Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι λαθρομετανάστες λυμαίνονται τον Δυτικό Τομέα

Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” με την παρουσία της στον Δυτικό τομέα θα είναι απέναντι στην εγκληματικότητα, την τρομοκρατία και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Η Ελληνική Αυγή θα είναι μπροστά στον αγώνα και προστάτης των Ελλήνων που νιώθουν στο πετσί τους τι σημαίνει παράλογη μεταναστευτική πολιτική, της πολυεθνικής και πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβάλει στους Έλληνες.
Η σημερινή συγκυβέρνηση, “οι δήθεν ανθρωπιστές” υπερασπίζονται τους τάχα φιλήσυχους λαθρομετανάστες που δεν έχουν διστάσει να επιτεθούν ακόμη και σε μικρά παιδιά. Έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα εκτεταμένης βίας τόσο μεταξύ ομάδων λαθρομεταναστών όσο και εναντίον Ελλήνων. Η τρομοκρατία στις πλατείες και στα πάρκα αποτελεί σύνηθες και φρικιαστικό φαινόμενο που έχει φτάσει τον κόμπο στο χτένι.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο Αιγάλεω η πλατεία Εσταυρωμένου και η πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα που αποτελούν συνοικία γκέτο. Η περιοχή έχει υποβαθμιστεί και θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες και αυτό φυσικά εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων. Η άναρχη αντιμετώπιση του φαινομένου στις διάφορες γειτονιές από τους εκάστοτε τοπικούς φορείς για ψηφοθηρικούς λόγους έχει φέρει τους Έλληνες απέναντι σε καθημερινό καθεστώς τρόμου.
Σε αντίθεση μ’ εμάς το μοναδικό πολιτικό φορέα που στέκεται στο πλάι του Ελληνικού λαού, που θα διεκδικήσει τα αυτονόητα για τις υποβαθμισμένες περιοχές που πλήττονται επανειλημμένα από τους “ειρηνικούς” λαθρομετανάστες. Η Ελληνική Αυγή θα αγωνιστεί για την λαϊκή βούληση και θα δώσει ένα τέλος στα προβλήματα που μαστίζουν τον Δυτικό Τομέα. Θα πει όχι στους λαθρομετανάστες και στους προστάτες τους.
Η Ελληνική Αυγή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς υψώνει την σημαία αντεπίθεσης με περιφερειάρχη τον Ηλία Παναγιώταρο, δίπλα στον οποίο θα σταθώ με μεγάλη υπερηφάνεια και θα τιμήσω την επιλογή των συναγωνιστών μου. Σκοπός μας να προβάλουμε τις Αρχές, τις δομές και τις θέσεις του Κινήματος, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα να τρέμει το αμαρτωλό καθεστώς του σημερινού πολιτικού κατεστημένου. Μόνο έτσι θα ανήκουν οι πόλεις και οι γειτονιές ξανά στους Έλληνες.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αττικής
Μαρτίνος Σταμάτης
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-lathrometanastes-lumainontai-ton-dutiko-tomea#ixzz2xFDW49Lq

Exit mobile version