Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Πολιτική δίωξη με ήχο και εικόνα!

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Πολιτική δίωξη με ήχο και  εικόνα!

Η ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» φιλοξένησε εκτενές ρεπορτάζ για την ομολογία Μπαλτάκου που γκρεμίζει την χούντα Σαμαρά.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν, ύστερα από το βίντεο-φωτιά που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και δείχνει τον γ.γ. του Υπουργικού Συμβουλίου και εξ απορρήτων Σύμβουλο του πρωθυπουργού, δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο, να ομολογεί τα ονόματα της «ορχήστρας» που έστησε τις πολιτικές διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, μιλώντας χθες στην ολομέλεια της βουλής, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας των βουλευτών του κόμματος του άφησε άφωνους όλους παρισταμένους συναδέλφους του με τα στοιχεία-φωτιά που κατέθεσε στα πρακτικά.

Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, γεγονός που επαληθεύθηκε πλήρως με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο, σε βιντεοσκοπημένο υλικό ο Γ.Γ. του Υπουργικού Συμβουλίου να ομολογεί, χωρίς να αφήνει κανένα ενδοιασμό αμφιβολίας, πως η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου δεν εμπεριέχει κανένα στοιχείο και για αυτό το λόγο αφέθηκε ελεύθερος τόσο ο Κασιδιάρης όσο και ο Παναγιώταρος με τον Μίχο που είχαν πάει πρώτοι να απολογηθούν. Στο ίδιο βίντεο, προκύπτει πως ο Τάκης Μπαλτάκος εξηγεί πως οι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου είχαν «πείσει» την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την οποία περιγράφει ως «θρησκόληπτη», ότι οι χρυσαυγίτες είναι σατανιστές, ώστε να την αναγκάσουν να ασκήσει κακουργηματικές διώξεις εις βάρος τους! Το σύνολο της απομαγνητοφώνησης του βίντεο κατατέθηκε επίσημα στα πρακτικά της Βουλής και από το περιεχόμενο του προκύπτει η πρωτοφανής μεθόδευση των πολιτικών διώξεων σε βάρος ενός νόμιμα εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, καθ΄ ομολογία του Τάκη Μπαλτάκου.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος ομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη και αφού το βίντεο – ομολογία είχε αναρτηθεί πλέον στο διαδίκτυο και κανείς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει όχι μόνο την ύπαρξη του αλλά και το περιεχόμενο του, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον στενό του συνεργάτη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου και σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» έγινε πολύ έντονος καυγάς. Και ενώ γινόταν όλα αυτά, εμφανίστηκε στη βουλή ο γιός του Τάκη Μπαλτάκου με συνοδεία αστυνομικών (!), όπου μπήκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη βουλή και άρχισαν να γρονθοκοπούν όσους βουλευτές έβλεπαν μπροστά τους! Αυτό που επακολούθησε δεν έχει ξανασυμβεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο  Παριστάμενος Ηλίας Παναγιώταρος, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τους συναδέλφους του, έπραξε τα δέοντα! Μετά τα επεισόδια αυτά εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατέθεσε μήνυση στο φρούραρχο της βουλής, προκειμένου να συλληφθεί ο γιός του Μπαλτάκου, αλλά αυτός με συνοδεία αστυνομικών φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα!

Όπως είναι φυσικό, όλα τα κόμματα πήραν θέση επί των πρωτοφανών εξελίξεων, με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει σύγκλιση αρχηγών για να επιτευχθεί συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής επί των πολύ σοβαρών και πρωτοφανών αποκαλύψεων για την μεθόδευση των πολιτικών διώξεων, όπως χαρακτηριστικά είπε. Μια ώρα μετά την ανάρτηση του βίντεο στον «αέρα», ο γ.γ. του Υπουργικού Συμβουλίου υπέβαλε την παραίτηση του με μία δήλωση που ουσιαστικά τον αυτογελοιοποιεί.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου δηλώνω τα εξής: Λόγω της γειτνίασης των γραφείων της Γενικής Γραμματείς της Κυβέρνησης και της Χ.Α. στη βουλή είχα συχνές συμπτωματικές συναντήσεις με τους βουλευτές του κόμματος αυτού. Σε μια από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως. Ξεκίνησε την συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνομωσία εναντίων τους, κατηγορία την οποία μου απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες και εκείνος και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Το αρνήθηκα και προσπάθησα να απαλλαγώ από τις πιέσεις. Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης όσα ειπώθηκαν από εμένα είχαν τον παραπάνω σκοπό και κανέναν άλλο, δηλαδή την απαλλαγή μου από τις πιέσεις αυτές, αφού τα περί «σκευωρίας» δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα. Άλλωστε τις επόμενες ημέρες, όταν προέκυψαν νεότερα στοιχεία είχα την ευκαιρία να πω στον κ. Κασιδιάρη και σε άλλους – μάλιστα παρουσία πολλών μαρτύρων- ότι δεν υπάρχει σκευωρία ή συνωμοσία εναντίων τους, συζήτηση την οποία φυσικά δεν δημοσιοποίησε ο εν λόγω βουλευτής.Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής ευθιξίας  υπέβαλλα την παραίτηση μου και ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε».

Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε!

Όσα αναφέρει στο βίντεο ο Μπαλτάκος, δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση! Τόσο η φωνή του όσο και το πρόσωπό του είναι ξεκάθαρα και εμφανέστατα. Φυσικά η κυβέρνηση προσπαθεί να « κλείσει» το θέμα μόνο με παραίτηση Μπαλτάκου αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι ήδη άνοιξαν « οι ασκοί του Αίολου» και το ζήτημα αυτό είναι αδύνατον να κλείσει τόσο αναίμακτα.

Η «Ακρόπολις» από την πρώτη στιγμή είχε ξεκάθαρη θέση ότι οι διώξεις αυτές έχουν ενορχηστρωτή και μεθόδευση από εμπνευστές που πίστεψαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα αρπάξουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Αυτό ακριβώς που ισχυρίζεται στην βιντεοσκοπημένη συζήτηση ο Μπαλτάκος με τον Ηλία Κασιδιάρη. Η «Α» δημοσιεύει όλο το απομαγνητοφωνημένο διάλογο ενός βίντεο που δεν έχει καμία ποινική ενοχή, όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν, αφού το δικαίωμα του κατηγορούμενου Ηλία Κασιδιάρη να αποδείξει την αθωότητα του αλλά και των συναδέλφων του, όταν κατηγορείται με κακούργημα που επισύρει ακόμη και ισόβια κάθειρξη, είναι απόλυτα θεμιτό να προβαίνει σε οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Οι εξελίξεις που δημιουργήθηκαν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και περιττών ενεργειών.

Οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρέπει σήμερα να βγουν από τα κελιά. Εν τω μεταξύ, ενόχληση σε όλες τις βαθμίδες της Δικαιοσύνης έχουν προκαλέσει οι αναφορές Μπαλτάκου για επηρεασμό της στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

«Η Δικαιοσύνη δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος. Δεν επηρεάζεται από εξωγενής παράγοντες και οι δικαστές σε κάθε περίπτωση θα πράξουν το καθήκον τους», τόνιζαν ανώτεροι δικαστικοί κύκλοι, με αφορμή την συνομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με τον γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι εμφανίζονταν  στον Άρειο Πάγο αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν σε βάρος της Εισαγγελέως  του ανώτατου Δικαστηρίου Ευτέρπης Κουτζαμάνη. «Η κ. Κουτζαμάνη δεν δέχεται ούτε παρεμβάσεις, ούτε προτροπές από κανέναν»,  δήλωναν σημειώνοντας παράλληλα ότι «η κ. Κουτζαμάνη δεν είναι τυχαίο πρόσωπο για την Δικαιοσύνη, ήταν η πρώτη γυναίκα Εισαγγελέας της χώρας σε όλες τις βαθμίδες και την θέση δεν της χάρισε κανείς αφού ήταν πρώτη στην ιεραρχία όταν επελέγη» φυσικά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα πρέπει να ασκήσει δίωξη με αυτόφωρη σύλληψη σε βάρος του παραιτηθέντα γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου αφού θεωρεί πως όσα λέει είναι ψευδή και συκοφαντικά.

Η παγιδευμένη ειλικρίνεια ενός ανδρός που αλλάζει το ρου της Ιστορίας – Το ζήσαμε!

Δεν υπάρχουν λόγια! Από χθες το μεσημέρι η παγκόσμια κοινότητα έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα.

Η ομολογία που έκανε ο κατ΄ ουσία πρωθυπουργεύων “για όσους γνωρίζουν” σε αυτή τη χώρα δεν έχει προηγούμενο. Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου δεν ομολόγησε ένα οικονομικό σκάνδαλο κάποιου υπουργού. Δεν ανέφερε μια παρατυπία σαν αυτές που έχουν γίνει στο παρελθόν ή θα γίνουν στο μέλλον.

Αποκάλυψε μια πολιτική δίωξη, που παρόμοιά της δεν έχει προηγούμενο για τον τρόπο που μεθοδεύθηκε σε βάρος ενός νόμιμου εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, αποκάλυψε τις αντιρρήσεις του επί αυτού στον πρωθυπουργό της χώρας και την άποψη του δευτέρου για αυτό το ζήτημα. Αποκάλυψε πως παγιδεύτηκε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για να ασκήσει ποινικές διώξεις.

Αποκάλυψε την αλήθεια. Τώρα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-politikh-diwjh-me-hcho-kai-eikona#ixzz2xqy3F52H

Exit mobile version