Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ωμή πρόκληση από Μούιζνιεκς: Θα προτείνω να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

Μέρα με τη μέρα βγαίνουν στο φως περισσότερα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εκτός από το ξεκάθαρα πολιτικό της περιεχόμενο, έχει και την αμέριστη συμπαράσταση ξένων παραγόντων, κάτι το οποίο καθιστά την όλη διαδικασία ως μια ανοιχτή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα ενός ανεξάρτητου (υποτίθεται) κράτους. Ένα ακόμη περιστατικό, το οποίο προστίθεται στο μακρύ κατάλογο των ανεπίτρεπτων διεθνών παρεμβάσεων σε θέματα που αφορούν την Ελληνική Πολιτική και Κοινωνική ζωή, είναι και τα όσα υποστηρίζει και ο Σουηδός Ευρωβουλευτής της Σοσιαλιστικής Ομάδας Γιόνας Γκούναρσον στην Έκθεση που συνέταξε με τίτλο: «Η στρατηγική για την πρόληψη του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας στην Ευρώπη».
Στο σχετικό υπόμνημα, που συνόδευε την Έκθεση, ο Γκούναρσον κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την οποία χαρακτηρίζει «εξαιρετικά ανησυχητική», ενώ μάλιστα αποκαλύπτει τι του είπε ο γνωστός φανατικός ανθέλληνας Νιλς Μούιζνιεκς σε «πριβέ» συνάντηση που είχαν: «Μου είπε ότι θεωρεί την κατάσταση στην Ελλάδα τόσο σοβαρή ώστε θεώρησε απαραίτητο να προτείνει μια αναθεώρηση του νόμου, έτσι ώστε να επιτρέπεται η απαγόρευση κομμάτων, κάτι που δεν ισχύει μέχρι στιγμής».
Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη και ανατριχιαστική ομολογία ότι η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όχι μόνο έχει αποκλειστικά πολιτικό χαρακτήρα, αλλά εκπορεύεται και από ξένα κέντρα αποφάσεων. Το πιο εξωφρενικό είναι η νοοτροπία που διέπει άτομα όπως ο Μούιζνιεκς, οι οποίοι φέρονται ως «δερβέναγες», που έχουν λόγο ζωής και θανάτου απέναντι στους υποτακτικούς τους. «Να προτείνει» ισχυρίζεται ο Μούιζνιεκς. Είναι δυνατόν; Ποιος επιτρέπει στο απάτριδο αυτό υποκείμενο να αγνοεί τη νομοθεσία ενός ανεξάρτητου (υποτίθεται, είπαμε) κράτους και να απαιτεί την απαγόρευση νόμιμων πολιτικών κομμάτων με τεράστια Λαϊκή αποδοχή και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση; Αυτός ο ανεκδιήγητος και αναίσχυντος τύπος, ο οποίος θέλει να μετατρέψει τη Χώρα μας στον χώρο υποδοχής και αποκατάστασης των απανταχού της οικουμένης λαθρομεταναστών εκτελώντας κι αυτός με τη σειρά του τις εντολές του Σόρος και των άλλων υμνητών της παγκοσμιοποίησης, έχει αποθρασυνθεί πλήρως επιζητώντας την απαγόρευση κάθε αυθεντικής φωνής Πατριωτισμού.
Το θρασύδειλο αυτό αργυρώνητο πιόνι ας γνωρίζει ότι η Πίστη σε μια Ιδέα και στην Ιερή έννοια της Πατρίδας είναι πολύ πιο Ισχυρά και Ανθεκτικά από τους παχυλούς μισθούς αυτού και των ομοίων του, γι’ αυτό άλλωστε και τα σχέδιά τους θα γίνουν θρύψαλα κάτω από την Δύναμη της Αλήθειας!
Γιώργος Μάστορας
Η απάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την Τελετή Τιμής και Μνήμης για τα Ίμια το 2013


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-proklhsh-apo-mouiznieks-tha-proteinw-na-apagoreutei-h-chrush-augh#ixzz2xAj162oT

Exit mobile version