Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΡΧΙΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ… ΜΑΪΜΟΥ!

Συνέντευξη στο Hot Doc Radio, έδωσε ο (αριστερός) αρχιδημοσκόπος Χριστόφορος Βερναρδάκης, και ευρισκόμενος σε μια πρωτοφανή έκρηξη ειλικρίνειας απέδειξε με στοιχεία ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι… μαϊμούδες!

Όπως λοιπόν ανέφερε ο Βερναρδάκης, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΤΕ καταγράφονται 300.000 κομμένες τηλεφωνικές συνδέσεις (λόγω… successstory), γεγονός που σημαίνει ότι 300.000 νοικοκυριά (καθένα εκ των οποίων μπορεί να έχει δύο, τρεις ή τέσσερις ψηφοφόρους…) μένουν εξ ορισμού εκτός του δείγματος των δημοσκοπήσεων. Και βέβαια, πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα μαυρίσουν τα κόμματα των υπευθύνων της δυστυχίας τους.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον αρχιδημοσκόπο, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι αρνούνται να απαντήσουν σε δημοσκοπήσεις. Κι αν παλιότερα απαντούσε ο ένας στους τέσσερις ή στους πέντε, τώρα απαντά ένας στους δεκαπέντε! Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που κλείνουν το τηλέφωνο ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας δημοσκόπησης, στην οποία συμμετέχουν, εξαιτίας ερωτήσεων που κρίνουν παραπλανητικές!

Για ποιες δημοσκοπήσεις μιλάμε, λοιπόν;

πηγή

Exit mobile version