρόπους. Αλλά η μεγαλύτερη από όλες τις δοκιμασίες είναι να αντέχει ο καθένας από εμάς να διαχειρίζεται την αδικία με αξιοπρέπεια. Και οι αδικίες εις βάρος του Κινήματος ήταν, είναι και θα είναι αμέτρητες. Κάποιοι το αποδέχονται και συνεχίζουν να αγωνίζονται, άλλοι λυγίζουν και επιστρέφουν στην αφάνεια μιας κενής ζωής, που δεν έχει σκοπό, νόημα και ιδανικά.
Το να είναι κάποιος εθνικιστής απαιτεί συγκεκριμένες αρετές, τις οποίες και καλλιεργεί μέσα από έναν αδιάκοπο αγώνα. Ούτε το λογότυπο στο μαύρο μπλουζάκι, ούτε κάποιο σύμβολο, ούτε τα λόγια σε κάνουν Χρυσαυγίτη. Χρυσαυγίτης δεν γίνεσαι… πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά ότι αξίζεις να λέγεσαι τέτοιος. Όταν οι πράξεις σου παύουν να συνάδουν με την ιδεολογία που υπηρετείς, τότε πέρα από τον αυτοεξευτελισμό που υφίστασαι, αποδεικνύεις την πραγματική φύση του εαυτού σου, που έκρυβες πίσω από όρκους στους οποίους ποτέ δε πίστεψες.
Μην νιώθετε λύπη ή οργή για τα όσα προκλητικά ξεστομίζουν κάποιοι τιποτένιοι, αυτούς τους έχει ήδη κρίνει η Ιστορία, αντιθέτως, νιώστε υπερήφανοι που στεκόμαστε όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια ενός σάπιου οικοδομήματος και για το λόγο του ότι δεν γίναμε ένα με τα ΜΠΑΖΑ του. Για κάποιους αυτό θεωρείται ρομαντισμός, για κάποιους άλλους εμμονή ή και αφέλεια, για εμάς λέγεται ΠΙΣΤΗ, η φλόγα της οποίας οδηγεί τις σκέψεις και τις πράξεις μας μέσα από τα σκοτεινά μονοπάτια του σήμερα. Ο αγώνας συνεχίζεται, μέχρι την Νίκη! Κι αν ο δρόμος προς την Νίκη περνάει μέσα από τη φυλακή, ας είναι. Την ελληνική μας ψυχή κανείς δε μπορεί να την φυλακίσει!
Π.Δ.
Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και η ομιλία του Η. Κασιδιάρη – ΒΙΝΤΕΟ
Φτάσαμε στο σημείο να διοργανώνουνε τα ανθελληνικά μιάσματα σχολική εκδήλωση μίσους κατά της ΧΑ, με στόχο να σπέρνουν διχόνοια σε ανήλικους μαθητές! Η εκδήλωση οργανώθηκε από καθηγήτρια που πολιτεύεται με την Ανταρσυα! Εάν στην θέση του καθηγήτριας που
οργάνωσε αυτή την εκδήλωση βρισκότανε ένας καθηγητής αντίθετου ιδεολογικού προσανατολισμού και στην θέση της αντιφασιστικής εκδηλώσεις ήταν μια εθνική εορτή πχ .για την Κύπρο ή την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου αυτή την στιγμή εκτός του ότι θα είχαν λυσσάξει η ΕΛΜΕ και όλα τα κόμματα ,θα είχε παρέμβει και του υπουργείο παιδείας, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και στην καλύτερη περίπτωση θα είχε διαταχθεί ΕΔΕ. Την στιγμή που μέλη της χρυσής αυγής οδηγούνται κατά δεκάδες στην φυλακή λόγω του ιδεολογικών πεποιθήσεων. Μέλη της αριστεράς προβαίνουν σε επιθέσεις κατά εθνικιστών ,και αφήνονται ανενόχλητοι να δηλητηριάζουν τα μυαλά νέων παιδιών. Την ίδια στιγμή τα παιδιά του διαφωτισμού είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμα να αποκλείσουν την αντίθετη άποψη, να την φιμώσουν και να στείλουν στο απόσπασμα όποιων την εκφέρει. Μαθητές που δηλώνουν εθνικιστές μπαίνουν στο μάτι των καθηγητών, τους μειώνουν τους βαθμούς και κατά περιπτώσεις μένουν στην ίδια τάξη. Τι και εάν ο Βολταίρος ένας από τους διαφωτιστές της Γαλλικής επανάστασης που τόσο πιστεύουν οι συγκεκριμένοι είχε πει « Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις. ». Μάλλον για αυτούς θα ισχύει κατά περίπτωση και όταν ο “απέναντι” δεν είναι εθνικιστής. Περήφανη Πατρίδα μου, στις τραγικές ώρες που περνούμε και έρχονται χειρότερες, υψώνονται αόρατες δυνάμεις, φυσικές να σε στηρίξουν. Είναι τα Εθνικά Σύμβολα, η Ηρωική Μνήμη όλων όσων ενσάρκωσαν το Έπος της Παλιγγενεσίας, όλων αυτών που πέθαναν αλλά η ενέργειά τους δεν χάθηκε, ακόμη και νεκροί μας οδηγούν, πέθαναν ενώθηκαν με τη φύση αλλά λειτουργούν με τις δυνάμεις τους. Ενέπνευσαν τον αγώνα, εμπνέουν τους Νεοέλληνες. Ο Αρ.Βαλαωρίτης στο γνωστό του ποίημα “Ο Δήμος και το καρυοφύλλι του” μας μεταφέρει αυτά τα συναισθήματα, την ώρα που ο γερασμένος κλέφτης ξεψυχάει, το κλεφτόπουλο, σύμφωνα με την επιθυμία του Δήμου, “ρίχνει την πρώτη τουφεκιά κι έπειτα δευτερώνει”. Και τότε του αντρειωμένου η ψυχή, του φοβερού του κλέφτη, – με τη βοή του τουφεκιού στα σύγνεφα απαντιέται- κι αδελφικά αγκαλιάζονται- χάνουνται, πάνε, πάνε” Διάλεξα να αναφερθώ στους κλέφτες και αρματολούς σήμερα ως ύστατη τιμή σε αυτούς τους αντρειωμένους που είναι μια ολοζώντανη δόξα του πρόσφατου παρελθόντος και μια ελπίδα αντρίκια για ένα, ίσως, πολύ κοντινό παρόμοιο μέλλον. Νοσταλγούμε το παρελθόν και τα περασμένα ένδοξα της Ιστορίας μας αλλά δεν ξεχνούμε και την βαθιά πίστη μας στην Αναγέννηση της Ελλάδας.
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
Α.Γ.Α.
ΔΟΛ προς κυβέρνηση και υποτακτικούς: Φτιάξτε αναχώματα εναντίον της Χρυσής Αυγής
Είμαι φοιτήτρια στο Λονδίνο. Ακολούθησα την παραίνεσή σας και γράφτηκα στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσω στις ευρωεκλογές. Κατάφερα να πείσω και άλλους να κάνουν το ίδιο. Η Χρυσή Αυγή έχει μεγάλο ρεύμα και πιστεύω πως θα πρωτεύσει μεταξύ των Ελλήνων του εξωτερικού. Τυχαίνει να γνωρίζω πολλούς απ’ αυτούς και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανέναν να ψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αυτό νομίζω πως κάτι λέει.
Τζένη
Γιάννης Λαγός: Μας πολεμούν, γιατί είμαστε η μοναδική φωνή αντίστασης!
Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η υποκρισία της ”αριστεράς”
Το καθεστώς της χούντας του μνημονίου έχει παραβιάσει και τσαλαπατήσει κάθε έννοια του Συντάγματος. Εθνική και Λαϊκή κυριαρχία έχουν καταλυθεί προς τέρψιν των κατακτητών δανειστών.
