Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι ψεύτης βγήκε ο Σαμαράς: 12 προαπαιτούμενα για τις δόσεις

Πάλι ψεύτης βγήκε ο Σαμαράς: 12 προαπαιτούμενα για τις δόσεις

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει ο θυμόσοφος λαός μας, όμως η παραπάνω ρήση προφανώς αφορά τους ικανούς ψεύτες και κλέφτες και όχι γενικώς. Το έχει η μοίρα του, από ότι φαίνεται, του Σαμαρά να βγαίνει ψεύτης πολύ γρήγορα, γενόμενος ρεζίλι επί μονίμου βάσεως. Γράφαμε μόλις χθες ότι «Πρωταπριλιά έβαλε το Eurogroup ο Σαμαράς, για να μπορέσει να κάνει δηλώσεις χωρίς… να του μεγαλώσει η μύτη» και εν τέλει επιβεβαιωθήκαμε σε λιγότερο από 24 ώρες.

Βγήκε ο Σαμαράς και δήλωσε, όπως αναμενόταν, ότι «δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα», προσπαθώντας να κοροϊδέψει τον Ελληνικό Λαό μπας και πάρει καμία ψήφο. Όμως τα ψέματα του αποκαλύφθηκαν μία μέρα αργότερα με την συνεδρίαση του Ecofin και τις δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ως πρόεδρος του Eurogroup δεν ασχολείται με τα ψηφαλάκια του Σαμαρά.

Σας μεταφέρουμε τα λόγια του από το καθεστωτικό «Βήμα»: «Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η δόση των 8,3 δισ. ευρώ θα σπάσει σε τρία τμήματα: τα 6,3 δισ. ευρώ αναμένεται ότι θα εκταμιευθούν ως το τέλος Απριλίου και μαζί και με τις δόσεις του ΔΝΤ να επιτρέψουν  στην Ελλάδα την αποπληρωμή των υποχρεώσεων του Μαΐου. Τα υπόλοιπα χρήματα θα έρθουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όμως θα υπάρχουν 6 προαπαιτούμενα για κάθε δόση του 1 δισ. ευρώ!»

Κοινώς με το πολυνομοσχέδιο – οδοστρωτήρα που πέρασε η κυβέρνηση, πραξικοπηματικά, από την Βουλή πήραμε ένα κομμάτι της δόσης, ενώ για να πάρουμε την υπόλοιπη θα πρέπει να περάσουν 6+6 προαπαιτούμενα. Το σημαντικό για τον Σαμαρά είναι ότι αυτά τα προαπαιτούμενα θα πρέπει να νομοθετηθούν μετά τις εκλογές, οπότε δεν θα νοιάζεται για ψηφαλάκια και θα μπορεί να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, απαιτώντας νέα αιματηρά μέτρα εναντίον των Ελλήνων.

Αυτό που τρομάζει τους Ευρωπαίους δήμιους της Πατρίδος μας είναι ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου δεν θα υπάρχει κυβέρνηση Σαμαρά και η επέλαση της Χρυσής Αυγής θα δημιουργεί ισχυρά προβλήματα και στην μέλλουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΟΤΑΜΙ. Έτσι θα φροντίσουν να περάσουν όσα περισσότερα μπορούν μέχρι την πλήρη κατάρρευση της κλεπτοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pali-pseuths-bghke-o-samaras-12-proapaitoumena-gia-tis-doseis#ixzz2xjCwpJHQ

Exit mobile version