Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πρωταπριλιάτικη δημοσκόπηση Πρετεντέρη: Κρύβονται πίσω από τα ψέματα πριν την τελική κατάρρευση


Το ξημέρωμα της Πρωταπριλιάς επέλεξε το κανάλι των νταβατζήδων για να δημοσιοποιήσει την μακράν πιο ψεύτικη δημοσκόπηση με τα πιο χαλκευμένα στοιχεία που έγινε ποτέ. Η έρευνα της Gpo για το Mega για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που παρουσιάστηκε στην χθεσινή “Ανατροπή” του Πρετεντέρη είναι μνημείο ψεύδους και απόστασης από την πραγματικότητα. Προτρέπουμε όλους να κρατήσουν τα ποσοστά που έδωσε (ή μάλλον καλύτερα δεν έδωσε) η συγκεκριμένη δημοσκόπηση στους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής, γιατί σε ενάμιση μήνα από τώρα θα έχουμε… Ανατροπή!

Η παντελώς εκτός πραγματικότητας δημοσκόπηση κατέταξε τον υποψήφιο της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” στην 5η θέση με 9%! Την ίδια ώρα η ανεξάρτητη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά βγάζει τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη πρώτο με 27%, αλλά μάλλον αυτό δεν πτοεί την “αξιοπιστία” του φερεφώνων του καναλιού των νταβατζήδων.

Η δημοσκόπηση στην Θεσσαλονίκη είναι στην κυριολεξία για τα πανηγύρια, καθώς ο Μπούταρης, στου οποίου τα αυτιά ακόμα ηχεί η τεράστια γιούχα από τους χιλιάδες οπαδούς αλλά και απλούς Θεσσαλονικείς, προηγείται και φαίνεται να κερδίζει την εκλογική μάχη από τον πρώτο γύρο. Με μία μικρή παρατήρηση όμως στην “έγκυρη” εταιρεία δημοσκοπήσεων: ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”, ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ! Μήπως το 24% του “Δεν έχω αποφάσισει ακόμα είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής;

Τέλος, στην Περιφέρεια Αττικής ο υποψήφιος της “Ελληνικής Αυγής” Ηλίας Παναγιώταρος κατατάσσεται στην 6η θέση (!) με 5%. Αυτό βέβαια είναι απολύτως λογικό, την στιγμή που στην τρίτη θέση είναι ο υποψήφιος των ΑΝΕΛ, Χαϊκάλης με 9% και στην 4η θέση ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Παφίλης με 8,2%. Και μετά ξύπνησαν….

 
Θα κρατήσουμε τα ποσοστά της εν λόγω ψευτοδημοσκόπησης, γιατί σε λιγότερο από 50 μέρες από σήμερα θα μας προσφέρουν άφθονο γέλιο! Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της  “Ελληνικής Αυγής” δεν γνωρίζουμε πού θα βρίσκονται, γιατί λόγω των συνεχιζόμενων παράνομων πολιτικών διώξεων, μπορεί να βλέπουν και τα αποτελέσματα των εκλογών από τις φυλακές Κορυδαλλού.Οι δημοσκόποι όμως ξέρουμε καλά πού θα κρύβονται: Στο πιο βαθύ λαγούμι, γιατί μετά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων δεν θα έχουν πια πρόσωπο να εμφανιστούν!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prwtaprilia-2014-h…-egkurh-dhmoskophsh-tou-pretenterh-gia-tis-autodioikht#ixzz2xdpSJU5w

Exit mobile version