Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου: “Μεθοδεύσεις κυβέρνησης Σαμαρά κατά της Δημοκρατίας”

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου: “Μεθοδεύσεις κυβέρνησης Σαμαρά κατά της Δημοκρατίας”

Να απολογηθεί για όσα του καταμαρτυρεί ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος στο επίμαχο βίντεο προς τον Ηλία Κασιδιάρη ζητά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου, με δήλωσή της.

Στο κείμενο σημειώνει ότι «οι αποκαλυφθείσες ομολογίες Μπαλτάκου δεν διασκεδάζονται με υπεκφυγές και αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση δεν διστάζει να μετέλθει οποιαδήποτε μεθόδευση κατά της Δημοκρατίας, με προφανή απώτερο στόχο να νοθευθεί η εκλογική καταγραφή του ανερχόμενου ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία» και προσθέτει «προ ολίγων μόλις ημερών η Κυβέρνηση επιχειρηματολογούσε στη Βουλή θέτοντας τον κ. Μπαλτάκο υπεράνω των Υπουργών, για να περάσει τη ρατσιστική τροπολογία εμπνεύσεώς του. Είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση είναι παραδομένη στους σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να απλώσουν τα πλοκάμια τους στη Δικαιοσύνη».

H ίδια βουλευτής (όπως και οι συνάδελφοί της Μανώλης Γλέζος και Αλέξης Μητρόπουλος) έχουν από την αρχή ταχθεί κατά των άρσεων ασυλίας, χαρακτηρίζοντας πολιτική δίωξη τα όσα έστησαν – σύμφωνα με τον γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου Π.Μπαλτάκο που γνώριζε άριστα την υπόθεση – οι δύο υπουργοί Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας και Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου στην Δικαιοσύνη για να στείλουν φυλακή τους βουλευτές.

Τμήμα ειδήσεων defencent.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/zwh-kwnstantopoulou-gia-tis-apokalupseis-mpaltakou-methodeuseis-kubernhshs#ixzz2xlW4w0Ql

Exit mobile version