Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 1 Απριλίου 2014

xamail-letter__article

Καλησπέρα, Παρακολούθησα τη δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Ηλ. Κασιδιάρη στη Βουλή σχετικά με τους νταβατζήδες τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η οποία κόπηκε πριν αναφερθούν τα απαγορευμένα γι’αυτούς ονόματα όπως Μπόμπολας. Φαίνεται πως πολλή ευαισθησία έχει πέσει στα κανάλια της διαπλοκής και νιώθουν μια σχετική αμηχανία, αυτή της ενοχής. Ενοχή διότι παρουσιάζουν εικόνες Google για “μυστικά υπεροπλοστάσια”, τα οποία ο κύριος Δένδιας παραδέχτηκε πως δεν υπάρχουν, και μάλιστα έχουν το θράσος να λένε ότι “δεν υπήρξε απάντηση”. Ενοχή, διότι στα διαπλεκόμενα κανάλια έλεγαν οι διάφοροι Μαυρουδήδες ότι “θα τσακίσουμε τη Χρυσή Αυγή”(σιγά τα καλσόν).Ενοχή, αλλά και φόβο, διότι ο Μάιος θα είναι γι’αυτούς ο μήνας της κολάσεως και για όλους εμάς τους ταλαιπωρημένους θα φυσήξει άνεμος αλλαγής!
Μ.Π.
Ολόκληρη η πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” στον Άγιο Παντελεήμονα – ΒΙΝΤΕΟ
Μόνο εσείς Κύριοι της Χρυσής Αυγής πιστεύω πως έχετε τη δύναμη να «χτυπήσετε» αυτό το καρκίνωμα του «δημοσίου», το οποίο αποτελεί το μείζον πρόβλημα της Χώρας. Εκεί βρίσκονται και εκεί πηγαίνουν, ανεξέλεγκτα, τα χρήματα του Έλληνα πολίτη. Το μνημόνιο είναι το περιτύλιγμα, το κερασάκι, η παραπλάνηση, η κοροϊδία, Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Μόνο εσείς Κύριοι της Χρυσής Αυγής έχετε τα «όπλα» (όχι αυτά που ισχυρίζονται οι ξεφτίλες) για να αποδώσετε τη δικαιοσύνη που δεν απονεμήθηκε, την «ισότητα» που κακοποιήθηκε, την τιμωρία που αποσιωπήθηκε. Και τα όπλα αυτά είναι:
Πειθαρχία, Αυταπάρνηση
2. Καθαρά Χέρια και Καθαρό Βλέμμα
3. Αγάπη για την Πατρίδα και τον Έλληνα
4. Αγνότητα και καθαρότητα σκέψης
5. Μεράκι
Μα ποιο σημαντικά από όλα τα προηγούμενα θεωρώ την Πειθαρχία και την Αυταπάρνηση γιατί αυτά μπορούν να οδηγήσουν ένα πολιτικό στο να πάρει μέτρα που ουσιαστικά πλήττουν και τον ίδιο όπως π.χ. η κατάργηση του εφάπαξ που θα αποδώσει τεράστια έσοδα (πάρα πολλά δις) στο κράτος και κατά «πολύ περίεργο» τρόπο κανείς δεν το έχει σκεφτεί μέχρι σήμερα. Με την Πειθαρχία και την επιβολή της θα μπορέσετε να «αγγίξετε» αυτό το «δημόσιο παχύδερμο» και να το επαναφέρετε εκεί που ξεκίνησε, στη συστολή, την ευπρέπεια, την ταπεινότητα, την εγκράτεια, την αποδοτικότητα, την ολιγάρκεια και την αυτογνωσία.
Τα προβλήματα της Χώρας είναι και άλλα πολλά και υπαρκτά και τα έχετε προσδιορίσει με τον καλύτερο τρόπο. Να σταθώ στην τουρκοποίηση της Ελληνικής Τηλεόρασης, όπου σίγουρα δεν αρκεί ένα απλό «κατέβασμα», πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους ανθέλληνες που πλουτίζουν αποβλακώνοντας και αποτελειώνοντας το ευπαθές και ήδη αποπροσανατολισμένο μέρος του Ελληνικού λαού.
Κύριοι της Χρυσής Αυγής δείξτε σε όλους ποια είναι η πραγματικότητα, μόνο εσείς μπορείτε.
Π. Β
