Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

xamail-letter__article

Ένα προμελετημένο έγκλημα βρίσκεται στην κορύφωσή του. Είναι η ολοκλήρωση της υποδούλωσης της Ελλάδας στους ξένους τοκογλύφους, ο εποικισμός της από ισλαμιστές κυρίως, που μόνο ταλαίπωροι και κυνηγημένοι δεν είναι και ο αφανισμός της θρησκείας, πατρίδας, οικογένειας από πρότυπο της ζωής μας. Το τρίπτυχο που κράτησε γενιές Ελλήνων όρθιες παρ όλες τις προκλήσεις, τους πολέμους, τους κατακτητές που θέλησαν τη γη μας, αμφισβητείται, θεσμοί αλλοιώνονται και καταργούνται, θυσία στην παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα που επιβάλλουν οι εχθροί του έθνους μας. Η οικογένεια, ιερός θεσμός που προετοιμάζει τους νέους για την είσοδό τους στην κοινωνία και έχει το βάρος της ανατροφής και αγωγής των παιδιών, είναι υπό αμφισβήτηση. Χωρίς όμως αυτόν τον κύριο θεσμό, αλλοιώνονται οι ρόλοι των φύλων, η ηθική χάνει την αξία της και νόμοι του Θεού, όπως ο γάμος και η βάπτιση, απαξιώνονται. Υπάρχει όμως μέλλον όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και την οικουμένη χωρίς σεβασμό στα ιερά και όσια; Γιατί οι νεοταξίτες ζητούν από εμάς να απαρνηθούμε τα ιδανικά μας και ανέχονται τους αλλόφυλους να προσκυνούν ελεύθεροι ό,τι πιστεύουν, δίνοντάς τους προνόμια σε ένα κράτος ελληνικό και χριστιανικό; Γιατί μεγάλωσε ο αριθμός λαθρομεταναστών, ισλαμιστών που εισέρχονται στην Ελλάδα μέσω τουρκίας; Η Ε.Ε είναι η καταστροφή της χώρας μας, αλλά ακόμη ο ελληνικός λαός δεν έχει αντιληφθεί πλήρως τι έρχεται…..! Ακόμη στην επιλογή ευρώ η δραχμή, εντός ή εκτός Ευρωζώνης θέλει να ανήκει-όπως τον έχουν μάθει οι πολιτικοί- στην Ευρώπη. Με ανταλλάγματα την αλλοίωση του έθνους, της παιδείας, της ιστορίας, των ιδανικών μας. Ακόμη και της Ελευθερίας μας. Όσοι αντιστέκονται ή εκφράζουν διαφορετικές απόψεις, είναι εχθροί τους γιατί τους χαλούν τα σχέδια. Έρχονται δύσκολες ώρες….! Ας προσπαθήσουμε ο καθένας κατά τη δύναμή του, να προστατέψει την εθνική μας κληρονομιά και την εδαφική μας ακεραιότητα.
Α.Γ.Α.
Τελειώνουν οι παρανομίες του ανθέλληνα δημάρχου της Θεσσαλονίκης
Το θλιβερό μνημονιακό μόρφωμα της συγκυβέρνησης και των σιωνοκρατούμενων εξευτελισμένων αποκομμάτων του λεγομένου «δημοκρατικού τόξου», πνέει τα λοίσθια! Είκοσι ημέρες πριν τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, στις τάξεις των αμετανόητων και υπερήφανων συναγωνιστών που δεν υποκύπτουν στις απεγνωσμένες και λυσσαλέες νομικίστικες επιθέσεις, πνέει άνεμος αισιοδοξίας. Η ώρα της νίκης πλησιάζει!
Ι.Ε.
Μία σελίδα προεκλογικές υποσχέσεις, 190 σελίδες εξυπηρέτησης συμφερόντων
Πανηγυρίζει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου για τη συμφωνία με την Τρόικα. Λες και υπήρχε περίπτωση να μη συμφωνήσουν. Οτιδήποτε άλλο είναι ,εκτός από κορόιδα. Τα 10 δις ευρώ που θα πάρουμε μετά τη συμφωνία ,μαντέψτε που θα πάνε! Θα πάνε σε δυο ομόλογα, ένα 4.5 δις και ένα 5,5 δις ευρώ που λήγουν στις 23 Μαΐου, δυο μέρες δηλαδή πριν τις ευρωεκλογές.
Ε.Χ.
Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” στον Άγιο Παντελεήμονα – Δευτέρα 31/3, 19:00
Θα ήθελα να αναφερθώ σ’ ένα θέμα που μου έκανε εντύπωση διαβάζοντας τους ύμνους της ναυαρχίδας του βρετανικού κατεστημένου Guardian, για τις δύο ανακρίτριες που έχουν αναλάβει να «τεμαχίσουν τη Χρυσή Αυγή με την ακρίβεια χειρούργου», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Το εξής:
«Ένοπλοι αστυνομικοί τις προσέχουν όλο το 24ωρο, ενώ από τη στιγμή που τους ανέθεσε την υπόθεση μία τολμηρή εισαγγελέας, οι φρουροί τους έχουν φροντίσει να μην εμφανιστούν σε τηλεοπτικό πλάνο».
Πράγματι, κανένας δεν έχει δει ούτε τις ανακρίτριες ούτε τους αστυνομικούς που τις φυλάνε. Ενώ όλοι βλέπουν πολύ συχνά από τους αστυνομικούς που φυλάνε τον πρωθυπουργό μέχρι τους αστυνομικούς που φυλάνε την τρόικα (η οποία, θεωρητικά, είναι ο πλέον απειλούμενος στόχος στην Ελλάδα). Γιατί οι πάντες κρύβουν από τα… αδιάκριτα βλέμματα τους αστυνομικούς που φρουρούν τις ανακρίτριες; Μήπως δεν πρόκειται για Έλληνες;
Μαρία
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-29-martiou-2014#ixzz2xIsip2vO

Exit mobile version