Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υπουργός που ήταν αγκαλιά με τον ψευδομάρτυρα λέει ότι «δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη»

Ο υπουργός που ήταν αγκαλιά με τον ψευδομάρτυρα λέει ότι «δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη»

Διαβάστε: Ο ψευδομάρτυρας Στ’ αγκαλιά με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!

Σε πλήρη πανικό βρίσκεται η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά μετά τις αδιάσειστες αποδείξεις για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως έβαλαν «υπερασπιστή» τους στο θέμα των αποκαλύψεων τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που φωτογραφιζόταν στο παρελθόν με ψευδομάρτυρα εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Στην τοποθέτηση υπεράσπισης της μελλοντικώς υπόδικης κυβέρνησης ο φίλος του ψευδομάρτυρα ΣΤ’ υπέπεσε σε ένα άλλο τρομαχτικό σφάλμα, αφού είπε ότι «δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη». Μα, με την λογική της συλλογικής ευθύνης δεν διώκουν την Χρυσή Αυγή; Την συλλογική ευθύνη δεν προσπαθούν να αποδώσουν οι επίορκοι δικαστικοί με τα κείμενα – όνειδος που εκδίδουν;

Εκτός αν θεωρεί ο φίλος του ψευδομάρτυρα ΣΤ’ ότι συλλογική ευθύνη υφίσταται μόνο όταν κόβονται ψήφοι από τον Σαμαρά και την χουντάρα του.

Σε κάθε περίπτωση ας γνωρίζουν ότι οι εκλογές έρχονται και θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία για την ΝΔ αν καταφέρει να εκλέξει έστω και έναν ευρωβουλευτή. Έχει να πέσει πολύ «μαύρο». 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-upourgos-pou-htan-agkalia-me-ton-pseudomartura-leei-oti-den-uparchei-sull#ixzz2xldDStKq

Exit mobile version