Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ν. Μηχανιώνα, Πέλλα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Δράμα

Δραστηριότητες Τοπικών: Ν. Μηχανιώνα, Πέλλα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Δράμα

Την Πέμπτη 27-3-2014 έλαβε χώρα στην Τ.Ο. Ν. Μηχανιώνας ενημέρωση από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νικόλαο. Τον Συναγωνιστή προλόγισε ο γραμματέας της Τ.Ο., συναγωνιστής Σκοπελίτης Χαράλαμπος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι ο συνδυασμός στις αυτοδιοικητικές εκλογές που στηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ σε όλη την επικράτεια. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή για τους κατοίκους της Ν. Μηχανιώνας και αναφέρθηκε στο θέμα που έλαβε χώρα στην περιοχή τον καιρό της παντοδυναμίας των σημερινών αποκομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπου οι κάτοικοι δεν επέτρεψαν δύο φορές στον αλβανικής καταγωγής Τσενάι να σηκώσει την Ελληνική Σημαία στη μαθητική παρέλαση. Έπειτα αναλύθηκε εκτενώς το πρόγραμμα του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής, και ο συναγωνιστής επικεντρώθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες την Κεντρική Μακεδονία. Σημαντική αναφορά έγινε στην πολιτιστική ανάδειξη της Περιφέρειας, στην τουριστική ανάπτυξη, στην ανάπτυξη μέσω της πρωτογενούς παραγωγής και στην ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για επενδύσεις με εθνικό προσανατολισμό. Στο τέλος ο κόσμος απηύθυνε ερωτήσεις, στις οποίες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης απάντησε παρουσιάζοντας λύσεις, χωρίς να χρησιμοποιεί τη ξύλινη γλώσσα των πολιτικάντηδων που καταστρέφουν τον τόπο εδώ και σαράντα χρόνια. Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με τον κόσμο ικανοποιημένο από την παρουσίαση και αποφασισμένο να διαδώσει παντού το μήνυμα της νίκης καθώς και να αγωνιστεί για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας που ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Στο τέλος όλοι σε στάση προσοχής, έψαλαν συγκινημένοι τον Εθνικό μας ύμνο.

Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ
Αγ. Νικολάου 31, Κεντρική πλατεία Ν. Μηχανιώνας
Τρίτη & Πέμπτη 18:00-22:30
Τηλ.: 6930-176158

Συνάντηση της «Ελληνικής Αυγής» με κατοίκους της Κερασιάς Ν. Πέλλας 

Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27-3-2014 συνάντηση συναγωνιστών με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του Νομού Πέλλας, Σαχινίδη Ιωάννη, με κατοίκους του χωριού «Κερασιά» του Δήμου Έδεσσας. Σε κεντρικό σημείο του χωριού, συζητήθηκαν τα τοπικά προβλήματα και ακούστηκαν προτάσεις λύσεων από τους ίδιους τους κατοίκους. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στις πολιτικές θέσεις της «Ελληνικής Αυγής» και λύθηκαν οι υπάρχουσες απορίες σε σχέση με αυτές. Σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, η «Ελληνική Αυγή» είναι παρούσα και σύμφωνα με τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, αυτές που δεν καταγράφονται σε στατιστικές αλλά γίνονται φανερές με την συμπαράσταση που μας δείχνει ο Ελληνικός Λαός, βρίσκεται στην προτίμηση όλο και περισσότερων Ελλήνων που επιθυμούν να πάψει ο εμπαιγμός τους από την μνημονιακή χούντα.

Χρυσή Αυγή παντού: Καβάλα-συνεχείς δράσεις μετά τα άκρως επιτυχημένα εγκαίνια της Τοπικής

Στα πλαίσια των ενημερωτικών εξορμήσεων της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, άλλη μία εξαιρετικά επιτυχής ενημερωτική δράση έλαβε χώρα, το Σάββατο 29 Μαρτίου, κατά την οποία κλιμάκιο Συναγωνιστών μοίρασε μεγάλη ποσότητα φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια του Κινήματος για περισσότερο από δύο ώρες στην λαϊκή αγορά και στο ευρύτερο κέντρο της πόλης.

Παρά τις συνεχιζόμενες άθλιες μεθοδεύσεις του ανθελληνικού κράτους, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν προτίθεται να υποχωρήσει και ότι σε κάθε δημόσια εμφάνιση της οι συμπατριώτες μας δείχνουν πως είναι στο πλευρό της, αδιαφορώντας για τα αισχρά ψεύδη των καναλιών και της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Είναι πλέον γεγονός η παρουσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και στην πόλη της Καβάλας, με συνεχείς παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν και με προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, όπως για παράδειγμα η προ λίγο ημερών παρέμβαση του κόμματος για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και το κατάπτυστο νομοσχέδιο για το γάλα σε ανοιχτή διαβούλευση που έλαβε χώρα στη νομαρχία της πόλης.

