Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισαν τα όργανα: “Η Ελλάδα έχει ακόμη δρόμο να διανύσει”, λέει ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών

Μοσκοβισί: «Έχετε πολύ δρόμο ακόμα»

Δεν πρόλαβε να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο – έκτρωμα και ήδη άρχισαν τα όργανα από τους εντεταλμένους των διεθνών τοκογλύφων. Μπορεί ο πρώτος της δοτής κυβέρνησης του μνημονίου να «διαβεβαιώνει» για δισχιλιοστή φορά ότι «δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα μέτρα», όμως οι καμπάνες της διάψευσης έχουν αρχίσει και χτυπούν από τώρα.

Ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας είναι, βεβαίως, πολύ περισσότερο αρμόδιος για να απαντήσει περί των οικονομικών της υποτελούς Ελλάδας από την μαριονέτα, τον Σαμαρά. Σε δηλώσεις του υπήρξε κατηγορηματικός, λέγοντας: «Οι ήδη καταβληθείσες προσπάθειες είναι σημαντικές αλλά έχετε ακόμη δρόμο να διανύσετε».

Κοινώς όχι μόνο δεν «τελειώσαμε» με τα μνημόνια, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς. Σε αντίθεση με αυτά που διαλαλεί μέσα από τα πρόθυμα κανάλια του μνημονίου, ο Σαμαράς, οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας περιμένουν υπομονετικά το πέρας των ευρωεκλογών, για να συνεχίσουν να απαιτούν και άλλα μέτρα.

Όσον αφορά το προεκλογικό «χαρτζιλίκι» αυτό έχει αρχίσει ήδη να ξηλώνεται, αφού από ότι φαίνεται η κυβέρνηση το νομοθέτησε, για να ακυρωθεί. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής το χαρακτήρισε «γενικό και αφηρημένο», γεγονός που ουσιαστικά το ακυρώνει.

Η προπαγάνδα της κυβέρνησης έχει αυστηρή ημερομηνία λήξεως. Την 25η Μαΐου όταν πλέον δεν θα χρειάζονται την ψήφο του Ελληνικού Λαού, θα δείξουν και πάλι το ανάλγητο πρόσωπο τους, απαιτώντας και άλλα μέτρα, και άλλο πόνο από τους Έλληνες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/archisan-ta-organa-h-ellada-echei-akomh-dromo-na-dianusei-leei-o-gallos-upo#ixzz2xTOHTg2r

Exit mobile version