Διαγραφή Νικήτα Κακλαμάνη: Η Αρχή του Αρχηγού και η Ν.Δ. σαν εγκληματική οργάνωση – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
«Μόλις τελειώνει ένας θρήνος σε άλλον πέφτουμε πάλιν» Στίχοι του Αρ.Βαλαωρίτη, επίκαιροι όσο ποτέ. Άραγε πόσο δυστυχισμένοι πρέπει να γίνουμε, για να ορθώσουμε την Πίστη και την Αξιοπρέπειά μας ενάντια στην σκλαβιά μας;;; Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο-νέο μνημόνιο που πρώτη Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε προαναγγείλει ότι θα έρθει και θα ψηφιστεί. Πολύ κακό για το τίποτα, λεονταρισμοί για κατανάλωση και μια αντιπολίτευση αιδώς για την Ελλάδα! Ζητούν πλειοψηφία για να ανατρέψουν τα “προσυμφωνημένα” και νίπτουν τα χείρας τους, ενώ ένας λαός αφανίζεται στη φτώχεια και την εκμετάλλευση των στυγνών καιροσκόπων-τοκογλύφων. Ας σκεφθούμε πλέον σοβαρά τις δικές μας ευθύνες και ας πάρουμε αποφάσεις για την ζωή μας. Ήδη είμαστε σε τρισάθλια θέση, εκτός ολίγων ημέτερων και κάποιων που γεννήθηκαν πλούσιοι. Η ανθρωπιστική κρίση πλήττει την χώρα μας, το πλεόνασμα που θα μοιραστεί, δεν φθάνει για όλους και η κρίση βαθαίνει. Τα παιδιά μας σε λίγο θα πεινάνε, τα σύνορα είναι αφύλακτα και περιμένουμε από άλλους να πολεμήσουν για εμάς. Ξυπνείστε πριν είναι αργά…..! Σε λίγο στην βουλή, αν φυλακιστούν οι βουλευτές μας, θα ακούγονται μόνο ψέματα. Τι θα κάνουμε;;; θα σκύψουμε και άλλο το κεφάλι; Δεν είμαστε Ρωμιοί αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Α.Γ.Α.
Εθνικιστικός θρίαμβος στις γαλλικές δημοτικές εκλογές
Φτάσαμε στο σημείο να ζητάει η Αλβανική κυβέρνηση εξηγήσεις από την Ελληνική κυβέρνηση για το θάνατο του Αλβανού δολοφόνου που πέθανε προχθές αφού προηγουμένως είχε πάρει την ζωή ενός ακόμη Έλληνα οικογενειάρχη. Κανονικά η Ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να ζητήσει αποζημίωση για τα χιλιάδες θύματα Ελλήνων από τούς Αλβανούς εγκληματίες που τόσα χρόνια δολοφονούν, βιάζουν, κλέβουν και διαλύουν την Ελληνική κοινωνία. Αυτό θα γινόταν μόνο με μία Εθνικιστική Κυβέρνηση της Χ.Α. και όχι με εκείνους που τους άνοιξαν το 1992 τα σύνορα για να μπουν και να καταστρέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Γιάννης Π
Η αληθινή δημοσκόπηση για την Αθήνα: Εικόνες του Ηλία Κασιδιάρη και του… Αρούλη στην κεντρική αγορά
Ευτυχώς που η δημοκρατία περισσεύει εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Παρακάτω σας παραθέτω δύο ιστοσελίδες με πανομοιότυπο άρθρο σχετικά με τις εκλογές στη Γαλλία… με μία “μικρή” διαφορά. Η Ναυτεμπορική γράφει για τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία. Η Συριζαίικη ιστοσελίδα left.gr αντιγράφει την είδηση ΑΚΡΙΒΩΣ, με μία λεπτομέρεια όμως: σβήνει εντελώς την αναφορά που κάνει στο τέλος η Ναυτεμπορική για το εθνικιστικό κόμμα!!! Η εμπάθειά τους είναι τόσο μεγάλη που δεν το αναφέρουν καν! Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο Μάιος έρχεται…

Σπυρίδων
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-1-apriliou-2014#ixzz2xagaRj8h

Exit mobile version