Έτσι λοιπόν, για περίπου μία ώρα το κλιμάκιο των Συναγωνιστών, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Συναγωνιστή Δημήτριου Βογιατζή και του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη στον νομό Καβάλας, Συναγωνιστή Δημήτριου Μιμίδη, όργωσε κυριολεκτικά την λαϊκή αγορά της πόλης, μοιράζοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό και μιλώντας με τους συμπολίτες μας. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν έκδηλο σχετικά με την κάθοδο του Κινήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ερωτήσεις αναφορικά με τα πρόσωπα και το όνομα του συνδυασμού μας.

Επειδή η παρουσία μας αποδείχτηκε ενοχλητική, το σύστημα του κλεπτοκρατικού τόξου επιστράτευσε τους χρήσιμους σε αυτό γνωστούς παρακρατικούς και αναρχοαριστερούς. Αφού οι τελευταίοι προσπάθησαν να προκαλέσουν τους Συναγωνιστές με χυδαία συνθήματα και βλέποντας ότι ο λαός δεν ανταποκρίνεται στις παραφωνίες τους, τράπηκαν σε φυγή, απογοητευμένοι για την αποτυχία του «αντιφασιστικού τους αγώνα». Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε η τρομοκρατία είναι μέρος του συστήματος ελέγχου των εθνών και ανήκει στην αριστερά. Επειδή το κομουνιστικό απολειφάδι που λέγεται ΚΚΕ και οι λοιπές αριστερές “δημοκρατικές” δυνάμεις δεν μπορούν να μας πολεμήσουν, στέλνουν τα “τσιράκια” τους για να κάνουν το βρόμικο παιχνίδι για αυτούς.

Μετά από την λαϊκή αγορά και για περίπου άλλη μία ώρα η ενημερωτική δράση συνεχίστηκε κανονικά στις καφετέριες και στους πεζόδρομους του κέντρου, καθώς και στην παραλιακή. Ο Ελληνικός Λαός έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτό είναι που τρέμει η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, την μεγάλη αποδοχή της κοινωνίας προς τις Ιδέες που πρεσβεύουν τα στελέχη και οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής. Γιατί οι Χρυσαυγίτες είναι παιδιά του λαού και μάχονται για τον Λαό και δεν θα τον προδώσουν ποτέ!

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ.Ο. Ξάνθης: Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Άλλη μία τακτική συνάντηση της Τ.Ο. Ξάνθης ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 το απόγευμα, με τον Γραμματέα της Τοπικής μας συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, να μας αναλύει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής πρωτίστως αναφέρθηκε στις δύο αποστασίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως στην Χρυσή Αυγή μένει κι αγωνίζεται όποιος αντέχει τον σκληρό αγώνα, δεν μας πτοούν τέτοιες απαξιωτικές ενέργειες , κρατάμε τα λάβαρα του Εθνικισμού ψηλά και συνεχίζουμε.

Στην συνέχεια μιλώντας για τις παράνομες διώξεις εναντίων των βουλευτών μας, στάθηκε στον λόγο του δικηγόρου κ. Ηλία Ηλιακόπουλου, ο οποίος τονίζει συν τοις άλλοις ότι η διαδικασία για άρση ασυλίας βουλευτών ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής είναι το υποχρεωτικό εκείνο δικονομικό στάδιο πριν την παραπομπή των τελευταίων στην δικαιοσύνη. Και στην διαδικασία ενώπιον της Βουλής προβλέπεται και κατοχυρώνεται το Συνταγματικό Δικαίωμα ακρόασης.

Ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν προβλέπεται ούτε υλοποιούνται τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.

Και όμως ο κίνδυνος μη προσέλευσης των προφυλακισμένων βουλευτών πλανάται! Μόνον που αν δεν προσέλθουν οι προφυλακισμένοι βουλευτές, για να τοποθετηθούν με τις «απολογίες τους» και να τους ακούσει ο Ελληνικός λαός (άραγε αυτό φοβούνται οι ευρισκόμενοι στον Ναό της Δημοκρατίας;!) οι κοινοβουλευτικοί φωστήρες θα έχουν τινάξει όλη την πορεία της υπόθεσης στον αέρα, αφού θα έχουν οδηγήσει σε απόλυτη ακυρότητα την διαδικασία (αρθ 171 1 περ δ’ Κ.Π.Δ.).

Ο Σοφός Κώδικας Ποινικής Δικονομίας εκτός κι αν και αυτόν θέλουν να τον καταπατήσουν επίορκοι παντός είδους, στην πιο πάνω διάταξη, προβλέπει «ακυρότητα που λαμβάνεται και αυτεπαγγέλτως υπόψη από το Δικαστήριο σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και στον Άρειο Πάγο προκαλείται 1) αν δεν τηρηθούν οι διατάξεις που καθορίζουν …..δ) την εμφάνιση την εκπροσώπηση και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου και την άσκηση των δικαιωμάτων που του παρέχονται από τον νόμο, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προάσπιση των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των θεμελιωδών Ελευθεριών και το Διεθνές Σύμφωνο για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα»

Ο Νόμος είναι σαφής. Οι κοινοβουλευτικοί άνδρες που διακονούν δημοκρατία, αλήθεια, πώς θα τον εφαρμόσουν;!

