Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Βόρεια Κορέα και ο… σοσιαλιστικός τρόπος κουρέματος και χτενίσματος των μαλλιών

Σε όλες τις πτυχές της ζωής των Βορειοκορεατών υπηκόων του επεμβαίνει το κομμουνιστικό καθεστώς της χώρας – πρότυπο για τους κουκουέδες του Περισσού.
Έτσι, αυτές τις μέρες εκδόθηκε στο τελευταίο οχυρό του κομμουνισμού στον κόσμο μια κρατική οδηγία, με σύνθημα «Ας κόψουμε τα μαλλιά μας σύμφωνα με τον σοσιαλιστικό τρόπο ζωής», που ορίζει τον μόνο επιτρεπτό τρόπο… κουρέματος των ανδρών, εις το εξής.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την οδηγία, οι Βορειοκορεάτες καλούνται να κουρεύονται ακριβώς όπως ο ερυθρός δικτάτορας Κιμ Γιονγκ-ουν. Στην αρχή, αυτό αφορούσε μόνο τους κατοίκους της πρωτεύουσας Πιονγιάνγκ, αλλά λίγο αργότερα ο Κιμ το ξανασκέφτηκε και επέκτεινε το μέτρο σ’ ολόκληρη τη χώρα.
Να σημειωθεί, ότι εκτός από… σοσιαλιστικό τρόπο κουρέματος, η Κορέα διαθέτει και ανάλογο τρόπο χτενίσματος των μαλλιών, για τις γυναίκες, οι οποίες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε 18 εγκεκριμένους τρόπους χτενίσματος.
Προφανώς, αν ποτέ επικρατήσει ο κομμουνισμός στην Ελλάδα, οι εγχώριοι θαυμαστές του Κιμ θα επιβάλλουν στους Έλληνες το κούρεμα του… Κουτσούμπα και στις Ελληνίδες το χτένισμα της… Παπαρήγα!
Εθνικισμός.net
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-boreia-korea-kai-o…-sosialistikos-tropos-kourematos-kai-chtenismatos-tw#ixzz2xFTjeWI6

Exit mobile version