Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είμαστε άνθρωποι με καθαρά χέρια, ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας και θέλουμε μία Ανεξάρτητη Ελλάδα

Γράφει ο Νικόλαος Τσουμαρέλης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Π. Ε. Ροδόπης με την “Ελληνική Αυγή για την  περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης”

Ποιοι είμαστε;  

Είμαστε άνθρωποι με καθαρά χέρια. Κανείς από εμάς δεν προέρχεται από τους πολιτικούς χώρους, που ευθύνονται αποκλειστικά για τα όσα περνάει η πατρίδα μας όλες αυτές τις δεκαετίες. 

Είμαστε ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας, προερχόμαστε από όλες τις τάξεις της και κανείς από εμάς δεν ανήκει σε κάποιο «πολιτικό τζάκι». Οργισμένοι με αυτά που βιώνουμε ως Έλληνες, συστρατευόμαστε με την Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με έναν συνδυασμό αμιγώς εθνικιστικό και ανεξάρτητο από αλλότρια συμφέροντα, στον οποίο συμμετέχουν άνθρωποι ελεύθεροι, που έχουν ως πρώτιστο κοινό τους στόχο την πολιτική κάθαρση. Υπηρετούμε την ιδεολογία του εθνικισμού, διότι είναι ο μοναδικός ιδεολογικός φορέας που σκέφτεται εθνικά και ορθώνει το ανάστημά του απέναντι στους έως τώρα αποδεδειγμένους καταστροφείς της πατρίδας μας και όσους υποθήκευσαν το μέλλον της, αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.

Γιατί;

Γιατί ως ενεργοί πολίτες οφείλουμε να αντιδράσουμε στην ερημοποίηση της περιοχής μας και σε όλα αυτά που στην καθημερινότητά μας συναντάμε. Η περιφέρεια μας έρχεται πρώτη, πανελλαδικά, σε ανεργία με ποσοστό 30% και με μεγαλύτερο ακόμη ποσοστό ανεργίας στους νέους. Οι τραγικές εικόνες που συναντάμε στο νομό Ροδόπης δεν συγκινούν τους υπεύθυνους, οι οποίοι αποδείχτηκαν ανίκανοι και απρόθυμοι να βοηθήσουν τον άνεργο, τον αγρότη, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον εργάτη. Αυτό τους διέταξαν να κάνουν τα αφεντικά τους, που έχουν ξεπουλήσει μαζί με την ελληνική περιουσία και τον ίδιο τον λαό μας. Τραγικές παραμένουν οι εικόνες στον ήρεμο μέχρι «προ κρίσεως» νομό μας: αυτοκτονίες, πτωχεύσεις, απλήρωτοι εργαζομένοι, κλειστά εργοστάσια, μετανάστευση στο εξωτερικό, υποβαθμισμένη έως ανύπαρκτη δημόσια υγεία, εξαθλιωμένη αγροτιά, έξαρση της εγκληματικότητας και άλλες παρόμοιες μνημονιακές παρενέργειες που επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη ζωή μας.

…Και η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ… Αυτό βροντοφώναζε ο πρωθυπουργός της χώρας και έσπευδαν οι ντόπιοι ταγοί να αναπαράγουν. Με την διαφορά πως κανείς στην Ροδόπη αλλά και πουθενά αλλού δεν την είδε ή την έζησε. Πιστεύοντας πως μπορούμε να αλλάξουμε προς όφελος όλων των συμπατριωτών μας τα τραγικά δεδομένα, βασιζόμενοι στις πολιτικές θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, αποφασίσαμε να δώσουμε αυτόν τον αγώνα στηριζόμενοι σε όλους εσάς τους συντοπίτες μας. Είναι αλήθεια πως δεν είναι εύκολο να ανατρέψεις ένα σάπιο και ρουσφετολογικό καθεστώς σαράντα ετών, το οποίο ευθύνεται για την κατάντια του υπερήφανου ελληνικού λαού, είναι όμως εφικτό αν έχουμε την δική σας στήριξη και την πίστη στην ελληνικότατη ιδεολογία μας.

Πάντα οι Έλληνες τα καταφέρνουν όταν αποφασίσουν να εργαστούν ενωμένοι. Όλοι μαζί οι Ροδοπίτες για τον κοινό σκοπό της προκοπής του τόπου μας θα προχωρήσουμε ΕΜΠΡΟΣ! Για ένα υπερήφανο εθνικό κράτος, ελεύθερο από ξένους δανειστές-δυνάστες και μια Ροδόπη όπως την ονειρεύτηκαν οι παλιότεροι για να την ζήσουν οι νεότεροι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-anatolikh-makedonia-thrakh-perifereiakh-enothta-rodop#ixzz2xiU67lBu

Exit mobile version