Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νηνεμία πριν την «καταιγίδα»

Δεν ξέρει πια κανένας σ’ αυτή τη χώρα, αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με αυτά που λέγονται από τα κανάλια του καθεστώτος και με τα καμώματα των πολιτικάντηδων – «βιαστών» του ελληνικού λαού. Τα τελευταία απίστευτα περί πρωτογενούς πλεονάσματος για παράδειγμα, δημιουργούν μεν θυμηδία, αλλά η τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και η κατάλυση του πολιτεύματος που έχει συντελεσθεί, δυστυχώς δεν αφήνουν περιθώρια για αστεϊσμούς.

Ο κατά την άποψή μου μακράν ο χειρότερος, πιο επικίνδυνος και αδίστακτος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Ελλάδα από δημιουργίας νεοτέρου ελληνικού κράτους (sic!), κάνει τα πάντα για να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία και να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο το πρόγραμμα «μεταρρυθμίσεων», που θα οδηγήσει τη χώρα σε «ανάκαμψη».

Αυτός λοιπόν ο «χαμηλοβλεπής» αλλά «εκλεκτός» πολιτικός, που εκκολάφθηκε πριν από μερικές δεκαετίες μετά του Γιωργάκη –Geoffrey Παπανδρέου από τα καλούπια της ίδιας γραμμής παραγωγής των αμερικάνικων πανεπιστημίων, για να υπηρετήσουν από κοινού μια συγκεκριμένη αποστολή θανατηφόρας μετάλλαξης του ελληνικού κράτους, γνωρίζει φυσικά πολύ καλά, καλύτερα από τον καθέναν θα έλεγα, ότι τίποτε τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Έγκυρος καθηγητής οικονομικών ελληνικού πανεπιστημίου, σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή εξήγησε ότι κι αν ακόμη από αυτή τη στιγμή ξεκινούσαμε να έχουμε 7% ανάπτυξη το χρόνο, απαιτούνται περισσότερα από πενήντα χρόνια για να ρίξουμε το χρέος στο 80% του ΑΕΠ.

Στη νέα λοιπόν «μεταρρυθμισμένη» Ελλάδα που ευαγγελίζεται ο «εκλεκτός» «γόνος» του Χάρβαρντ, το πραγματικό «όραμα» δεν είναι η Ελλάδα να απαλλαγεί από το χρέος και να συνεχίσει ελεύθερη την πορεία της, αλλά να μπορεί να παράγει ως πλεόνασμα δυο πράγματα:

(1) τους πενιχρούς μισθούς του ελαχιστοποιημένου δημοσίου για να μην επιβαρύνονται οι ξένοι  με τη στήριξη των δικών μας ελλειμμάτων και

(2) τους τόκους του υπέρογκου χρέους.

Ενός χρέους το οποίο όμως δεν θα ελαττώνεται και θα παραμένει στις πλάτες των πολιτών για να τους κρατάει σε ομηρία, ως στοιχείο εκβιασμού των σε περίπτωση που δυσανασχετούν ή «δυστροπούν». Όλος δηλαδή ο μόχθος του ελληνικού λαού, μετά την «ανάκαμψη», δεν θα μένει στην Ελλάδα για να μετατρέπεται σε πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά θα «τρυγιέται» κάθε χρόνο από τους ξένους και το χρέος θα παραμένει χρέος. Το μόνο «ουσιαστικό κέρδος» για τους Έλληνες θα είναι ότι οι ξένοι τους επέτρεψαν να συνεχίσουν να ζουν. Όχι βέβαια ως Έλληνες αλλά ως έμβια όντα που εργάζονται σαν δούλοι για να τους τροφοδοτούν.

Οι επιχειρήσεις, όσο πετυχημένες και να είναι για να μπορούν να συνεχίσουν  να υπάρχουν θα πρέπει να γίνουν θυγατρικές μεγάλων ξένων πολυεθνικών. Εάν και εφόσον τις χρειάζονται οι ξένοι φυσικά, διαφορετικά ….. κλείσιμο. Για τις κερδοφόρες που θα αρνηθούν να γίνουν θυγατρικές, έχω την εντύπωση ότι θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο ξαφνικών «ατυχημάτων» και καταστροφικών πυρκαγιών, τύπου «ΜΙΝΙΟΝ».

