Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Ζαρούλια: Αμιγώς πολιτική δίωξη κατά παράβαση του Συντάγματος – ΒΙΝΤΕO

YouTube Poster

Στην ομιλία της για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια κατέδειξε τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης και την παραβίαση του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής.

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια επισήμανε σχετικά με την άρση ασυλίας της ότι η απόφαση ήταν ήδη προειλημμένη, καθώς η Χρυσή Αυγή κόβει ψήφους από τα καθεστωτικά κόμματα και ανεβαίνει στην εκτίμηση του Ελληνικού λαού. Όσον αφορά το έγκλημα στο Κερατσίνι ο δολοφόνος συνελήφθη επί τόπου και ομολόγησε και κάθε έγκριτος νομικός γνωρίζει ότι δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη.

Η επιτροπή δεοντολογίας παραβίασε τον κανονισμό της Βουλής και απεφάνθη την άρση ασυλίας της κ. Ζαρούλια. Εν συνεχεία, διάβασε το άρθρο του κανονισμού αποδεικνύοντας ότι η άρση ασυλίας της έγινε για πολιτικούς λόγους. Αντί να γίνονται άρσεις ασυλίας για ποινικά αδικήματα, αντίθετα ζητείται η άρση ασυλίας όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Η κ. Ζαρούλια τόνισε ότι δεν έχει προβεί σε κανένα ποινικό αδίκημα και η δίωξή της είναι αμιγώς πολιτική. Η κατηγορία είναι ότι όλοι η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου διευθύνει εγκληματική οργάνωση, κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές για τα χρονικά της ποινικής δικονομίας, να υπάρχει εγκληματική οργάνωση με τόσους πολλούς διευθύνοντες.

Πρώτη φορά ακούγεται εγκληματική οργάνωση με ονοματεπώνυμο, να λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια με δημοσιευμένες διευθύνσεις γραφείων χωρίς όπλα και χωρίς μαύρο χρήμα. Επιπροσθέτως η δίωξη άπτεται της συλλογικής ευθύνης και στην περίπτωση της κ. Ζαρούλια της οικογενειακής! Τέλος, κάλεσε το Σώμα να σεβαστεί και να τηρήσει ως οφείλει τον κανονισμό της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/amigws-politikh-diwjh-kata-parabash-tou-suntagmatos-binteo#ixzz2xlFnNAeu

Exit mobile version