Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αραβαντινός: Παντελώς αθώοι οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Αραβαντινός: Παντελώς αθώοι οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Υπό τον φόβο του να παρεξηγηθεί και στον απόηχο των πολιτικών εξελίξεων, μίλησε ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού, Αραβαντινός. Το κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Ευαγγελάτου και του Αραβαντινού ήταν φυσικά η όλη ιστορία με τον αλβανό δολοφόνο, όμως μοιραία η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την Χρυσή Αυγή. Αυτά που είπε ο Αραβαντινός, ως γνώστης του θέματος, οφείλουν και να προβληματίσουν πολλούς, αλλά και να αποτελέσουν ένα μήνυμα, περί του πως αντιλαμβάνεται την πολιτική η Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες.

Μιλώντας για τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής, ο Αραβαντινός με κίνδυνο, όπως ο ίδιος λέει, να παρεξηγηθεί, λέει ότι «ότι λένε στις ανακοινώσεις, λένε και σε μας», γεγονός που αποδεικνύει την αμεσότητα και την ειλικρίνεια τους, αφού πράττουν τοιουτοτρόπως σε ένα περιβάλλον όχι δημόσιο, από το οποίο δεν έχουν να κερδίσουν κάτι. Σε αυτό το πλαίσιο βαρυσήμαντη είναι και η συνέχεια των δηλώσεων Αραβαντινού, ο οποίος ως αρχιφύλακας έχει προφανώς και την εμπειρία και την γνώση να διακρίνει πράγματα από κρατουμένους.

Λέει, λοιπόν, επί του αντικειμένου και επί λέξει ο Αραβαντινός ότι: «έχουν μία σιγουριά ότι δεν έχουν κάνει τίποτα». Το γεγονός ότι ο Αραβαντινός έχει δει δεκάδες χιλιάδες κρατουμένων, καθιστά την δήλωση του βαρυσήμαντη, αφού ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και δη ένας τόσο έμπειρος έχει μία φυσική καχυποψία στις αιτιάσεις αθωότητας ενός κρατουμένου και παραλλήλως την εμπειρία να μπορέσει να «δει» εσωτερικά πολύ περισσότερα.

Η αλήθεια που έχει «δει» ο Αραβαντινός συντόμως θα λάμψει σε ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία, σκορπίζοντας την χούντα του μνημονίου. Όσο «διαψεύδουν» ψευδόμενοι οι ταγοί της σκευωρίας τόσο πιο ηχηρή θα είναι η πτώση τους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/arabantinos-pantelws-athwoi-oi-politikoi-kratoumenoi-ths-chrushs-aughs-bint#ixzz2xp2Ebful

Exit mobile version