Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρση της δημοκρατίας οι συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

του βουλευτή Β΄ Αθηνών και υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής με την “Ελληνική Αυγή” Ηλία Παναγιώταρου

Αυτές δεν είναι άρσεις ασυλίας. Είναι άρση της δημοκρατίας, που τόσο ευαγγελίζεστε, των νόμων, είναι άρση του υφιστάμενου Συντάγματος, των Ελλήνων, είναι καθαρή παρεκτροπή από τον ήδη λαβωμένο από τον 40χρονο βιασμό κοινοβουλευτισμό.

Από την παρωδία των χολιγουντιανών συλλήψεων -χωρίς άρση, χωρίς ένταλμα συλλήψεως, χωρίς τίποτα- του Αρχηγού της 5ης κοινοβουλευτικής δύναμης, καθώς και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Από την αποδεδειγμένη πολιτική δίωξη που μετά τη μη προφυλάκιση 3 βουλευτών «έσπασαν» τα τηλέφωνα από τον υπουργό δικαιοσύνης Αθανασίου προς την προϊσταμένη Πρωτοδικών κα Τσάμη και μάλιστα την ώρα που «ανακρινόταν» ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος. Από το γεγονός ότι αυτές οι διώξεις δεν έκαμψαν ούτε κατ’ ελάχιστο το φρόνημα ούτε του Αρχηγού ούτε των προφυλακισμένων βουλευτών ούτε των υπολοίπων στελεχών– φίλων της Χρυσής Αυγής.

Από το γεγονός ότι δεν κάμφθηκε η Χρυσή Αυγή ούτε από τις άνανδρες παρακρατικές – τρομοκρατικές δολοφονίες των μελών-φίλων της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο ένα μήνα μετά τις χολιγουντιανές πολιτικές προφυλακίσεις.

Και αφού όλα τα ανωτέρω δεν έφεραν κανένα θετικό δημοσκοπικό αποτέλεσμα για τη Νέα Πασοκοκρατία, επανήλθαν με νέες διώξεις εις βάρος βουλευτών της Χρυσής Αυγής -αυτή τη φορά όμως μέσω «θεσμικών» ενεργειών. Άρση ασυλίας που «προεγκρίνεται» από μια Επιτροπή Δεοντολογίας αποτελούμενη από πολιτικούς μας αντιπάλους, εμπαθείς προς εμάς, προκατειλημμένους εναντίον μας και προσυνεννοημένους με το παρακράτος και τελικώς εγκρίνεται από την Ολομέλεια της Βουλής: τα συγκυβερνώντα πρόβατα και την εμπαθή Αριστερά.

Με προφανή κατάληξη την προφυλάκιση και των τριών από τις «αδέκαστες» και καθόλου «μιλημένες» ανακρίτριες και τον επίσης «αδέκαστο» εισαγγελέα. Επειδή όμως ούτε κι αυτές οι προφυλακίσεις, ούτε οι προφυλακίσεις δεκάδων συναγωνιστών στην Ελλάδα, έκαμψαν το ηθικό και το αγωνιστικό φρόνημα των απανταχού Χρυσαυγιτών. Αντιθέτως, έφεραν χιλιάδες Έλληνες στις τάξεις μας αυξάνοντας τα δημοσκοπικά μας ποσοστά και μειώνοντας περαιτέρω τα ποσοστά της ΝΔ και εξαφανίζοντας στην κυριολεξία το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ.

Και πάλι δεν επετεύχθη ο στόχος της εξολόθρευσης της Χρυσής Αυγής και ο Ελληνικός Λαός συνέχιζε να πλαισιώνει μαζικά το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. Και τότε το διεφθαρμένο παρακράτος έπαιξε τα ρέστα του. Νέο κατάπτυστο πόρισμα των ανακριτριών, στο οποίο όλοι όσοι έρχονται σε επαφή με τη Χρυσή Αυγή, ακόμα και σε μία ανοιχτή εκδήλωση, θεωρούνται αυτομάτως μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης». Και συγχρόνως άσκηση δίωξης για διεύθυνση-ένταξη στην εγκληματική οργάνωση στους υπόλοιπους βουλευτές μας.

Πάλι προέγκριση της άρσης ασυλίας των βουλευτών μας από την ανδρεικελοποιημένη Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά άρση από την Ολομέλεια οπερέτα. Μόνο που τώρα πολύ περισσότερες φωνές από όλες τις πτέρυγες αποστασιοποιήθηκαν από αυτό το νοσηρό σχέδιο. Έσκασε και το καθόλα νόμιμο οπτικοακουστικό υλικό και αποδείχθηκε περίτρανα η πολιτική παρακρατική ξενοκίνητη συνομωσία των Σαμαρα, Δένδια, Αθανασίου, Βορίδη, Μιχελάκη, Κουτζαμάνη, Βουρλιώτη κ.α. εις βάρος του εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού μας και των λοιπών συναγωνιστών, όπως και η συνενοχή της ηγεσίας της Αστυνομίας (Αντιτρομοκρατική, ΕΥΠ κλπ.), των διαπλεκόμενων μεγαλοκαναλαρχών και όλων όσων συνειδητά συνέβαλαν στη συκοφάντηση, σπίλωση, διαπόμπευση οικονομική, κοινωνική ή ακόμα και φυσική εξόντωση υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής ή συγγενών τους.

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις, αν είχαν συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη, θα είχαν οδηγήσει σε παραίτηση όλων των εμπλεκομένων πολιτικών, δικαστών, αστυνομικών, στην πτώση της κυβέρνησης, στην κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και πάνω από όλα στην άμεση αποφυλάκιση των πολιτικά διωκόμενων, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων έγκλειστων πολιτικών κρατουμένων.

Αλλά επειδή σε αυτή τη χώρα όλοι οι προαναφερθέντες δεν φοράνε παντελόνια και όταν τους φτύνουν νομίζουν ότι βρέχει. Τελειώστε τους σε 45 ημέρες. 18 και 25 Μαΐου σε αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές. Εξαφανίστε τους, συντρίψτε τους (αν καταφέρουν να φτάσουν και ως εκεί).

Ούτε βήμα πίσω. Ζήτω η νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/arsh-ths-dhmokratias-oi-sunechizomenes-politikes-diwjeis-kata-ths-chrushs-a#ixzz2xqY64rri

Exit mobile version