Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ιστορική επιταγή


“Ορμώμενον μηδαμώς αντισπάσης” – Αισχύλος
Μέρα της μεγάλης Εθνικής μας εορτής, μέρα της διπλής εορτής του Έθνους μας, η οργή μου ξεχειλίζει όταν βλέπω όλες αυτές τις, καλοπληρωμένες αλήθεια, μαριονέτες των διεθνών τοκογλύφων, να «τιμούν» τους ήρωες του ’21, κρυπτώμενοι πίσω από κάγκελα και διμοιρίες ΜΑΤ, από τον Ελληνικό λαό, που δεν τον αφήνουν να τους εκφράσει την «αγάπη» του (τι; δεν θα πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις τους;!).
Γράφω λοιπόν δυο λόγια από καρδιάς, όπως πάντα κάνουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες. Είμαι δισέγγονη των δρεπανηφόρων Μανιατισσών που νίκησαν και ντρόπιασαν τους ‘’Αραπάδες του Μπραχήμη’’, είμαι υπερήφανη που είμαι και εγώ μια σταγόνα αυτού του μεγάλου Εθνικιστικού ποταμιού που φουσκώνει για να παρασύρει όλα τα σκουπίδια του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Μέρα Εθνικής έπαρσης, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την καθημερινότητά μας για να κάνουμε πραγματικότητα το σύνθημα: «Αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές ανήκουνε στους Έλληνες και στους Εθνικιστές». Δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι όταν στην Αθήνα:
Υπάρχει άγαλμα κάποιου απίθανου Αργεντινού (Χοσέ ντε Σαν Μάρτιν, απελευθερωτή λαών λέει) ενώ δεν υπάρχει άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Υπάρχει μνημείο των πεσόντων κουμουνιστών στα Δεκεμβριανά «Τιμή και δόξα στους ηρωικούς μαχητές του ΚΚΕ» λέει και φυσικά δεν υπάρχει ένα μνημείο για τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θύματα αυτών των «μαχητών», όπως στην Ούλεν κλπ.

Ξεκοκάλισαν 10 εκατομμύρια ευρώ ο περιφερειάρχης Σγουρός & ΣΙΑ, μαζί με τον εργολάβο (‘’Α Καπετανίδη ΑΤΕΕ’’) για να αναπλάσουν υποτίθεται το Πεδίον του Άρεως. Αυτό το Πεδίον του Άρεως, που φιλοξενεί τον κήπο των ηρώων του 1821. Τόσο ενδιαφέρον δείχνουν οι σημερινοί ταγοί για το βιος του Έλληνα, που το 2013 πληρώθηκαν 500.000 € στην ΕΥΔΑΠ για να ποτίζονται τα αγριόχορτα! Είναι τόσο άχρηστοι που δεν ήξεραν ότι έχουν κατασκευασθεί αρδευτικές γεωτρήσεις που μπορούν να ποτίζουν άνετα όλο το πάρκο. Αυτές δεν λειτούργησαν ούτε μια ώρα. Αυτές τις μέρες με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και την «τελείως νομότυπη» αυτή των απ’ ευθείας αναθέσεων σε «ημετέρους» δημοπρατεί, η Περιφέρεια Αττικής, μελέτες αξίας εκατοντάδων χιλιάδων € και έργα 2 εκατομμυρίων €. Να μην δώσουμε μερικά δωράκια στους «ημετέρους» και καθρεφτάκια – χάντρες στους Έλληνες;!
