Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπόμπολας “φουσκώνει” το “ποτάμι”! Τους περιμένει μεγάλο ρεζιλίκι

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο η συστημική προπαγάνδα για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Ένα (ακόμη) δημιούργημα των Μ.Μ.Ε. χωρίς πρόγραμμα, χωρίς στελέχη και χωρίς φυσικά οπαδούς, με επικεφαλής του έναν φαιδρό τύπο, του οποίου οι εκπομπές θα αποτελούν για τον κοινωνιολόγο του μέλλοντος το απόλυτο αρνητικό παράδειγμα για την σύγχρονη παρακμιακή κατάσταση της εγχώριας τηλεόρασης. Οι στημένες «δημοσκοπήσεις» των «νταβατζήδων» της παραπληροφόρησης δίνουν στο συγκεκριμένο δημιούργημα μέχρι και 15%, στερώντας κάθε ίχνος σοβαρότητας και αξιοπιστίας από τις «έρευνες» αυτές.

 
Δεν είναι η πρώτη φορά, εννοείται, που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα συμφέροντα που κρύβονται γύρω απ’ αυτές έχουν αναλάβει να «φουσκώσουν» πρόσωπα και καταστάσεις. Το αλήστου μνήμης ΚΕΠ του Αβραμόπουλου έφτασε στο σημείο να «λαμβάνει» μέχρι και 20%(!) στις δημοσκοπήσεις, με τελική κατάληξη να μην κατέβει στις εκλογές και να αυτοδιαλυθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2008 έφτασε μέχρι και 18% δημοσκοπικά, για να προσγειωθεί ανώμαλα στο 4,5% τον Οκτώβριο του 2009. Τα ίδια περίπου ποσοστά «λάμβανε» και η ΔΗΜΑΡ, για να προσγειωθεί κι αυτή στις εκλογές του 2012. Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνούμε το κατασκεύασμα των οικολόγων – πράσινων, οι οποίοι δημοσκοπικά έφτασαν μέχρι και 10% για να λάβουν τελικά 3,5% στις ευρωεκλογές του 2009, ενώ σήμερα είναι σε κατάσταση διάλυσης.

 
Τα ίδια συμβαίνουν τώρα και με το πολιτικό ανέκδοτο που δημιούργησε ο υπαλληλάκος του Μega. Με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχει μετά το Μάιο, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο κεντροαριστερό σχήμα, το οποίο «σπρώχνεται με τα χίλια» από το οικονομικό και κεφαλαιοκρατικό κατεστημένο, για να αποτελεί μια εναλλακτική λύση συνεργασίας στους ζοφερούς για την κυβέρνηση καιρούς, που θα έλθουν αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και αυτές για το ευρωκοινοβούλιο. Η δημοσκόπηση που δημοσίευσε ο πρώην εργοδότης του, ο μεγαλοεργολάβος Μπόμπολας στη φυλλάδα που εκδίδει, του έδωσε ένα ποσοστό που ξεπερνά το 15%.
Στην Κοινωνία, όμως, δεν βρίσκονται Πολίτες που να δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν αυτό το κατασκεύασμα του Μπόμπολα (ξέρει από κατασκευές..) και των άλλων «βαρόνων» των ΜΜΕ. Όπως, βεβαίως, και οι συγκεντρώσεις του, οι οποίες θυμίζουν παρέα ανθρώπων που πάνε να εκτονωθούν, «να σπάσουν πλάκα» και να περάσει η ώρα τους και όχι να συμπαραταχθούν μαζί του. Δυστυχώς για το Θεοδωράκη και τα αφεντικά του τα αποτελέσματα των εκλογών υπολογίζονται με βάση την καταμέτρηση στην κάλπη και όχι στις δημοσκοπήσεις. Τουλάχιστον όχι ακόμη, γιατί όταν δουν τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ικανοί να καταργήσουν ακόμη και τις εκλογές και να βρουν άλλους τρόπους, «πιο δημοκρατικούς», για την κατασκευή της γνώμης του Ελληνικού Λαού.
Γιώργος Μάστορας
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/15-dinei-sto-potami-to-ethnos-tous-perimenei-megalo-reziliki#ixzz2xa6JPpxc

Exit mobile version