Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο” – Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην Τρίπολη

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες
Οι αυτοδιοικητικές και οι Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014 που έρχονται, θα είναι καθαρά πολιτικές εκλογές για τον λόγο ότι στην ουσία από την μία πλευρά θα βρίσκονται σύσσωμες οι διεφθαρμένες δυνάμεις του αυτοαποκαλούμενου “Δημοκρατικού τόξου” και από την άλλη οι Έλληνες Εθνικιστές. Είναι όλο εναντίον μας και γι’αυτό είμαστε εναντίον όλων. Ουσιαστικά από την μία πλευρά θα είναι το σύνολο των μετά το 1974 (και μέχρι σήμερα) δραστών της οργανωμένης κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς, που διέλυσαν την χώρα και από την άλλη αυτοί που σας υπόσχονται να δικάσουν τους μεγάλους ενόχους και να δημεύσουν τις περιουσίες τους.
Από την μία πλευρά θα είναι οι κλέφτες οι απατεώνες και από την άλλη οι Έλληνες Εθνικιστές υβριζόμενοι, λασπολογούμενοι και αποκλεισμένοι από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως που τους στηρίζουν με εξοργιστικό τρόπο, λες και οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες δεν είναι περιουσία που ανήκει στον Ελληνικό λαό, αλλά ιδιωτικό τους τσιφλίκι. Στην προεκλογική περίοδο που θα ακολουθήσει, θα σας τάξουν και θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και πάλι θα παραστήσουν τις πολιτικές παρθένες, λέγοντάς σας, ότι κατεβαίνουν ανεξάρτητοι, είτε αντάρτες, ενώ στην ουσία και στην πλειοψηφία τους, είναι πολιτικοί γυρολόγοι και χωμένοι μέχρι το λαιμό στα σκάνδαλα και στη διαφθορά.

 
Μην τους πιστέψετε. Μην πετάξετε ξανά την ψήφο σας στα σκουπίδια. Πρέπει να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όλοι αυτοί οι οποίοι, είτε μέσα από κυβερνητικές θέσεις είτε μέσα από τους Δήμους και τις Περιφερειακές Διοικήσεις, άσκησαν εξουσία, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, δανείστηκαν από τους διεθνείς τοκογλύφους υπέρογκα ποσά (τα οποία γνώριζαν ότι η μικρή μας χώρα δεν θα μπορούσε ποτέ να τα ξεχρεώσει), τα μοιράστηκαν μεταξύ τους και αφού οδήγησαν τον λαό στην ανεργία στην εξαθλίωση, στην πείνα και στην αυτοκτονία, τώρα έχουν και το απύθμενο θράσος να μας ζητούν να ξεράσουμε τα λίγα ψίχουλα, που έπεσαν από το Λουκούλλειο τραπέζι τους.

 
Οι μόνοι που μπορούν να φέρουν την κάθαρση στον τόπο, είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν υπογράψει καμία δέσμευση καμία δουλεία και κανένα μνημόνιο. Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Δεν μας κρατάει κανείς. Είμαστε οι μόνοι που σας κοιτάμε στα μάτια και σας λέμε την αλήθεια.
Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο
Με αφορμή την επέτειο της Εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου του 1821, επισκέφτηκε την Τρίπολη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο” κύριος Δημήτριος Δολτσινιάδης.

Παρέστη στην τέλεση της Δοξολογίας στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων, στη συνέχεια δε παρακολούθησε και την παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Τον κύριο Δολτσινιάδη συνόδευαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κύριος Νικόλαος Σκαντζός, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κύριος Δημήτριος Δημούλης, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Αλέξανδρος Τσιπλικώφ, μέλη της πενταμελούς επιτροπής της Τ.Ο. Τριπόλεως της Χρυσής Αυγής, καθώς και υποστηρικτές του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anakoinwsh-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-peloponnhso-episkepsh-tou-upopshfiou#ixzz2xYVIYMvK

Exit mobile version