Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επαχθές και παράνομο το χρέος της Ελλάδας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στον Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με την Κύρωση του Απολογισμού και Ισολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2012.
Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στους αόριστους και νεκρούς αριθμούς που έφερε ως απόδειξη ανάπτυξης της Ελλάδας ο υπουργός. Την ίδια ώρα ο Έλληνας αντιμετωπίζει την χειρότερη ανεργία που συνεχώς διογκώνεται. Η συγκυβέρνηση δεν έφερε καμία ανάπτυξη για την χώρα μας. Οι νέοι συνεχίζουν να εκπατρίζονται, η ανεργία να ανεβαίνει και το εισόδημα των Ελλήνων συρρικνώνεται.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα επαχθές και παράνομο χρέος μεταξύ διεφθαρμένων κυβερνητών και τοκογλύφων. Ο Συναγωνιστής επισήμανε την ανάγκη λογιστικού ελέγχου που η κυβέρνηση αρνείται να κάνει. Γι’ αυτούς τους λόγους η ζωή των Ελλήνων συνεχίζει να εξαθλιώνεται.
Το δημόσιο χρέος καλπάζει διαρκώς και δεν πρόκειται να σταματήσει. Η χώρα μας χρεώνεται με νέα δάνεια, ενώ δεν υπάρχει καμία ελπίδα ανάκαμψης. Η υποδούλωση της πατρίδος μας συνεχίζεται. Οι ξένοι τοκογλύφοι από την άλλη πλουτίζουν εις βάρος του Έλληνα. Την ίδια ώρα θα μπορούσαμε να είχαμε τα καλύτερα είδη πρώτης ανάγκης στον κόσμο, ενώ σήμερα εισάγουμε τα πάντα από ξένες χώρες.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epachthes-kai-paranomo-to-chreos-ths-elladas-binteo#ixzz2xALGaru2

Exit mobile version