Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Εθνικιστικός σεισμός στον Άγιο Παντελεήμονα

Η ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» φιλοξένησε ρεπορτάζ για την δυναμική συγκέντρωση της «Ελληνικής Αυγής» στον Άγιο Παντελεήμονα

2.000 αθηναίοι ανακατέλαβαν την Αλβανοκρατούμενη  πλατεία – Γέμισε από  Ελληνικές σημαίες ο Άγιος Παντελεήμονας.

Η πολύπαθη περιοχή του  αγίου Παντελεήμονα γέμισε μετά από πολύ καιρό με χιλιάδες Ελληνικές σημαίες δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα αισιοδοξίας για την δημοτική παράταξη της Ελληνικής Αυγής στις επερχόμενες ευρωεκλογές αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δύο χιλιάδες κάτοικοι του κέντρου βροντοφώναζαν πως θέλουν μια δραστική και ριζική αλλαγή στην διοίκηση της πόλης και της περιφέρειας. Το πάθος των παρευρισκομένων, ανθρώπων που ζουν στο κέντρο της Αθήνας ήταν ιδιαίτερα ζεστό. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο υπ. Περιφερειάρχης Αττικής βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος και ο υπ. Δήμαρχος Αθηναίων βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Στον ιερό χώρο της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα όπου έγινε η συγκέντρωση από νωρίς το απόγευμα είχαν γεμίσει οι γύρω δρόμοι αλλά και η κεντρική πλατεία. Στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση  της ¨Ελληνικής Αυγής ‘’  μίλησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Ηλίας Λέντζος, Περικλής Δημητρίου και η Πολύτιμη Κοσμετάτου, η οποία και ανέγνωσε το μήνυμα της προφυλακισμένης άδικα Θέμιδος Σκορδέλη.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, Θοδωρής Κουδούνας όπως και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα, Παύλος Κτιστάκης. Τον λόγο πήραν επίσης ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος και ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης. Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε πως «η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει την πολιτική μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους». Ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης υπό τις επευφημίες των περαστικών.

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με άρθρο του στην εφημερίδα «Ακρόπολις» κατακεραυνώνει την χούντα Σαμαρά για τις παράνομες μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής

Μεθοδεύουν οτιδήποτε αντισυνταγματικό, παράνομο και αντικοινοβουλευτικό προκειμένου να αποκλείσουν τη Χρυσή Αυγή. Τον ιστορικό του μέλλοντος δεν τον φοβούνται;

Κουβέντιαζα με συναδέλφους χθες στην εφημερίδα για το πού μπορεί να φτάσει η κυβέρνηση που καθοδηγείται πλέον ολοκληρωτικά από τον Ντούτσε του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. «Άδικα κουβεντιάζετε. Μιλάτε με γνώμονα την λογική αλλά αυτή καταργήθηκε ένα Σάββατο».

Γύρισα το κεφάλι μου και κοίταξα την όμορφη συνάδελφο που το είπε. Είχε δίκαιο. Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ και από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου είναι ένας έμπειρος πολιτικός συντάκτης με «άκρες» στο Μαξίμου και με ενημερώνει πως, καλοπρόθυμοι  νομολόγοι ετοιμάζουν διάταξη που θα περιλαμβάνει την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σε βουλευτές που διώκονται για κακούργημα χωρίς να χρειάζεται να γίνει αμετάκλητη η ποινή τους!

Εάν συμβεί αυτό, ειλικρινά δεν ξέρω καν αν πρέπει να αλλάξει η λέξη που υπάρχει πάνω στις στρογγυλές σφραγίδες του Κράτους. Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο, σε καμία χώρα ανά την υφήλιο, συμπεριλαμβανομένης και της Νοτίου Αφρικής, που να ισχύει κάτι τέτοιο. Μποστουάνα, Ναμίμπια, Ζουαζιλάνδη δεν έχουν ούτε καν σκεφτεί να νομοθετήσουν κάτι παρόμοιο. Περιμένω για να μάθω και εγώ αν είμαστε νομικά υπό το καθεστώς του Τζεικομπ Ζούμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-ethnikistikos-seismos-ston-agio-pantelehmona#ixzz2xllJ1tHi

Exit mobile version