Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Αίγιο, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλλονιά – Ιθάκη, Πάρος

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε το επετειακό ντοκιμαντέρ για την εθνεγερσία του 1821.Η επανάσταση της 25ης Μαρτίου θα μένει πάντοτε ένα φωτεινό παράδειγμα ελευθερίας και θέλησης. 400 χρόνια σκλαβιάς δεν μπόρεσαν να λυγίσουν τον Ελληνισμό, σε πείσμα των βάρβαρων κατακτητών και της Ιερής συμμαχίας. Το 1821 δείχνει τον δρόμο για νέους εθνικούς αγώνες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ θα μας εμπνέει πάντοτε για μια ελεύθερη και μεγάλη Ελλάδα.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00
Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Αιγίου στο Διακοπτό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23/3 στο Διακοπτό Αιγιαλείας ακόμη μια εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα πάνω από πενήντα ντόπιοι φίλοι και υποστηρικτές γέμισαν την καφετέρια ώστε να ακούσουν την φωνή της αλήθειας. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο συναγωνιστής και Βουλευτή Αχαΐας κύριος Μιχάλης Αρβανίτης ο οποίος ανέλυσε με τον πύρινο λόγο του, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τις παράνομες διώξεις που δέχεται το εθνικιστικό μας κίνημα. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αιγίου όπου τόνισε χαρακτηριστικά ότι, στην Χρυσή Αυγή έχουν θέση μόνο αγωνιστές της μεγάλης ιδέας του ελληνισμού και όχι δοσίλογα “ποντίκια” που δειλιάζουν στις δύσκολες στιγμές και στην συνέχεια σπέρνουν την διχόνοια.
Τέλος τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια και Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γεωργία “Γιούλη” Κοκκοτή όπου ανέλυσε τις πολιτικές θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα. Κατά το πέρας της εκδήλωσης ο κόσμος μας αγκάλιασε με τα θερμά του λόγια λέγοντάς μας ότι ο ελληνικός λαός θα είναι στο πλευρό σας και αυτό είναι κάτι το οποίο μας συγκίνησε ιδιαιτέρως και δεν το κρύβουμε.

ΑΙΓΙΟ:
Αιγιαλέως 62, Αίγιο
Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ. 6987105281
Ομιλία στην Τ.Ο. Ηρακλείου

Δεκάδες φίλοι και συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν και χθες Τετάρτη 26/3, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκομένων για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, ενώ η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Στεφανοπούλου-Παπαδάκη Χαρά, ανέγνωσε κείμενο-ανάλυση του συντοπίτη μας στην καταγωγή συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη για τους πραγματικούς λόγους της απήχησης που χαίρει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην ελληνική κοινωνία. Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη 2/3, που ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Παντελής Μακρυδάκης, γραμματέας του σωματείου παραγωγών λαϊκών αγορών, θα μιλήσει με θέμα τα προβλήματα της παραγωγής και διάθεσης των αγροτικών προϊόντων.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00
Ομιλία στην Τ.Ο. Χανίων

Ομιλίες για την Επανάσταση του Έθνους το 1821 πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο Χανίων όπου οι συναγωνιστές ανέπτυξαν γνωστές και άγνωστες πτυχές του Αγώνα.
ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00
Η Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς – Ιθάκης τίμησε τους Ήρωες του 1821

Ο Πυρήνας της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς και Ιθάκης τίμησε την επέτειο της Εθνικής Επαναστάσεως του 1821 με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ηρώων στον Κήπο του Νάπιερ, σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αληθινών Ελλήνων Συναγωνιστών. Το στεφάνι κατέθεσε ο Γραμματέας του Πυρήνα, συναγωνιστής Δάβουλος Χρήστος.

Ακολούθησε εκδήλωση – ομιλία στα γραφεία μας, με θέμα “1821 – 2014, εποχές ηρώων και προδοτών”.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ:
Δρακοπούλου 12 (Πλατεία Καμπάνας – Αργοστόλι)
Τρίτη 20.00 – 21.00 και Σάββατο 12.00 – 13.00
Τηλ: 2671102349 & 6945134452
Ενημερωτική δράση στην Πάρο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh12#ixzz2xFBtIpoj

Exit mobile version