Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρήκε υποστηρικτή ο Αντωνάκης – Πάγκαλος: Έτσι μου έρχεται να ψηφίσω Σαμαρά!

Βρήκε υποστηρικτή ο Αντωνάκης - Πάγκαλος: Έτσι μου έρχεται να ψηφίσω Σαμαρά!

Απολαυστικός, για μια ακόμη φορά, ο συνταξιούχος της πολιτικής Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ψάχνοντας τρόπο να περάσει την ώρα του «κάνει περατζάδα» από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες. Αυτήν την φορά, βγαίνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, επιτέθηκε και πάλι σφόδρα στον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στο τι θα πράξει στις ευρωεκλογές απάντησε ως εξής:

«Έχω μια φοβερή αδυναμία… Να ψηφίσω Κουβέλη, ο οποίος μαδάει το μουστάκι του; Τον Βενιζέλο με τον Παπανδρέου, με τη χυδαιότητα και αμφισβήτηση και τη μορφή πολυδιάσπασης του χώρου της «Ελιάς»; Ή τον Θεοδωράκη που το κόμμα του είναι υπό διαμόρφωση και δεν ξέρουμε τι θα βγει; Έτσι μου ‘ρχεται στο κάτω- κάτω της γραφής να ψηφίσω Σαμαρά, για να εξασφαλίσω την κυβερνητική σταθερότητα και την πορεία της χώρας. Δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στο παραβάν και θα πουν ότι είμαι ΠΑΣΟΚος και θα ψηφίσω… χραπ! Δεν το κάνω αυτό…. Τι είναι το ευχερέστερο και πιο αποτελεσματικό και έγκυρο που μπορώ να κάνω; Αν συνεχίσουμε έτσι; Να καθίσω να παίρνω θέση επί διαφωνίας Σαμαρά και Βενιζέλου;».

Παρότι η δήλωση αυτή του Πάγκαλου έγινε ανήμερα Πρωταπριλιά διατηρεί ακέραια την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητά της. Γιατί μόνο ένα πολιτικό ον και με το… εκτόπισμα πολιτικού χαρακτήρα του Πάγκαλου θα μπορούσε να να ψηφίσει τον Σαμαρά.

Μόνο ο… θεωρητικός του «μαζί τα φάγαμε» και «το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον Τόπο» θα μπορούσε να πάει κόντρα στο ρεύμα των καιρών και να αναγνωρίσει στον Σαμαρά εκείνες τις θετικές πτυχές που ο αδαής Ελληνικός Λαός δεν δύναται να δει.  Τώρα, βέβαια, το αν μια τέτοια δήλωση βοηθά έστω και ελάχιστα τον Σαμαρά ή θα φανεί… υπέρβαρη για το πολιτικό του μέλλον είναι κάτι που οι έχοντες την απαιτούμενη νοημοσύνη μπορούν να δώσουν την απάντηση.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/brhke-uposthrikth-o-antwnakhs-pagkalos-etsi-mou-erchetai-stis-eurwekloges-n#ixzz2xfq46pOG

Exit mobile version