Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Τρίκαλα, Φυλή – Καματερό, Πέραμα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή αντιπροέδρου του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. μέλους του ΔΣ και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στον κεντρικό τομέα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Γιώργου Βασιλείου. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα προβλήματα που μαστίζουν την περιφέρεια, αλλά και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Βασιλείου τόνισε ότι η μόνη λύση και η μοναδική επιλογή για την περιφέρεια πρέπει να είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00
Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων για την Εθνεγερσία του 1821‏

Πραγματοποιήθηκε στα, κατάμεστα για ακόμη μια φορά, γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων ομιλία με θέμα την Εθνική Επανάσταση του 1821 από την συναγωνίστρια Ελένη Κλαπανάρα. Στην ομιλία τονίσθηκε ότι, η Επανάσταση του 1821 ήταν ξεκάθαρα εθνική, ενώ ποτέ δεν ήταν ούτε κοινωνική, αλλά ούτε και ταξική, όπως προσπαθούν να μας πείσουν εδώ και δεκαετίες μέσω της μαύρης προπαγάνδας, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Οι επαναστατημένοι Έλληνες αγωνίστηκαν για να αποκτήσουν την πολυπόθητη Ελευθερία της Πατρίδας, απέναντι στον τυραννικό οθωμανικό ζυγό, όπως αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τα κείμενα των Αγωνιστών του ’21. Πολλοί εξ αυτών μάλιστα, παρότι πάμπλουτοι κατάντησαν επαίτες στο τέλος της ζωής τους, αφού προηγουμένως δώρισαν ολόκληρη την περιουσία τους για τις ανάγκες του Αγώνα. Οι Έλληνες δεν επιζήτησαν “κοινωνικές παροχές”, αλλά Εθνική Ελευθερία!

Τέλος, το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία», Γιώργος Μισιάκας, όπου τόνισε ότι το μήνυμα της Επανάστασης του ’21 παραμένει τραγικά επίκαιρο, καθώς η Πατρίδας μας παραμένει σκλαβωμένη, αυτή τη φορά όμως, στους διεθνείς τοκογλύφους και στους ντόπιους υποτακτικούς τους. Χρέος μας, ως Εθνικιστές, είναι να παλέψουμε και να διαδώσουμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασής και όλοι μαζί μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής να αγωνιστούμε για να ελευθερώσουμε για ακόμη μια φορά την Πατρίδα μας. Επίσης ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σ’ όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις επερχόμενες εκλογές. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκομένους.
ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00
Ομιλία στην Τ.Ο. Φυλής Καματερού

Ομιλία με θέμα την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Φυλής Καματερού από την συναγωνίστρια Βασιλική Γιαννοπούλου, όπου μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα κατάφερε με τρόπο ξεχωριστό να μεταδώσει στους παρευρισκομένους τα ιστορικά γεγονότα της εποχής.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Ιωάννης Κωνσταντινίδης όπου σ΄ ένα σύντομο χαιρετισμό του ανάφερε ότι ο αγώνας του 1821 ήταν πέρα για πέρα Εθνικός για την ανόρθωση του Γένους και όχι ταξικός όπως διατείνονται τα ανθελληνικά παπαγαλάκια της αριστεράς.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ψάλλοντας με ιδιαίτερο πάθος τον Εθνικό μας Ύμνο.
ΦΥΛΗΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201
Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος

Την Τετάρτη 26/3 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας από τον υπεύθυνο πολιτικής οργάνωσης της τοπικής μας συναγωνιστή Κούβαρη Γιώργο με θέμα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Αρχικά ο συναγωνιστής έθεσε το ιστορικό πλαίσιο εκείνης της περιόδου παράλληλα με την προπαρασκευή του αγώνα που είχε συντελεστεί νωρίτερα από την Φιλική Εταιρία. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραμάτισαν οι μεγάλες δυνάμεις εκείνης της εποχής καθώς και στις δύο εμφύλιες συγκρούσεις που έλαβαν χώρα τα πρώτα χρόνια της επανάστασης και κλόνισαν επικίνδυνα τον αγώνα. Ακόμα επεσήμανε τον εθνικό χαρακτήρα του ξεσηκωμού και την αρετή των Ελλήνων που ξεκίνησαν την επανάσταση με πενιχρά μέσα αλλά με πίστη στην πατρίδα και την ελευθερία. Τέλος τονίστηκε πως ανέκαθεν στην μακραίωνη ιστορία του έθνους μας οι έχοντες τον έμφυτο πατριωτισμό έγραψαν λαμπρές ιστορίες δόξας κάνοντας έτσι και ένα παραλληλισμό με τον αγώνα που δίνουν τώρα οι συναγωνιστές του κινήματος μας για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας.
Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ.: 2104416009 – 6974861427

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh13#ixzz2xRICKgvp

Exit mobile version