Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Καλαμάτα, Καβάλα, Χαλκιδική, Πέλλα

Ο συναγωνιστής και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Περικλής Μουλιανάκης πραγματοποίησε ομιλία στην κατάμεστη αίθουσα της Τ. Ο. Σαλαμίνος και ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ξεκινώντας την ομιλία του τοποθετήθηκε στο θέμα των αποστατών που καταπάτησαν τον όρκο τιμής που είχαν δώσει στον Αρχηγό μας και τους κάλεσε να παραδώσουν την έδρα τους που ανήκει στο κίνημα. Στην συνέχεια τόνισε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωράει μπροστά έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό: την διακυβέρνηση όλων των μεγάλων δήμων και περιφερειών της χώρας. Κατόπιν ανέλυσε το οργανόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για την περιφέρεια , δίνοντας προτεραιότητα στην πάταξη της διαφθοράς και στην κοινωνική αλληλεγγύη και όχι σε πλατείες και δρόμους , εφόσον δεν υπάρχουν οι πόροι. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι έχουμε χρέος απέναντι στον Αρχηγό μας, στους έγκλειστους συναγωνιστές μας και στα νεκρά αδέλφια μας, να δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους και ότι δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι «φοβηθήκαμε» ή «κουραστήκαμε». Από τον δικό μας αγώνα όλοι οι ανωτέρω περιμένουν την δικαίωση.

Τον λόγο πήρε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου , ο οποίος έκανε ενημέρωση για την ανοικτή εκδήλωση στον Πειραιά την επομένη μέρα και προέτρεψε όλους να παραβρεθούν τονίζοντας την σημασία όλων των εκδηλώσεων του κινήματος. Έγινε ανοιχτή συζήτηση επί των ανωτέρων και απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087
Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας

Την Τετάρτη 19/3 το απόγευμα, κλιμάκιο της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στις κεντρικές πλατείες της πόλης μας, μοιράζοντας εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν θετικές με τον κόσμο να μας επισημαίνει την απόλυτη συμπαράσταση του για τις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών χαρακτηρίζοντας την δίωξη που υφίσταται το κίνημα μας καθαρά πολιτική. Το έχουμε πει και θα το λέμε ότι πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση είναι μία βόλτα στους δρόμους της πόλης, είναι η άμεση επαφή με τον δοκιμαζόμενο Έλληνα συμπολίτη μας ο οποίος μεταδίδει τον παλμό της κοινωνίας, δείχνοντας έτσι ότι δεν επηρεάζεται από τα ψεύδη και την συνεχή λασπολογία των μέσων μαζικής εξαπάτησης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί συμπολίτες μας, μας έδιναν συγχαρητήρια για το ΟΧΙ που είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης στο να προδώσει την Χρυσή Αυγή και να δεχτεί τον εκβιασμό των 500.000 ευρώ. Το ”είναι πολλά τα λεφτά Άρη” δεν έπιασε για τα βουλευτή μας κάνοντας περήφανους τόσο τους Μεσσήνιους συμπολίτες μας αλλά και τα μέλη των γραφείων των τοπικών οργανώσεων της Μεσσηνίας.
Η Τ.Ο. Καλαμάτας πιστή στον Αρχηγό, πιστή στην Χρυσή Αυγή, θα συνεχίζει να είναι στους δρόμους μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Ελευθερίας της πατρίδας μας και κυρίως να επισημάνει στους εχθρούς της ότι η Χρυσή Αυγή τόσο στην Καλαμάτα όσο και σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει ακλόνητη τον ιερό και νόμιμο πολιτικό της αγώνα!
Ομιλία στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Ομιλία με θέμα την εθνική επανάσταση του 1821 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας (Σάββατο/22/3)
Την Ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος, ο οποίος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην επέτειο της 23ης Μαρτίου, ημέρα της απελευθέρωσης της Καλαμάτας.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε τόσο στα γνωστά ιστορικά γεγονότα, όσο και σε άγνωστες πτυχές της ιστορίας, όπου άγνωστοι Ήρωες συντέλεσαν στην απελευθέρωση της Καλαμάτας. Τέλος έκλεισε την ομιλία εξηγώντας το μήνυμα που περνάει η επανάσταση του 1821 στον Έλληνα του σήμερα.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής, Αχιλλέας Μαστορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις εικασίες αλλά και στην προσπάθεια διαστρέβλωσης της εθνικής επανάστασης του 1821 από τους γνωστούς ανθέλληνες, προσπαθώντας έτσι να υποτιμήσουν το μεγάλο εθνικό μήνυμα που φέρει η παλιγγενεσία του ΈΘΝΟΥΣ μας. Στην συνέχεια έκανε σύγκριση με την τουρκική εκδοχή της ιστορίας σχετικά με το 1821, και με το τι διδάσκουν στα σχολεία οι τούρκοι. Οι διαφορές ήταν μηδαμινές, δίνοντας έτσι στους παρευρισκόμενους να καταλάβουν ότι αυτά που λένε οι δήθεν ”προοδευτικοί” ανθέλληνες σχετικά με το 1821 είναι τα ίδια που διδάσκουν οι τούρκοι στα σχολεία. (Μήπως όταν ήταν μικροί πηγαίνανε σχολείο στην τουρκία