Τα ανίκανα αρπακτικά όρνεα «κατάφεραν» να κάνουν έναν από τους ελάχιστους χώρους αναψυχής των Αθηναίων, ένα δωρεάν ξενοδοχείο λαθρομεταναστών που κοιμούνται ακόμα και στις ταράτσες των μισοκατασκευασμένων – ερειπωμένων κτιρίων, ένα στέκι εμπόρων ναρκωτικών, έναν «παράδεισο» του κάθε κακοποιού. Βλέπετε οι πόλεμοι, που δημιουργούν οι αμερικανοσιωνιστές για να εξασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα, έχουν παράπλευρες απώλειες, όλα αυτά τα λεφούσια των ταλαίπωρων μεταναστών που έντεχνα τα «στοιβάζουν» στην χώρα μας, για να πλήξουν τον Ελληνισμό ακόμα και στο κύτταρό του.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι και ντόπιοι απάτριδες υπάλληλοί τους, με το παραμορφωτικό πρίσμα της θολοκουλτούρας και της προπαγάνδας, μεθοδικά φροντίζουν να μεταμορφώνουν τους Έλληνες από ένα χαρισματικό Έθνος σε έναν πειθήνιο «άχρωμο» πληθυσμό, για να του αρπάξουν τον τεράστιο πλούτο του. Όλοι αυτοί ξέρουν ότι δεν θα μπορούσαν να επικρατήσουν του Ελληνισμού σε ευθεία αντιπαράθεση, καθώς, δυστυχώς γι’ αυτούς, έχουμε στην Ιστορία μας τη δημιουργία κάποιων αυτοκρατοριών, κάποιες μάχες σαν τον Μαραθώνα, τις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα, τις Πλαταιές, τα Γαυγάμηλα, το Κλειδί, τα Δερβενάκια, το Μπιζάνι. Οι προσκυνητές του Μαμωνά χτυπούν τους Έλληνες ύπουλα, κρυπτώμενοι πίσω από μισέλληνες ελληνόφωνους πολιτικούς. Αυτοί έχουν όλα τα υλικά μέσα χειραγώγησης και εκμαυλισμού του Έθνους μας, αλλά εμείς έχουμε το υπερόπλο που λέγεται Ελληνικό αίμα, είναι αυτό που δημιούργησε φιλοσοφία, λογική, αθλητισμό, θέατρο, λογοτεχνία, καλές τέχνες, ήρωες, ιδανικά, Παρθενώνες και κυρίως τη θεία γλώσσα μας, ότι αποκαλούμε σήμερα πολιτισμό.
Καθώς μέχρι τις εκλογές σίγουρα θα συνεχιστεί και ενταθεί η ολομέτωπη επίθεση του σάπιου καθεστώτος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, θα ήθελα να σας θυμίσω δυο γραμμές από τη Βίβλο των Ελλήνων, τα Ομηρικά Έπη. Πρέπει να διδαχτούμε, από το πνεύμα του Οδυσσέα. Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις κεραίες μας ανοιχτές και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας δίκαια διακατέχει, ώστε να έρθει τελικά η δική μας νίκη και η Νέμεσις για τους εχθρούς του Έθνους.
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι να πάρει πίσω τον κόσμο του, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων. Όταν όμως έρχεται η ώρα, τότε εκφράζει την οργή του. Δεν δείχνει οίκτο, γιατί οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του, τον κόσμο του, την Πατρίδα του.
Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο Αντί-νοος. Είναι η αντί-νόηση, είναι αυτό που μας κάνουν τώρα, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε να μην σκεφτόμαστε καθαρά και να μας ελέγχουν. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου. Είναι η προσωποποίηση όλης αυτής της προπαγάνδας και του βρόμικου πολέμου που υφιστάμεθα ενάντια σε κάθε λογική. Ο Αντίνοος, είναι ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον λαιμό, το όργανο της ομιλίας δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων. Αυτό το σάπιο καθεστώς των Πρετεντέρηδων είναι ιστορική επιταγή να τελειώσει. Ο επόμενος είναι ο Ευρύ-μαχος. Αυτός που μάχεται με εύρος, δηλαδή με κάθε τρόπο και μέσον. Είναι ο αδίστακτος μαχητής, κάτι σαν τους Βορίδη και Δένδια.
Ο Αμφί-νομος. Αυτός που διαστρεβλώνει τον Νόμο και την τάξη των πραγμάτων, η προσωποποίηση κάποιων επίορκων Δικαστών, καλά γιατί πηγαίνει αμέσως το μυαλό σας στην Κλάπα και την παρέα της; Ο Αγέ-λαος, αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του Αντίνοου. Που τον μετατρέπει σε κατευθυνόμενη αγέλη. Η χούντα των σαμαροβενιζέλων με τα σημερινά μέσα μαζικού εκμαυλισμού του εθνικού μας εργολάβου. Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη. Οι πρόγονοί μας, μας μιλούν, μας λένε τι να κάνουμε, μας λένε πως να πολεμήσουμε, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό. Ο Οδυσσέας πήρε πίσω το βιός του και εμείς θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, παραδίδοντας τους σύγχρονους μνηστήρες στη θεά Νέμεση.