Fast track διαδικασίες νομοθετικών διαταγμάτων και ψήφιση εξοντωτικών για τους Έλληνες μέτρων. Βία και τρομοκρατία από τους πραιτοριανούς σε κάθε λαϊκή αντίδραση αλλά και μέσω των Μ.Μ. Εξαπάτησης. Αλλά ακόμα και αυτά που συμβαίνουν από το 2010 και μετά ωχριούν μπροστά στη συνταγματική και διεθνής παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίστανται οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Το τεκμήριο της αθωότητας καταπατείται. Εφαρμόζεται συλλογική ευθύνη, υπουργοί παρεμβαίνουν και πιέζουν δικαστικούς να αποφασίσουν κατά το συμφέρον τους, στερείται το δικαίωμα της ψήφου από εκλεγμένους αντιπροσώπους του Λαού, ξένα κέντρα εξουσίας παρεμβαίνουν και απαιτούν την απαγόρευση κόμματος, εκβιασμοί και απειλές προφυλάκισης πραγματοποιούνται από επίορκους δικαστικούς σε πολίτες για να ψευδομαρτυρήσουν. Και το σημαντικότερο όλων: Ποινικοποιείται η παρουσία σε ομιλίες και εκδηλώσεις ακόμα και η κατοχή βιβλίων. Ποινικοποιούνται οι ιδέες ασχέτως αν διαφωνούμε μαζί τους.
Αν για τη συνταγματική εκτροπή που συντελείται με τα μνημόνια και την ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων τα κόμματα της ”αριστεράς” αντέδρασαν, έστω υποτονικά και υποκριτικά, για τη περίπτωση της εκτροπής στη περίπτωση της Χ.Α εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις στελεχών οι ψευτο-αγωνιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα σιωπούν εκκωφαντικά. Οι λαλίστατοι σε περιπτώσεις καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών, όπως και οι σχετικές ΜΚΟ, εδώ δεν βγάζουν άχνα. Θα περίμενε κανείς οι άνθρωποι που ανήκουν σε ένα χώρο που έχει υποστεί παρόμοιες διώξεις στο παρελθόν να αντιδράσουν αντιλαμβανόμενοι τη συνέχεια. Γιατί σήμερα διώκονται παράνομα οι χρυσαυγίτες, αύριο κάθε ”ανυπάκουος” πολίτης.
Ζούμε τον απόλυτο Φασισμό. Ως κομμουνιστής αρνούμαι να σιωπήσω. Με τη Χ.Α μπορεί να διαφωνώ ιδεολογικά. Αλλά οι διώξεις αυτές του κατοχικού καθεστώτος που προκαλούν αηδία. Όπως και οι στάση των βαστάζων του, που ασελγούν με τη στάση τους πάνω στους αριστερούς αγωνιστές που διώχθηκαν με παρόμοιο τρόπο από τη Δεξιά τις προηγούμενες δεκαετίες.
Στέκομαι αλληλέγγυος στον αγώνα για το ανθρώπινο δικαίωμα κάθε ενός να εκφράζεται ελεύθερα και να πολιτεύεται όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη. Μόνο ο Ελληνικός Λαός μπορεί να στερήσει το δικαίωμα να τον εκπροσωπεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή το ΚΚΕ.
Κάτω οι φασίστες γενοκτόνοι του Ελληνικού Λαού
Κάτω οι υποκριτές διασπαστές της εργατικής τάξης
Ζήτω η Ελευθερία
Ζήτω η άμεση Δημοκρατία
Ζήτω η Αντίσταση ενάντια στους ξένους κατακτητές και τους ντόπιους τσάτσους τους
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Π. Ηλιόπουλος: Το τέλος της χούντας τους πλησιάζει!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-25-martiou-2014#ixzz2wvUhEUbF

Exit mobile version