Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψεύδεται και πάλι ο Σαμαράς ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας

Νέο ρεπορτάζ ψεμάτων και υποκρισίας από τον «παραμυθά» της εγχώριας πολιτικής σκηνής Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δε δίστασε για πολλοστή φορά να επιχειρήσει να διαψεύσει την πραγματικότητα με τις δηλώσεις που έκανε. Συγκεκριμένα, ο κύριος υπεύθυνος της εικόνας αποσύνθεσης της Χώρας, υποστηρίζει για άλλη μία φορά ότι «δε θα υπάρχουν νέα μέτρα λιτότητας. Θα ακολουθήσει τώρα η έξοδός μας στις αγορές, μετά η συζήτηση για το χρέος. Και έτσι μόνον αρχίζουμε πια, οριστικά, να βγαίνουμε από την κρίση και τα μνημόνια».
Είναι η πολλοστή φορά που ο πλέον αποτυχημένος πρωθυπουργός, που γνώρισε η Ελλάδα, «συλλαμβάνεται» να ψεύδεται ασυστόλως. Φυσικά και θα έρθουν νέα μέτρα λιτότητας, σε πολύ χειρότερη μορφή μάλιστα από τα ήδη υπάρχοντα. Μόνο που επειδή είναι προεκλογική περίοδος, για ευνόητους λόγους αυτά τα μέτρα δεν μπορούν ούτε να παρουσιαστούν, ούτε να εφαρμοστούν τώρα. Θεωρεί ο Σαμαράς ότι ξεγελώντας τον Ελληνικό Λαό στις εκλογές του Μαΐου, θα μπορέσει να εξαπολύσει το κύμα των νέων αυτών αντιλαϊκών μέτρων αμέσως μετά. Στο χέρι των Ελλήνων είναι να οδηγήσουν τον επικίνδυνο για τον Τόπο αυτόν τύπο, με το σύνδρομο της καταστροφής σε οτιδήποτε ανακατεύεται, στην οριστική αποχώρησή του από την πολιτική ζωή.
Γιώργος Μάστορας
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pseudetai-kai-pali-o-samaras-oti-den-tha-uparjoun-nea-metra-litothtas#ixzz2xMH7KGqW

Exit mobile version