Μήπως, αλήθεια, η δημοκρατία απειλείται εκ των έσω;! Μια δημοκρατία που φοβάται τον εαυτόν της δεν είναι δημοκρατία και αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει.

Αφού τελείωσε την αναφορά του, ο συναγωνιστής Καπαγερίδης, στα νομικά επιχειρήματα του κ. Ηλιακόπουλου, ακολούθησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με  συναγωνιστές και φίλους του κινήματος.

Η συνάντηση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ομιλία για τον Γρηγόριο Αυξεντίου – Ένα Κύπριο Αγωνιστή της Ελευθερίας

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 26-03-2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Ροδόπης Αλατζά Ελευθέριο, με θέμα για τον Γρηγόριο Αυξεντίου – Ένα Κύπριο Αγωνιστή της Ελευθερίας.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής, για άλλη μία φορά, από φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στην αρχή στον τόπο καταγωγής του Αυξεντίου και στην άφιξή του στην Ελλάδα με σκοπό να ενταχθεί στην Σχολή Ευελπίδων. Στη συνέχεια εξιστόρησε την πορεία αυτού του Κύπριου Αγωνιστή από τη στιγμή που γνώρισε τον Γρίβα και ορκίστηκε στην Ε.Ο.Κ.Α. (Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών) με τον όρκο της στρατιωτικής τιμής και όχι με τον όρκο της Ε.Ο.Κ.Α. Αγωνίστηκε σκληρά στην αντίσταση κατά των Άγγλων και πολύ γρήγορα του δόθηκε η θέση του υπαρχηγού. Όλη η δράση του οδήγησε τους Άγγλους στην επικήρυξή του με το ποσό των 250 λιρών. Στις 3 Μαρτίου του 1957 οι Άγγλοι, ύστερα από προδοσία πληροφορήθηκαν το κρησφύγετό του κοντά στο Μαχαιρά. Το περικύκλωσαν με αυτοκίνητα και ελικόπτερα, μετά από πολύωρη μάχη και αρκετούς νεκρούς Άγγλους έριξαν βενζίνη στο κρησφύγετο και τον έκαψαν ζωντανό. Το καμένο σώμα του θάφτηκε στις 4 Μαρτίου στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας, στο χώρο που είναι γνωστός σήμερα ως «Τα φυλακισμένα μνήματα». Ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. έγινε με σκοπό την απελευθέρωση της Κύπρου από τους Άγγλους και στη συνέχεια την πολυπόθητη Ένωση με την μητέρα Ελλάδα. Ο Κυπριακός Ελληνισμός, το πιο διαλεχτό κομμάτι του Ελληνισμού στην σύγχρονη Ιστορία μας, έδωσε τον Υπέρ Πάντων Αγώνα.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική και τοπική επικαιρότητα

Tην Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Παπαδόπουλου, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Αρχικά ο συναγωνιστής ευχαρίστησε όλους τους συναγωνιστές και τους πολίτες της Δράμας για τη συμμετοχή τους στην μεγαλειώδη εκδήλωση των εγκαινίων της Τοπικής μας. Συνέχισε την ομιλία του με τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην Περιφέρειά μας, όπως ανεργία, κλείσιμο νοσοκομείων, λουκέτα στα καταστήματα, νέκρωση της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας. «Αυτή είναι η ανάπτυξη που βλέπει ο «κύριος» Σαμαράς;» αναρωτήθηκε ο συναγωνιστής. «Κύριε» Σαμαρά, αν εννοείτε ανάπτυξη την ανεργία, τις αυτοκτονίες, τη φτώχια, τα λουκέτα, ναι υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή δεν τη θέλει αυτή την ανάπτυξη και θα πολεμήσει για μια νέα Ελλάδα για τους Έλληνες. Δεν μπορείτε να ρίξετε το ηθικό των Χρυσαυγιτών, ούτε με παράνομες προφυλακίσεις, ούτε με τα χρήματα. Στην συνέχεια, μεταξύ άλλων ανέφερε πως από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου χαίρονται που κάποιοι πρόδωσαν τον Ιερό αυτόν Αγώνα μας και νομίζουν πως τελειώσανε με την Χρυσή Αυγή. Ας καταλάβουν επιτέλους πως και ένας χρυσαυγίτης να μείνει θα είναι κίνδυνος γι’ αυτούς. Απλά ο χείμαρρος αφήνει πίσω τη λάσπη. Στο τέλος θα μένει το καθαρό νερό, και αυτό δεν θα το λερώσετε ποτέ.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh15#ixzz2xiSpO5jI

Exit mobile version