Σήμερα όμως, μέρα Εθνικής Παλιγγενεσίας, θα ήταν παράλειψη να μην κάνουμε συσχετισμό των διώξεων που υφίστανται ο Αρχηγός μας και όλοι οι Χρυσαυγίτες, από τους εντολοδόχους της Τρόικας, με τις διώξεις που έκαναν οι τρεις της εξίσου μισητής αντιβασιλείας στους ηγέτες του ’21. Τότε στην μεγάλη δίκη των Στρατηγών πέραν από τους ψευδομάρτυρες που κατασυκοφάντησαν τον Γέρο του Μοριά, δυστυχώς ανθρωπόμορφα σκουλήκια υπάρχουν πάντα, την καταδικαστική απόφαση την πήραν τρεις εκ των πέντε δικαστών. Βλέπετε η τότε Τρόικα, εκτός από τους Πολυζωΐδη και Τερτσέτη, είχε διορίσει άλλους τρεις «δικαστές», που ήθελαν, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, να στείλουν το Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτα στην αγχόνη.
Ο ένας ήταν παντρεμένος με την αδελφή του τότε εντολοδόχου υπουργού δικαιοσύνης, ο άλλος είχε πάρει παραμονές της δίκης μετάθεση από την Χαλκίδα στο Ναύπλιο και ο τρίτος ήταν κάποιος γραφέας που καθ’ υπέρβαση κάθε ιεραρχίας και νομιμότητας διορίστηκε δικαστής. Είναι πράγματι θαυμαστό, πως κατάφερε η Κλάπα να συνδυάσει όλα τα «προσόντα» των επίορκων δικαστών. Είναι παντρεμένη με στέλεχος πολιτικού κόμματος που μισεί κάθε τι Ελληνικό, ήρθε με μετάθεση από τα Γιάννενα, διορίστηκε από τον Υπουργό παρακάμπτοντας την Ιεραρχία και πολλούς άξιους συναδέλφους της. Όλοι ξέρουμε όμως ότι σήμερα τον χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης κοσμούν πολλοί Τερτσέτηδες και αυτοί θα επικρατήσουν τελικά. Ας το γνωρίζουν καλά όλοι: «ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΔΕΑΣ» αλλά αν επιλέξουν την άλλη όψη του νομίσματος να ξέρουν ότι: «Το φθηνό τους χρυσάφι δεν αντέχει στου αστραφτερού ατσαλιού τον χορό»
Κάποτε, σε κάποια άλλα μαύρα χρόνια ο Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει ότι η ανάσταση για το γένος μας θα έρθει όταν πέσουν δυο πασχαλιές μαζί. Εμείς σήμερα ξέρουμε ότι η ανάσταση του Ελληνισμού θα γίνει όταν η πασχαλιά έρθει σε δύο δόσεις: η πρώτη στις 18 και η δεύτερη στις 25 Μαΐου.
Είμαι σίγουρη ότι με την αγωνιστικότητα και την ψήφο των Ελλήνων Εθνικιστών, αυτές οι δύο Κυριακές θα είναι μια σύγχρονη παλιγγενεσία για το Έθνος μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε στους φυλακισμένους συναγωνιστές μας, το χρωστάμε στον φυλακισμένο Αρχηγό μας, το χρωστάμε στους Γιώργο και Μάνο που κρατάνε ψηλά ανάμεσά μας τις σημαίες του δίκαιου και ωραίου αγώνα μας. Πρώτα η Ενέν-Μπομόν, ύστερα η Αθήνα, μετά όλη η Ελλάδα.
Ζήτωσαν οι νίκες που έρχονται!
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η αιωνία Ελλάς!
Φλόγα του Ταινάρου
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-nikh-twn-ellhnwn-ethnikistwn-einai-istorikh-epitagh#ixzz2x1Dj9uMK

Exit mobile version