Παρών ήταν και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης. Ο Συναγωνιστής Κουκούτσης ανέφερε και αυτός στην ομιλία του σχετικά με το μήνυμα που περνάνε οι Εθνικοί αγώνες του 1821 στην Ελλάδα του σήμερα, τονίζοντας ότι δυστυχώς στη λαμπρή Ιστορία της Ελλάδας όπως υπήρχαν μεγάλοι Ήρωες, υπήρχαν και μεγάλοι προδότες. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Κουκούτσης απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων αναλύοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Ομιλία στην Τ.Ο. Καλαμάτας
Ομιλία πραγματοποιήθηκε (Δευτέρα/24/3) στα γραφεία μας με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ομιλητής ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία του ανάγνωσε στους παρευρισκόμενους την πρόσφατη συνέντευξη του Αρχηγού μας στην εφημερίδα Δημοκρατία. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα με αφορμή την εθνική επέτειο της 23ης Μαρτίου, αλλά και την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης, συναγωνιστής Δολτσινιάδης Δημήτρης, παρουσία και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Κουκούτση Δημήτρη. Τέλος κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στον προεκλογικό αγώνα που ετοιμάζεται να δώσει το κίνημα μας κατεβαίνοντας τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι ζωντανή και πιο δυνατή, έτοιμη για την προεκλογική της μάχη!
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κτηνοτρόφων της Καβάλας

Η Τοπική Οργάνωση Καβάλας της Χρυσής Αυγής, κατόπιν προσκλήσεως από τους κτηνοτρόφους του Νομού, συμμετείχε στην ημερίδα που έλαβε χώρα σε αίθουσα της νομαρχίας, η οποία είχε ως θέμα την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και το επερχόμενο κατάπτυστο νομοσχέδιο για το γάλα.
Το θέμα της συνεδρίασης κρίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, για το λόγο του ότι ένας ολόκληρος κλάδος αγωνιά για το μέλλον του, μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες πολιτικές, η εφαρμογή των οποίων έχει ουσιαστικά καταστρέψει χιλιάδες επαγγελματίες που ασχολούνται με το εν λόγω αντικείμενο.

Δυστυχώς, οι κατ᾽ επίφαση «προστάτες» του εργατικού κινήματος έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τα δικαιώματα και τις ανησυχίες των τελευταίων και επικαλούμενοι την γνωστή «δημοκρατικότητα» που τους διακρίνει, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην διαβούλευση, διότι σε αυτή συμμετείχε και κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής! Προφανώς οι «δημοκράτες» του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έχουν ξεχάσει πως ο ελληνικός λαός έστειλε τη Χρυσή Αυγή στη βουλή κι ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τις αποφάσεις του. Έτσι, μετά από ένα απολαυστικό μανιφέστο μπουρδολογίας από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, που απέδειξε ότι ζει τουλάχιστον έναν αιώνα πίσω, τα κόμματα της αριστεράς αποχώρησαν από την αίθουσα, δείχνοντας έτσι πόσο πραγματικά νοιάζονται για τους εργαζομένους.