Τα μικρά καταστήματα θα αντικατασταθούν από αλυσίδες καταστημάτων και οι πρώην ιδιοκτήτες τους θα γίνουν υπάλληλοι (όχι όλοι, αλλά ένα μέρος αυτών) με 300 Ευρώ μισθό το μήνα.

Η εκμετάλλευση της γης μέσω της υπερφορολόγησης θα γίνει ασύμφορη και θα συγκεντρωθεί σε ξένα χέρια και οι πρώην ιδιοκτήτες τους θα γίνουν εργάτες στα χωράφια τους με αμοιβή ένα πιάτο φαγητό την ημέρα, κατά τα πρότυπα της Κίνας.

Το ίδιο θα συμβεί και με τα σπίτια, τα οποία επίσης μέσω της υπερφορολόγησης θα περάσουν σε ξένα χέρια και οι πρώην ιδιοκτήτες τους θα πληρώνουν  ενοίκιο (αν μπορούν φυσικά) για να συνεχίσουν να κατοικούν σε αυτά, διαφορετικά άστεγοι.

Αν για όλους τους υπόλοιπους αναμένω την εν ευθέτω χρόνο δικαστική διερεύνηση της νομιμότητας της εν γένει πολιτικής τους συμπεριφοράς, για τον κύριο Σαμαρά, ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι θα έρθει σύντομα η ευλογημένη στιγμή που θα του αποδοθούν όχι μόνον τα κατά νόμον δέοντα, αλλά κάτι πολύ περισσότερο που υπερβαίνει τις ανθρώπινες δυνάμεις, αυτό που ο λαός αποκαλεί «θεία δίκη».

Τότε μόνο θα καταλάβει ότι στην ιστορία της ανθρωπότητας υπήρξαν και θα υπάρξουν πολλές μεγάλες δυνάμεις, αλλά παντοδύναμος ήταν, είναι και παραμένει μόνον ο Θεός. Αυτός ο Θεός προς τον οποίο προεκλογικά απευθύνει το «Πιστεύω» από το Άγιον Όρος, ενώ μετεκλογικά επισκέπτεται συναγωγές.

Σε όλες αυτές τις αθλιότητες, ο ελληνικός λαός απάντησε και συνεχίζει να απαντά με τη αθρόα προσέλευσή του στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Τι θα κάνει λοιπόν η Δημοκρατία που «δεν έχει αδιέξοδα»; Οι εκλογές πλησιάζουν και τα πραγματικά ποσοστά της ΧΑ παρ’ όλες τις διώξεις ανεβαίνουν. Με λίγη σκέψη μπορεί νομίζω ο καθένας να αποκωδικοποιήσει τη συμπεριφορά του συστήματος. Το γεγονός ότι δίνουν ψεύτικα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις σε τόσο μεγάλο βαθμό, είναι άκρως ανησυχητικό. Διότι ενώ γνωρίζουν ότι σε ενάμισι περίπου μήνα από τώρα το ψέμα των δημοσκοπήσεων  θα αποκαλυφθεί, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις τερατολογίες.

Γνωρίζουν μήπως ότι κάτι θα συμβεί και ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα αποκλειστεί από τις εκλογές, οπότε κανείς ποτέ δεν θα καταλάβει πόσο ψεύτικες ήταν οι δημοσκοπήσεις;

Όλοι λοιπόν πρέπει να είναι έτοιμοι για τα χειρότερα και να διατηρούν την ετοιμότητά τους για τα «εναλλακτικά» σενάρια.

Έχουμε βέβαια και το φαινόμενων των πολλών υποψηφίων των αυτοδιοικητικών, σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται βέβαια για κάτι περισσότερο από ένα φτηνό προεκλογικό τέχνασμα. Τα δυο αυτά ξευτιλισμένα κόμματα, γνωρίζουν ότι οι επίσημοι υποψήφιοί τους θα εισπράξουν την μήνη του ελληνικού λαού και επεξεργάζονται διάφορα τερτίπια για να τον εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά. Βάζουν δηλαδή στους βασικούς δήμους και περιφέρεις δυο εκπροσώπους. Έναν επίσημο εκπρόσωπο του κόμματος και ένα «αποστάτη» που έχει έρθει δήθεν σε ρήξη με το κόμμα και τους επικεφαλής του για ιδεολογικούς λόγους. Βλέπουμε στα πλαίσια αυτά πραγματικές θεατρικές παραστάσεις, που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί. Έτσι έχουμε τα «τρίγωνα» Σαμαράς –Σπηλιωτόπουλος-Κακλαμάνης, Σαμαράς- Ιωαννίδης-Τζιτζικώστας κλπ.

