Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνταγματική εκτροπή: Άμεση προσφυγή στις κάλπες για να καταρρεύσει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου

Συνταγματική εκτροπή: Άμεση προσφυγή στις κάλπες για να καταρρεύσει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου

Η σύγχυση του αντισυνταγματικού τόξου αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις παράνομες διώξεις εναντίον της είναι τέτοιου μεγέθους που κάθε προσπάθεια αιτιολόγησης των όσων ανατριχιαστικών περιέγραψε ο πρώην, πλέον, Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, ξεπερνάει τα όρια του γραφικού και του γελοίου.

Τη στιγμή που ολόκληρο το πανελλήνιο έχει σοκαριστεί από την ωμότητα και την σοβαρότητα των καταγγελιών, καταγγελιών που ουσιαστικά συνιστούν μια ξεκάθαρη ομολογία ενοχής περί υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών και του πολιτεύματος, κάποιοι υποκριτές θέλουν να περιορίσουν τις ενοχές της κυβέρνησης Σαμαρά σε ένα μόνο πρόσωπο.

Η παραίτηση Μπαλτάκου είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να έχει γίνει σε μία χώρα που θέλει να ονομάζεται δημοκρατική. Και το μέγεθος της υποκρισίας φανερώνεται από το γεγονός ότι η παραίτηση δεν έγινε λόγω του περιεχομένου των καταγγελιών, αλλά για το γεγονός ότι αυτές αποκαλύφθηκαν, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη κυβέρνηση Σαμαρά και των υπουργών του.

Ο Μπαλτάκος υπήρξε το δεξί χέρι του Σαμαρά, ο άνθρωπος που γνώριζε πράγματα και καταστάσεις και εκείνος που παραδέχτηκε το προφανές: ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής έγιναν κατόπιν παραγγελίας του πρωθυπουργού, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Όλοι αυτοί, όμως, όπως είχε αναφέρει και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτης, ενήργησαν κατόπιν πιέσεων και εντολών από ξένα κέντρα εξουσίας, που ήθελαν τη Χρυσή Αυγή εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Το ζητούμενο όμως που προκύπτει από το όλο θέμα είναι ο λόγος για τον οποίο η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου στέλνει στη φυλακή τους πολιτικούς της αντιπάλους: επειδή αυτή απειλεί την εκλογική επιβίωση των αποκομμάτων κι επειδή με την προφυλάκιση των βουλευτών της τα νέα ανθελληνικά μνημονιακά μέτρα θα ψηφίζονται με μειωμένη πλειοψηφία.

Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί, η διάκριση των εξουσιών έχει πολτοποιηθεί και αθώοι άνθρωποι στέλνονται στη φυλακή με τη λογική της συλλογικής ευθύνης. Είναι πλέον μονόδρομος ο ελληνικός λαός να οδηγηθεί στις κάλπες για να αποφασίσει για το μέλλον του, αν θέλει δηλαδή να ζει σε μια ελεύθερη Ελλάδα που θα σέβεται τον Έλληνα, ή σε ένα κράτος-προτεκτοράτο των ξένων τοκογλύφων, στους οποίους ο Σαμαράς και οι όμοιοι του κάνουν επικύψεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suntagmatikh-ektroph-amesh-prosfugh-stis-kalpes-gia-na-katarreusei-h-chount#ixzz2xlWvIIch

Exit mobile version