Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα Βούλτεψη στη Βουλή: Η ΝΔ δεν παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη… ΒΙΝΤΕΟ

Παραλήρημα Βούλτεψη στη Βουλή: Η ΝΔ δεν παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη... ΒΙΝΤΕΟ

Τραυλίζοντας και έχοντας χάσει τα λόγια της, μίλησε επί των αποκαλύψεων η γνωστή ανιστόρητη Σοφία Βούλτεψη, που άλλοτε μπέρδεψε την ημερομηνία του Αττίλα ΙΙ, προκειμένου να αθωώσει τον «εθνάρχη» Καραμανλή. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει για άλλη μία φορά τα αδικαιολόγητα η Σοφία Βούλτεψη αναισχύντως προέβη σε λογικές αντιφάσεις και συνειδητά ψεύδη.

Πριν πούμε το οτιδήποτε άλλο ας δούμε τι δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η δικαιοσύνη κάνει την δουλειά της. Εξετάζει συγκεκριμένα στοιχεία βάσει των οποίων ζήτησε τις άρσεις ασυλίας. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό και προπαγανδιστικά να πάμε σε ένα βίντεο που ουσιαστικά κινδυνεύει να αθωώσει και εγκλήματα, για τα οποία κατηγορείται αυτή η οργάνωση».

Κοιτάζοντας το βίντεο βλέπουμε καταρχήν την πρεμούρα της να αποσείσει από την κυβέρνηση την συλλογική ευθύνη, κάνοντας συνεχώς λόγο περί «ατομικής ευθύνης», προφανώς έχοντας κατά νου ότι συντόμως θα απαγγελθούν κατηγορίες με βάση το άρθρο 134 ΠΚ, το οποίο ρητώς λέει ότι: “όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους και με τρόπο πρόσφορο να παρακωλύσει τη λειτουργία της βουλής, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη“.

Πέραν όμως αυτής της φαιδρής προσπάθειας να βγάλει εαυτόν από το κάδρο των κατηγορουμένων, έχει αξία να αναφερθούμε στο απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα των λεγομένων της. Καταρχής, ας μας πει η «κα. Βούλτεψη για ποια εγκλήματα κατηγορείται η Χρυσή Αυγή. Το μόνο που υπάρχει στην δικογραφία είναι άσχετα προπαγανδιστικά βίντεο.

Για ποιο λόγο, λοιπόν, να μην ασχοληθεί η δικαιοσύνη με ένα βίντεο ουσίας, την στιγμή που έχει στήσει μία ολόκληρη σκευωρία με βάση βίντεο που στερούνται ουσίας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paralhrhma-boultepsh-sth-boulh-h-nd-den-parembainei-sthn-dikaiosunh…-bint#ixzz2xldqBeyw

Exit mobile version