Όλα αυτά φυσικά γίνονται για να μη φύγουν οι δυσαρεστημένοι προς τη ΧΑ και να συγκρατηθούν από τους ομοϊδεάτες τους υποψηφίους που «συγκρούσθηκαν» με το Σαμαρά και το Βενιζέλο. Συνιστά πραγματικό αίσχος για τη δημοκρατία και εξαιρετικά ντροπιαστική υποτίμηση του εκλογικού σώματος, η εικόνα του Σαμαρά να γράφει ιδιοχείρως και ενώ τον έπαιρνε η τηλεόραση, το σημείωμα διαγραφής του Νικήτα Κακλαμάνη από τη ΝΔ. Ο Λαός, το Γένος, πρέπει να δώσει σκληρή απάντηση στα «καραγκιοζιλίκια».

Ενώ για τις εθνικές εκλογές, οι οποίες προφανώς θα ακολουθήσουν μετά τον κόλαφο που θα υποστεί το καθεστώς στις ευρωεκλογές, δημιουργούνται πολλά μικρά κόμματα της ίδιας «συνομοταξίας» με τα ξευτιλισμένα και διαλυμένα πρώην μεγάλα, για να αλιεύσουν τους ψηφοφόρους που αποχωρούν αθρόα προς την ΧΑ. Απώτερος στόχος μετά τις εκλογές να ενοποιηθούν σε μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» που θα συνεχίσει στην ίδια τροχιά με τη σημερινή. Να εκτονωθούν δηλαδή οι πολίτες ψηφίζοντας «κάτι άλλο», αλλά μετά τις εκλογές όλα αυτά τα αποκόμματα, «ποτάμια», «ελιές», «ήλιοι» κλπ να ενωθούν, τάχα για το καλό του «έθνους» των ραγιάδων και να συνεχίσουν την ίδια πολιτική.

Βλέπουμε ακόμη μεγάλα έργα υποδομής, που θα μπορούσαν να δώσουν μια μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στη χώρα  μας, όπως για παράδειγμα το μετρό της Θεσσαλονίκης, να κωλυσιεργούνται αδικαιολόγητα. Η αλήθεια είναι ότι όπου επιθυμούν να δημιουργήσουν αποσχιστικές από τον ελληνικό κορμό τάσεις, «φρενάρονται» τα έργα για να ενταθεί η οικονομική ασφυξία και να δημιουργηθούν φυγόκεντρες τάσεις.

Πιστεύουν κάποιοι ότι μπορούν να αποκόψουν την Μακεδονία από την Ελλάδα και να την συγχωνεύσουν με τα Σκόπια.  Αν αυτό συνέβαινε, θα αίρονταν ως δια μαγείας όλα τα απίθανα εμπόδια που επινοούνται κάθε τόσο από κάποιους (δήθεν αρχαιολογικά ευρήματα για τα οποία η αρχαιολογική υπηρεσία είναι άκαμπτη, δηλητηριώδης υδράργυρος που ξαφνικά ανακαλύφθηκε κατά τη διάνοιξη της σήραγγας και κατατρομοκράτησε τους εργαζόμενους κλπ) και θα άρχιζαν να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς τα έργα αυτά.

Αυτά όλα και άλλα πολλά, οι κρατούντες και ιδιαιτέρως οι «εκλεκτοί» του συστήματος τα γνωρίζουν από «πρώτο χέρι» και καλύτερα από τον καθένα. Και όχι μόνον δεν αντιδρούν, αλλά προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να τα προωθήσουν κερδίζοντας την εύνοια των ξένων με τους οποίους συνεργάζονται κρυφά.

Ο κατά τη γνώμη μου, όπως είπα και παραπάνω, χειρότερος κυβερνήτης της Ελλάδος  όλων των εποχών. Ο άνθρωπος που τόλμησε, όχι σε κάποια περίοδο ανωμαλίας, όπως για παράδειγμα μετά τον εμφύλιο ή μετά την απελευθέρωση του ’21, όπου η κατάσταση ήταν γενικώς έκρυθμη και θα μπορούσε κάποιος να δικαιολογήσει και κάποιες υπερβολές, αλλά με τις σημερινές συνθήκες να φυλακίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα πρέπει να γνωρίζει ότι έρχεται το πολιτικό του τέλος και θα είναι οικτρό.

