Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

xamail-letter__article
Εννοείται ότι μόνο επιστήμονες φαρμακοποιοί πρέπει να έχουν φαρμακεία και κανένας άλλος άσχετος με το φάρμακο. Μόνο οι γιατροί ιατρεία, μόνο οι νομικοί δικηγορικά γραφεία, μόνο απόφοιτοι Πολυτεχνείου τεχνικά γραφεία και πάει… έτσι. Δεν γίνεται ο τάδε γόνος που με το ζόρι τελείωσε το σχολείο να ανοίξει ιδιωτική κλινική επειδή ο μπαμπάς του έχει λεφτά και να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις ένας υπαλληλάκος ιατρός με 500 ευρώ και οκ ληρονόμος να είναι κλινικάρχης. Δεν γίνεται ο ίδιος να έχει φαρμακείο και υπάλληλο φαρμακοποιό. Ποιός θα είναι υπεύθυνος για μία ασυμβατότητα φαρμάκων για παράδειγμα σε μία χειρόγραφη συνταγή, ο υπάλληλος με τα 500 ευρώ που σπούδασε (5 χρόνια και 1 η πρακτική άσκηση και 1 η άδεια άσκησης φαρμακευτικού επαγγέλματος) ή ο κληρονόμος; Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να υπάρχουν -αντισυνταγματικά- πληθυσμιακά και γεωγραφικά κριτήρια για την ίδρυση και τη λειτουργία φαρμακείων ((μόνο από φαρμακοποιούς εννοείται), κληρονομικότητες… κρατικών αδειών και μαύρες… αγοραπωλησίες αυτών. Δεν είναι δίκαιο το παιδί του αγρότη για παράδειγμα που είναι φαρμακοποιός να έχει μπροστά του πληθυσμιακά κριτήρια για να ασκεί το επάγγελμα που σπούδασε, ενώ παράλληλα το παιδί (που σπούδασε και αυτό φαρμακοποιός) ενός φαρμακοποιού με φαρμακείο να μην έχει αυτό τον περιορισμό στη άσκηση του επαγγέλματος του. Το παιδί του αγρότη ή πρέπει να περιμένει να ανοίξει θέση (να ανοίξει θέση σε ιδιωτικό επάγγελμα, ο κρατισμός στο μεγαλείο του) ή να πληρώσει μαύρα… 200.000 ευρώ (με πρόσχημα την υπεραξία) για να πάρει -κρατική- άδεια κάτω από το τραπέζι… μέσω νομότυπης συστέγασης-μεταβίβασης από παλιό φαρμακοποιό που βγαίνει σε σύνταξη και δεν έχει τέκνο φαρμακοποιό ώστε να του κάνει κληρονομιά… την κρατική άδεια. Το κλειστό… επάγγελμα πρέπει να σπάσει… ως θεσμός.. και όχι να καταστρέψουμε ένα κοινωνικό αγαθό όπως είναι το φάρμακο (σε δύο χρόνια οι πολυεθνικές μέσω Των μεγάλων καταστημάτων θα το δίνουν με τιμές Ελβετίας…).
Κ.Ε.
Χαμένοι στην ζούγκλα των μαϊμού δημοσκοπήσεων – Θα τους πάρει όλους το Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής!
Ζούμε ξανά ”τριγμούς” στην συγκυβέρνηση, όμως πόσοι αληθινά έχουν την δύναμη να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο-μίνι μνημόνιο; Πόσοι και ποιοι θα υψώσουν την φωνή τους ενάντια στις απαιτήσεις-εξυπηρετήσεις συμφερόντων, εναντίον του ελληνικού λαού; Το προσωρινό βραβείο της κυβέρνησης που έχουν λάβει από τα ξένα αφεντικά οι πολιτικοί που κυβερνούν, θα αλλάξει χέρια ή πάλι θα τα βρούνε -έστω οριακά- οι συγκυβερνώντες, με την ανοχή της αντιπολίτευσης, που έχει μόνο φωνή για να ψηφίζει άρση της ασυλίας των Εθνικιστών Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;; Τι να περιμένουμε πλέον εκτός από μεγαλύτερη ανεργία, οικονομική εξαθλίωση, υγεία και φάρμακα για λίγους και πλούσιους και έναν πόλεμο εναντίον των φτωχών πλέον αυτοχθόνων Ελλήνων; Στο όνομα της Δημοκρατίας ένας λαός εξουθενώνεται, οι πολιτικοί εξασφαλίζουν την θέση τους, υποκύπτοντας στις συνεχιζόμενες απαιτήσεις των δυναστών και μια ανηλεή προπαγάνδα εναντίον των πατριωτών-Ελλήνων, κάνει ένα ποσοστό του ελληνικού λαού, από φόβο, να λουφάζει ικανοποιώντας απλώς τις καθημερινές του ανάγκες, χωρίς ιδανικά, όνειρα και πίστη!!! Πότε θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που οι πραγματικοί ένοχοι διαπράττουν στους Έλληνες;; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει έναν δίκαιο αγώνα για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την Δικαιοσύνη, την διαφύλαξη του Ελληνικού Έθνους. Ο πόλεμος που δέχεται είναι ανίερος, σκληρός και άδικος. Πότε επιτέλους θα ζήσουμε ξανά ελεύθεροι και αυτάρκεις στην χώρα μας; Όταν θα έχουν όλα ξεπουληθεί, τι θα έχουμε για να διεκδικήσουμε; Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι ένα βήμα πίσω, είναι πολλά χρόνια σκλαβιάς και τυραννίας.