Αργότερα τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος έστρεψε τη συζήτηση στο πεδίο της πολιτικής. Το πρόβλημα, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων του Νομού Καβάλας είναι ότι ο Υπουργός και η κυβέρνηση αναλώνονται σε κούφιες εξαγγελίες για επιδοτήσεις, επιδοτήσεις όμως που κτηνοτρόφοι σπάνια λαμβάνουν. Ο κύριος λόγος είναι ότι πολλές φορές η τρόικα αναγκάζει την κυβέρνηση να νομοθετεί κατά τρόπο αντίθετο προς το συμφέρον του κλάδου και υπέρ των συμφερόντων των ιδιωτικών εταιρειών, τις οποίες ελέγχουν γνωστοί επιχειρηματικοί κύκλοι, που διατηρούν άριστες σχέσεις με πολιτικούς παράγοντες. Για το λόγο αυτό ο Συναγωνιστής Βογιατζής κάλεσε ανοιχτά τους κυβερνητικούς βουλευτές να πάρουν ξεκάθαρη θέση, ενωπίον όλων των παρευρισκομένων, για το αν θα ψηφίσουν το σχέδιο νόμου για το γάλα, όταν αυτό εισαχθεί στην ολομέλεια της βουλής.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αμηχανία και όπως ήταν αναμενόμενο ουδείς τόλμησε να μιλήσει ξεκάθαρα, γιατί όλοι τους θα παριστάνουν για κάποιο διάστημα τους «αντάρτες» και μετά θα υπακούσουν την κομματική γραμμή Σαμαρά. Και γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά για ποια συμφέροντα αγωνιά ο μνημονιακός πρωθυπουργός…

Σημείωση: Η Χρυσή Αυγή στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει καταθέσει ερώτηση σχετική με το θέμα από τις 16/09/2013

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706
Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις σε όλη τη Χαλκιδική

Το Σάββατο 15 Μαρτίου καθώς και την Κυριακή 23 Μαρτίου, η Ν.Ε. Χαλκιδικής προέβη για άλλη μια φορά σε εκτεταμένες ενημερωτικές δράσεις σε Γομάτι (πλησίον Ιερισσού) και Καλλικράτεια, αντίστοιχα. Ακάθεκτοι, αποφασισμένοι, πιστοί στην ηγεσία του κινήματός μας και χωρίς να μας πτοεί στο ελάχιστο η επιχειρούμενη τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, θα βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του νομού μας, ενημερώνοντας κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα για τις πολιτικές μας θέσεις καθώς και για την κάθοδό μας στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει με τον συνδυασμό της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία».
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Τηλ : 6970885776
Ωράριο λειτουργίας : Πέμπτη 18:00-22:00
Πέλλα: Ομιλία με θέμα «1821: Αλήθειες και ψέματα για την Επανάσταση του Γένους»

Το Σάββατο 22 Μαρτίου στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης, πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία συνάντηση των Συναγωνιστών της περιοχής. Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Βέλτσιος Βασίλειος, ο οποίος έκανε μια εκτενή αναφορά στον Αγώνα τον οποίο οφείλει να δώσει κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα καθώς και στην πειθαρχία την οποία πρέπει να έχει ο κάθε Συναγωνιστής που έχει την τιμή ν’ ανήκει στην μεγάλη οικογένεια της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με την «Ελληνική Αυγή», Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «1821: Αλήθειες και ψέματα για την Επανάσταση του Γένους». Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό για αρκετή ώρα, με τους Συναγωνιστές Ι. Σαχινίδη και Β. Τσιούλη ν’ απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
ΠΕΛΛΑΣ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το δημαρχείο), Κρύα Βρύση
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-kalamata#ixzz2xAH61dfo

Exit mobile version