Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΗΠΑ: Η μεγαλύτερη απειλή για όλους τους ανθρώπους

Η μεγαλύτερη αμερικανική δημοσκοπική εταιρία Gallup International διενήργησε μια παγκόσμια έρευνα με το ερώτημα «Ποιo κράτος, κατά την γνώμη σας, αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη». Στην έρευνα πήραν μέρος περίπου 70.000 άνθρωποι από 65 χώρες απ’ όλες τις ηπείρους.

Για εμάς τους πολέμιους του Αμερικανοσιωνισμού προφανώς δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ΗΠΑ κατέλαβαν σε αυτή την έρευνα την πρώτη θέση με 24%, ακολουθούμενοι από το Πακιστάν με 8%, την Κίνα 6% καθώς και το Αφγανιστάν, Ιράν, Ισραήλ και Βόρειο Κορέα με 5% η κάθε χώρα. Μόνο το 2% των ερωτηθέντων παγκοσμίως θεωρεί ότι η Ρωσία απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια, έχοντας υπόψη ότι η έρευνα διενεργήθηκε μετά την «εισβολή», σύμφωνα με την φρασεολογία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, της Ρωσίας στην Κριμαία.

Το ενδιαφέρον σημείο της έρευνας είναι και κάτι άλλο. Οι ΗΠΑ θεωρούνται απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια σχεδόν σε όλες τις περιοχές του κόσμου, από την Αφρική, Εγγύς και Μέση Ανατολή, Ανατολική Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό έως την  Βόρεια Αμερική. Ιδιαίτερα στην Αμερική μόνο το 3% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Ρωσία αποτελεί κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη. Ακόμη και στην Ευρώπη, με τον πρόσφατο ορυμαγδό των σιωνιστικών ΜΜΕ, μόνο το 5% θεωρεί την Ρωσία απειλή.

Έχοντας υπόψη την πολιτική των Αμερικανοσιωνιστών, όλα αυτά δεν αποτελούν για εμάς έκπληξη. Ο «δημοκράτης» Ομπάμα δεν διαφέρει σε τίποτε από τους ιμπεριαλιστές προκατόχους του. Όλοι ήταν και είναι υπηρέτες των Αμερικανοσιωνιστών. Το αποτέλεσμα της έρευνας απλώς δείχνει ότι τα ψέματα τελειώνουν πλέον για αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hpa-h-megaluterh-apeilh-gia-olous-tous-anthrwpous#ixzz2xiTi5UoE

Exit mobile version