Α.Γ.Α
Στην δημοσιότητα η “Λίστα Νικολούδη” με δημάρχους, περιφερειάρχες και συμβούλους τους – Διαβάστε πριν ψηφίσετε!
Πολύ ωραίο το άρθρο σας “Παύλος Μελάς: “Βούλγαρος να μη μείνει!” “. Όντως, οι εποχές είναι τέτοιες ώστε αν ένας ήρωας σαν τον Παύλο Μελά ζούσε σήμερα θα φρόντιζαν να τον εξευτελίσουν και να τον γελοιοποιήσουν. Θα μιλούσαν για “εθνικιστικό παραλήρημα” και θα αποκαλούνταν “ρατσιστής” και “εγκληματίας”. Η εποχή αυτή είναι η πιο δύσκολη από κάθε άλλη. Στα σχολεία μπορεί να κάνουν κάποια αναφορά στο όνομα του Παύλου Μελά αλλά δε θα δώσουν και πολλή σημασία. Αντί αυτού βρομίζουν τα μυαλά των παιδιών λέγοντας τους πως ο μεγαλύτερος ήρωας της Ελλάδας είναι ο σύντροφος “Άρης”! Όσο μιλάτε στον κόσμο για ιστορία τόσο πιο γρήγορα ξυπνάει. Κάποτε πρέπει να θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες. Όχι “αρουληδες”.
Ε.Χ.
Καταρρέει η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά: Πηδάνε από το πλοίο που βουλιάζει οι υπουργοί
Δυστυχώς φαίνεται ότι ορισμένοι επιμένουν να μην καταλαβαίνουν την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα εδώ και τέσσερα χρόνια, δηλαδή από τότε που οι διεθνείς σιωνιστές τοκογλύφοι έχουν εισέλθει στην χώρα μας και την έχουν υποδουλώσει για τα καλά πλέον. Η γενοκτονία του ελληνικού λαού συνεχίζεται και ορισμένα πολιτικά φερέφωνα του δικομματισμού επιμένουν για μια ακόμη φορά να θυσιάζουν τον λαό περνώντας ένα κάρο μέτρα μέσω νομοσχεδίων υπαγορευμένων από τους εντολοδόχους της ΕΕ και του ΔΝΤ. Πλέον και ενώ η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πυλών ειλικρινά αναρωτιόμαστε με τι καρδιά θα ψηφίσουν την προσεχή Κυριακή άλλο ένα νομοσχέδιο έκτρωμα σαν και αυτά που έχουν φτάσει την ελληνική κοινωνία στην σημερινή της κατάντια. Με την ανεργία στο 35% και την μισή κοινωνία κάτω από το όριο της φτώχειας. Και με έναν πρωθυπουργό καταγέλαστο κλόουν να μοιράζει πεντακοσάρικα για να διασώσει το πολιτικό του μέλλον. Ωστόσο η απάντηση που θα δοθεί πλησιάζει σύντομα και τότε είναι σίγουρο ότι όλα τα πολιτικά φερέφωνα που έφτασαν την χώρα εδώ θα πληρώσουν πολύ ακριβά αυτήν τους την πράξη.
Σ.Ο.
Πάλι ονειρεύονται ότι μας… «τέλειωσαν» – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-30-martiou-2014#ixzz2xPCqEBlU

Exit mobile version