Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου, για να σταματήσουν τον Κασιδιάρη!

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Δημοκρατία» δημοσιεύεται το παρακάτω κείμενο:

«Σας ενημερώνω εγκαίρως για να μην πέσετε από τα σύννεφα: Δεύτερος αυτή τη στιγμή στην κούρσα της μάχης για τον Δήμο Αθηναίων μετά τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Καμίνη (φώτο αριστερά) είναι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης (φώτο δεξιά) με ποσοστό που κυμαίνεται στο 17%. Κάτι μου λέει ότι το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου θα καθιερωθεί (προωθείται νομοσχέδιο του υπουργού εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη), για να τον αναγκάσει να διαλέξει μεταξύ Αθήνας και ασυλίας. Το μυαλό μου στην αρχή, όταν διάβασα για τη ρύθμιση σχετικά με το ασυμβίβαστο, πήγε στον Νικήτα Κακλαμάνη, δηλαδή ότι γι’ αυτόν καθιερώνεται, προκειμένου να εξαναγκαστεί σε παραίτηση, αλλά τελικά έπεσα έξω. Τον Ηλία σημαδεύει».

Ακόμη και μία εφημερίδα, η οποία γνωρίζει καλά τα της ΝΔ, παραδέχεται την απήχηση και τη δυναμική του Ηλία Κασιδιάρη και της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα»Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι ευρύτατα γνωστό σ’ όσους ζουν μέσα στην πραγματικότητα και όχι στα «μαγειρεία» της GPO, του Μπόμπολα και των υπολοίπων πυλώνων του καθεστώτοςΤο πιο ενδιαφέρον, όμως, σημείο του κειμένου είναι αναμφίβολα εκεί, όπου η εφημερίδα ομολογεί ότι προωθείται νομοσχέδιο του Μιχελάκη με αποκλειστική στόχευση του Ηλία Κασιδιάρη, έτσι ώστε να βρεθεί σε «δίλημμα».

Φοβούμενοι, δηλαδή, την πρωτιά της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» οι «φωστήρες» της κυβέρνησης θέλουν να προχωρήσουν σε μια νομοθετική ρύθμιση με ξεκάθαρα φωτογραφικό περιεχόμενο. Οτιδήποτε κι αν σκαρφιστούν, όμως, δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αναστρέψουν το ρεύμα νίκης, το οποίο υπάρχει προς τη μεριά του Ηλία Κασιδιάρη.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναδεικνύουν την ανικανότητά τους να αντιμετωπίσουν στα ίσα και με όρους πολιτικής αντιπαράθεσης την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με φυσικό αποτέλεσμα τις ανέντιμες αλχημείες εις βάρος των συνδυασμών της. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, με κινήσεις οι οποίες ομολογούν τη νοοτροπία ήττας που τη διακατέχει.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhmokratia-prowthoun-to-asumbibasto-metaju-bouleuth-kai-upopshfiou-dhmarcho#ixzz2xlBGNdt4

Exit mobile version