Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού προαναγγέλλουν νέες προφυλακίσεις κατόπιν εντολών αμερικανών και Ισραηλινών


Γράφει ο Αντίοχος
Επίσπευση της μεγάλης δίκης της Χρυσής Αυγής και νέες προφυλακίσεις βουλευτών του Κινήματος, προαναγγέλλει σεσημασμένο διαδικτυακό παπαγαλάκι της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού. Επίσης, το παπαγαλάκι ομολογεί ότι οι Αμερικανοί και Ισραηλινοί αφεντάδες του φον Αντωνάκη τον πιέζουν να τελειώνει επιτέλους με την Χρυσή Αυγή, για να μείνει το πεδίο ελεύθερο για το γενικό ξεπούλημα της χώρας!
Αλλά, να τα πάρουμε ένα-ένα, γιατί είναι μπόλικα:
Κατ’ αρχάς, το παπαγαλάκι προαναγγέλλει ομαδικές αποχωρήσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής: «Κατά το αμέσως επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις στελεχών, αφού σιγά-σιγά ακόμη και οι χαμηλόβαθμοι κομματικοί αξιωματούχοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την επικινδυνότηταπου εμπεριέχει η παραμονή τους σε έναν πολιτικό σχηματισμό του οποίου ο αρχηγός του είναι προφυλακισμένος με την κατηγορία του αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης. Επειδή, η πλειονότητα των στελεχών που εντάχθηκαν στη Χρυσή Αυγή αντιμετώπιζε επιδερμικά την όποια δράση της οργάνωσης, εστιάζοντας στους πύρινους λόγους και στις δήθεν επαναστατικές δράσεις, τώρα που αντιλαμβάνονται τονκίνδυνο έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις».
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με είδηση, έστω και κατασκευασμένη, αλλά με ωμή απειλή προς τα στελέχη του Κινήματος, ότι μπορεί να… φυλακιστούν κι αυτά από τη χουντάρα, αν δεν φύγουν εγκαίρως… Πάλι καλά που το συγκεκριμένο παπαγαλάκι απειλεί μόνο τα στελέχη του Κινήματος. Γιατί προ εβδομάδος περίπου, το καθεστωτικό «Βήμα» έφτασε στο σημείο να απειλεί με φυλάκιση ως και τους απλούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!!! Μάταιος ο κόπος τους… Οι ψηφοφόροι και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, γράφουν τις καθεστωτικές όχεντρες εκεί που δεν πιάνει μελάνι…
Πάμε παρακάτω, στην προαναγγελία της προφυλάκισης όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά και στην πολιτική σκοπιμότητα της σκανδαλώδους προφυλάκισης του Η. Κασιδιάρη:
Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-papagalakia-ths-piatsas-suggrou-proanaggelloun-nees-profulakiseis-katopi#ixzz2x0gHUvwa

Exit mobile version