Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Τρέχει και δεν φτάνει ο «ταβερνιάρης» της ΝΔ

Η ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» φιλοξενεί ρεπορτάζ για την αποκάλυψη που έκανε χθες η Χρυσή Αυγή, με την οποία ξεφτιλίζεται για ακόμη μια φορά το σαθρό κατηγορητήριο, αφού χρεώνονται στελέχη της ΝΔ και δη διορισμένος μετακλητός υπάλληλος του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη ως μέλη της Χρυσής Αυγής!
«Ο πρωταγωνιστής ήταν ο οδηγός του Τραγάκη! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Σε λίγο θα συλλαμβάνουν στους δρόμους όποιον χαιρετάει κάποιον άλλον στο απέναντι πεζοδρόμιο και για ένα δευτερόλεπτο το χέρι του μπορεί να βρεθεί τεντωμένο και με ανοικτή παλάμη.
Δυστυχώς τέτοια στοιχεία βρίσκονται μέσα στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά της Χρυσής Αυγής και εξαιτίας αυτών βρίσκονται στον Κορυδαλλό εκλεγμένοι βουλευτές. Παρουσιάστηκαν χτες για ακόμα μια φορά, από τους γνωστούς που διακινούν στοιχεία της δικογραφίας και διαρρέουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, νέα φωτογραφία-φωτιά που “καίνε” την Χρυσή Αυγή!
Η αλήθεια είναι ότι τα νέα “ντοκουμέντα” περιλαμβάνουν για ακόμη μια φορά φωτογραφίες από το διαδίκτυο! Πάλι όμως κάποιοι βιάστηκαν και τώρα πλέον προσπαθούν να συνέλθουν, αφού τρέχουν και δεν φτάνουν.
Στη φωτογραφία που παρουσιάστηκε κάποιοι να χαιρετούν ναζιστικά πίσω από έναν που έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης βρίσκεται ο στενός συνεργάτης και διορισμένος μετακλητός υπάλληλος του Νεοδημοκράτη αντιπρόεδρου της βουλής Γιάννη Τραγάκη! Όλος ο Πειραιάς ήξερε για την δράση του.
Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέλος της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με πληροφορίες δεν του επιτρεπόταν καν η είσοδος σε γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, αφού όλοι γνώριζαν ότι είναι το δεξί χέρι του Τραγάκη ή ταβερνιάρη όπως τον λένε οι φίλοι του κολακευτικά λόγω του παρουσιαστικού του.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της Χρυσής Αυγής για αυτό παρουσιάζονται διαρκώς χαλκευμένα και ψευδή στοιχεία όπως αυτή η φωτογραφία που προβλήθηκε χθες και σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μιλήσατε για Χρυσαυγίτες που χαιρετούν ναζιστικά, ενώ εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα μέλος την Νέας Δημοκρατίας και όχι οποιοδήποτε μέλος, αλλά τον οδηγό και προσωπικό συνοδό του αντιπροέδρου της βουλής Τραγάκη, διορισμένο μετακλητό υπάλληλο που τον έχουνε δει όλοι δεκάδες φορές να περιφέρεται στη βουλή».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε στην δημοσιότητα και το ΦΕΚ που αποδεικνύει τον διορισμό του εν λόγω νεαρού στο επιτελείο Τραγάκη. Μόλις έγιναν γνωστά όλα αυτά ο αντιπρόεδρος της βουλής μη μπορώντας να πράξει αλλιώς, παρά το γεγονός ότι γνώριζε τα πάντα για τον οδηγό του και προσωπικό του συνοδό ανακοίνωσε την απόλυση του.
Η ουσία του γεγονότος αυτού είναι η ανάδειξη της προχειρότητας με την οποία έχουν συγκεντρωθεί τα περίφημα «συγκλονιστικά» στοιχεία που ένα-ένα καταρρέει ενώπιον της κοινής λογικής αλλά κάποιοι επιμένουν με αυτά να προφυλακίζουν Έλληνες βουλευτές.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-trechei-kai-den-ftanei-o-taberniarhs-ths-nd#ixzz2xGxWHKxu

Exit mobile version