Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χειροκροτήθηκε η Χρυσή Αυγή και στην Καστοριά – Εξαφανίστηκαν οι προδότες της ΝΔ! ΒΙΝΤΕΟ

Το πόσο λαομίσητοι είναι οι εκπρόσωποι της ψοφοδεξιάς και το πόσο χαίρουν την καθολικής αποδοχής οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά σήμερα.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Καστοριά κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία” Στέργιος Τούφας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Η βουλευτής της ψοφοδεξιάς Μαρία Αντωνίου, επειδή αντιλήφθηκε ότι θα άκουγε για ακόμη μια φορά τα εξ΄ αμάξης απέφυγε να καταθέσει στεφάνι και απομακρύνθηκε από την τελετή στην πλατεία Μακεδονομάχων. Στην συνέχεια ευρισκόμενη σε παραλήρημα προσπάθησε να δικαιολογήσει την άτακτη φυγή της με αναφορές σε.. σβάστικες και ναζισμό! “Δεν αποδέχομαι αυτούς που ασπάστηκαν τη σβάστικα και τον ναζισμό, να τιμούν επιλεκτικά όσους αυτοί θεωρούν αγωνιστές…Δεν το αποδέχομαι ως Ελληνίδα και γι’ αυτό αποχώρησα”.

Την παραδίδουμε στην χλεύη του κοινού.
Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται και τότε τα λαμόγια του μνημονίου θα τρέχουν για τα καλά να κρυφτούν στα λαγούμια τους!

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/cheirokroththhke-h-chrush-augh-kai-sthn-kastoria-ejafanisthkan-oi-prodotes#ixzz2wzmmfCEw

Exit mobile version