Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ομολογία Μπαλτάκου ξηλώνει το πουλόβερ της εγκληματικής συμμορίας ΝΔ

Η ομολογία Μπαλτάκου ξηλώνει το πουλόβερ της εγκληματικής συμμορίας ΝΔ

Τον ασκό του Αιόλου στην εγκληματική συμμορία της ΝΔ άνοιξε η δημοσίευση του βίντεο, στο οποίο ο -πρώην πλέον- γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκος ομολογεί ευθαρσώς την πρωτόγνωρη πολιτική σκευωρία της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Οι τριγμοί στα θεμέλια της Χούντας του Μνημονίου άρχισαν αίφνης μετά την μεγαλειώδη αποκάλυψη πως ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη παρενέβησαν στο έργο της ανεξάρτητης υποτίθεται Δικαιοσύνης, απαιτώντας τις προφυλακίσεις βουλευτών εκλεγμένων δια της ψήφου του Ελληνικού Λαού, διότι είχαν διαπράξει το αδίκημα «της υφαρπαγής ψήφων από τη Νέα Δημοκρατία»!

Χαρακτηριστικό των τεράστιων και αλυσιδωτών αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΝΔ από τις βρώμικες μεθοδεύσεις του Σαμαρά και της κλίκας του είναι το γεγονός πως ένα εκ των ηγετικών στελεχών της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη, εξομολογούνταν εντός της Βουλής πως κανένας Έλληνας βουλευτής δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα όσα ελέχθησαν στο δημοσιοποιημένο βίντεο. Εμμέσως δηλαδή, λαμβάνει αποστάσεις από τις αντισυνταγματικές και παράνομες πρακτικές του Σαμαρά και του περίγυρού του, εις ότι αφορά την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Δημοσιογραφικοί μάλιστα κύκλοι οι οποίοι πρόσκεινται στο πολιτικό χώρο της ΝΔ επισήμαναν πως «τίθεται υπό αίρεση η μετάβαση της Ν. Μπακογιάννη αλλά και άλλων βουλευτών, για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στη κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης». Με πολύ απλά λόγια,τα όσα ελέχθησαν στο βίντεο αποτελούν καρφί στο πολιτικό φέρετρο του Σαμαρά και των υπόλοιπων νοσηρών εγκεφάλων που εξαπέλυσαν με λύσσα την πολιτική σκευωρία εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Κι ενώ με χαιρεκακία έσκαβαν το λάκκο θεωρώντας πως θα «τελειώσουν» το μοναδικό Λαϊκό Κίνημα στην ελληνική πολιτική σκηνή, η αποκάλυψη της βρωμιάς τους, ρίχνει τους ίδιους μέσα, προς όφελος της Πατρίδος και του Λαού μας.

Το πουλόβερ της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς ξηλώνεται πια με γοργούς ρυθμούς και εκατομμύρια έντιμων Ελλήνων πατριωτών απεγκλωβίζονται με ανακούφιση και συνάμα οργή, από μια εγκληματική συμμορία η οποία σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ καταλήστεψε τους Έλληνες και κατέστησε την Ελλάδα παράδεισο των τοκογλύφων. Η Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι αναπόφευκτη αλλά δεν αρκεί: η Χρυσή Αυγή δεν κάνει βήμα πίσω από εκείνα για τα οποία δεσμεύτηκε έναντι του Λαού μας. Η τιμωρία των απατεώνων και των επίορκων θα είναι αμείλικτη, για να κατανοήσουν άπαντες πως κανείς δεν μπορεί να εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-omologia-mpaltakou-jhlwnei-to-poulober-ths-egklhmatikhs-summorias-nd#ixzz2xqSRnshL

Exit mobile version