Οι ΗΠΑ κύριε Σαμαρά, που σας σπούδασαν και σας στηρίζουν θα καταρρεύσουν τόσο γρήγορα και με τόσο μεγάλο πάταγο, που δεν μπορεί να βάλει με το μυαλό του σήμερα, ούτε ο πιο ευφάνταστος νούς.

Αυτή η πανσπερμία φυλών, που σήμερα παριστάνει ότι είναι έθνος και  υπερδύναμη, στην οποία μόλις τα πέντε τελευταία χρόνια, οι συγκρούσεις και εκτροχιασμοί τραίνων, τα πολύνεκρα βιομηχανικά ατυχήματα μεγάλης κλίμακας, οι καταρρεύσεις γεφυρών και οι οδυνηρές συνέπειες από τις πολύνεκρες και αλλεπάλληλες φυσικές καταστροφές, που δεν συμβαίνουν ούτε στη χειρότερη τριτοκοσμική χώρα, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα ότι «βασιλιάς είναι γυμνός», δεν είναι όχι υπερδύναμη, αλλά ούτε καν δύναμη.

Πρόκειται για ένα γελοίο συνονθύλευμα σιωνιστικών συμφερόντων, που εκμεταλλεύτηκε το Β’ Μεγάλο Πόλεμο και όταν όλοι οι άλλοι αλληλοκαταστρέφονταν, αυτοί προστατευμένοι από δυο ωκεανούς κατάφεραν να κάνουν μερικά βήματα γρηγορότερα από τους υπόλοιπους. Το παραμύθι όμως τελειώνει εδώ. Το εφιαλτικό τους χρέος, η εξόφθαλμη πλέον υστέρησή τους στον στρατιωτικό τομέα, οι 17 νεκροί του διαστημικού τους φιάσκου (14  με τα «διαστημικά λεωφορεία» και 3 στο πρόγραμμα «Απόλλων»), το οποίο κατέληξε να πληρώνουν σήμερα εισιτήριο στους ρώσους για να στείλουν αστροναύτη στο διάστημα, ενώ ταυτόχρονα διαδίδουν ότι ετοιμάζονται να εποικήσουν τον πλανήτη Άρη και άλλα πολλά τέτοια τραγελαφικά, αποτυπώνουν ανάγλυφα τα χάλια τους.

Ο εμφύλιος και το αιματοκύλισμα που έρχεται σε αυτή τη «χώρα» δε θα έχει ιστορικό προηγούμενο. Μια «χώρα» όπου όλοι οι κάτοικοί της είναι οπλισμένοι με περισσότερα από ένα όπλα ο καθένας, ενώ η κουλτούρα τους είναι κλωτσομπουνίδια και κουμπούρια δεν μπορεί να περιμένει τίποτε άλλο από ένα απέραντο εσωτερικό μακελειό.

Όσο για τη σημερινή Ευρώπη, αυτό το σαθρό και θλιβερό μεταπολεμικό οικοδόμημα των αμερικανοσιωνιστών δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτε άλλο παρά στα εθνικιστικά κινήματα που ανατέλλουν παντού και σε μια συνεργασία με τη Ρωσία. Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν αυτές τις αλήθειες και εντάσσονται στο μεγάλο ποτάμι του εθνικισμού, που γιγαντώνεται πανευρωπαϊκά και είναι ήδη η μεγαλύτερη δύναμη και η μοναδική ελπίδα σωτηρίας του μέλλοντός μας.

Οι άνθρωποι που δυστυχώς χειρίζονται σήμερα τις τύχες της χώρας μας,  εθελοτυφλώντας και αρνούμενοι να δουν τη νέα πραγματικότητα, μάχονται με «νύχια και με δόντια» για να κρατήσουν την Ελλάδα στον «Τιτανικό» που λέγεται σιωνιστοκρατούμενη Δύση, παρότι απέχουν πλέον μια «ανάσα» από το ιστορικό τους τέλος.

Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι οι τεράστιες ιστορικές ευθύνες που έχουν θα τους αποδοθούν όχι μετά θάνατον, ως επιστημονική ιστορική αποτίμηση του έργου τους, αλλά πολύ σύντομα, εν ζωή και σύμφωνα με το νόμο.        

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nhnemia-prin-thn-kataigida#ixzz2xo3HKiQT

Exit mobile version