Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζημίωσε τον Δήμο Γλυφάδας κατά 2,8 εκατ. ευρώ. – Η ΒΟΥΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ – Δεν είναι Χρυσαυγίτης…

Ο Εισαγγελέας  κατέθεσε αίτημα για άρση ασυλίας του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που αφορά κατηγορίες για κακουργηματική απιστία όταν διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, για την υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου στη Γλυφάδα, όμως η Βουλή κουκούλωσε τη δίωξη.

Με τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία ο Βαρβιτσιώτης φέρεται να εμπλέκεται κατά το διάστημα 2011 – 2012 όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα, ο Εισαγγελέας το Αρείου Πάγου, ζήτησε να αποφανθεί το Σώμα για την άρση ή μη της ασυλίας του Υπουργού.

Παράλληλα έστειλε την υπόλοιπη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σ’ όσους δημοτικούς συμβούλους (27) ψήφισαν για την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου ζημιώνοντας το Δήμο Γλυφάδας κατά 2,8 εκατ. ευρώ.

Γιατί λοιπόν για τον Βαρβιτσιώτη η Βουλή είπε ΟΧΙ; Για ποιό λόγο; Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν είναι Χρυσαυγίτης, αλλά γόνος πολιτευτάδων από το 1843 παρακαλώ!

Exit mobile version