Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: “Να οδηγηθούμε άμεσα σε Εθνικές εκλογές” – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην συζήτηση σχετικά με τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου αποδεδειγμένα έχει προβεί σε κατάργηση των εξουσιών και ο ίδιος παραδέχτηκε εντός κοινοβουλίου ότι πήρε τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, κάτι το οποίο απαγορεύεται και είναι αντισυνταγματικό. Πλέον υπάρχουν και απτές αποδείξεις από το βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Έχουμε κατάλυση του Συντάγματος, διάλυση των νόμων και κατάργηση όλων των εξουσιών. Αυτό αποτελεί μονόδρομο για να οδηγηθούμε σε Εθνικές εκλογές.

Εν συνεχεία, επισήμανε πως η κυβέρνηση παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλάκισε βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς να υπάρχει έγκλημα. Όσο κι αν η συγκυβέρνηση προσπαθεί να δικαιολογήσει τις αποκαλύψεις, ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι οι διώξεις εναντίον του Κινήματος είναι ξεκάθαρα πολιτικές κατόπιν παρέμβασης του Πρωθυπουργού, του Δένδια και του Αθανασίου. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει γίνει παραμάγαζο του Σαμαρά. Σε μία χώρα με Σύνταγμα και με ανθρώπους οι οποίοι σέβονταν τους θεσμούς οι υπαίτιοι της κατάστασης θα είχαν οδηγηθεί στην φυλακή. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-na-odhghthoume-amesa-se-ethnikes-ekloges-2-binteo#ixzz2xlYkmLin

Exit mobile version