Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διετάχθη ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μικρός Μπαλτάκος θεωρείται αναπόσπαστο µέλος της αλβανοκουρδικής παρέας των σκληρών της «Θύρας 13», έχοντας, όπως ακούγεται στην οπαδική πιάτσα, και επιχειρησιακό ρόλο στα δρώµενα. ∆εν είναι τυχαίο ότι το µεγαλύτερο µέρος του χρόνου του το αναλώνει στον σύνδεσµο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ ακόµη και όταν βγαίνει έξω, επιλέγει τα «πράσινα» στέκια που βρίσκονται πέριξ της περιοχής των Αµπελοκήπων. Τα περισσότερα βράδια τον συναντά κανείς στο σουβλατζίδικο της Πανόρµου, που αποτελεί ένα από τα πιο δηµοφιλή στέκια των οπαδών του Παναθηναϊκού. Επί της ουσίας, η διασκέδαση του υιού Μπαλτάκου αρχίζει και τελειώνει στο γήπεδο.

Όπως δημοσιεύουν σήμερα «Τα Νέα», πατέρας και γιος Μπαλτάκος έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον Παναθηναϊκό: ο πρώτος είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος της ομάδας, ενώ ο γιος είναι μεταξύ των πλέον φανατικών οπαδών –δίνει το «παρών» στους «σκληρούς» της Θύρας 13.

Είναι πτυχιούχος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής, είχε όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος. Αυτό έγινε πραγματικότητα πριν από περίπου έξι μήνες, όταν αποφοίτησε από το «σχολείο» της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μπαλτάκος εντάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα με τη βοήθεια του πατέρα του, όπως έχει καταγγελθεί, αφού δεν είχε καταφέρει στον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη σημαιοφόρων να περάσει τη βάση στο μάθημα του Διοικητικού Δικαίου.

Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή των δοκίμων σημαιοφόρων, ο Μπαλτάκος, ξανά όπως φαίνεται με τη βοήθεια του πατρός, τοποθετήθηκε στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, κατά παράκαμψη της υποχρέωσης τριετούς παραμονής στην παραμεθόριο

Πλέον ο υιός Μπαλτάκος είναι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, μετά τις μηνύσεις που του υπέβαλε η Χρυσή Αυγή, ενώ είναι υπόλογος και απέναντι στο Λιμενικό, αφού εις βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

πηγη

 

Exit mobile version